Nekem is Fox csizmám van, de nekem csak 2 varrás jött szét rajta ezen kivül semmi bajom vele. Nem kopik a talpa nem szakad szét stb... semmi baja csak az a 2 varrás. Am meg olcsón is vettem ráadásul. 29000 volt csak.
egy üzemóra amíg jár a motor,azaz amíg be van indítva akkor kell számolni, legalábbis a mérők úgy mérik, amíg van gyújtás addig számol, aztán elvileg a gyári adatok is erre az üzemórára vannak megadva, de természetesen versenyszerű használatnál, ha pl. te nem fullgázon mész állandóan, akkor előfordulhat, hogy elmegy 20 üzemóra helyett 30at egy dugó, az értéket csak hasraütésszerűen mondtam.
sztok ! egy FOX csizmának menyit kéne birnia?mert az enyém az alja ahol a lábtarto van ott kezd szétjönni kisebb lukat csinált oda szabad ient csinálni neki?kicsit gáz h 1 év kb és kuka egy 50 000-es csizma
hella mindenkinek... nem tudtok olyan oldalt amin találok hátsó fékmunkhanger javítókészletet YZ 250hez vagy csak tömítést hozzá mert sehol nemtalálok... pls
érdekes egy hozzá állásod van neked az emberekhez kisgyerek,, ha vissza olvasod magadat, akkor elég nyilvánvaloan lejön hogy te kezdtél el itt elég minösithetetlen stilusban nagyképűsködni, ,,,
én eggyetlen egyszer nem vertem magam se pénzre, se arra hogy bármilyen menő lennék, DE,, HA ezt a stilust fogod itt folytatni hogy le öcsémezel, meg mindenféle gazdag köcsög geciknek nevezel, akkor lehet hogy tényleg nekifutsz a kezemnek,,,,,,
Ha 2002' utáni, akkor az már jó! Ha úton akarod használni, akkor egy hűtőventillátor kell rá, mert felforr nyáron. Olajcsere 5 üzemóránként, 1liter olaj. 10 óránként szűrőcsere. Ha kifogsz egy jót, amit nem barmoltak szét, az nagyon sokat elmegy. Alkatrészeket a Promotó kft.-től szoktam rendelni és kb 2héten belül meghozzák, ami nincs a polcukon. Jó futómű és fékek. (JOBB, MINT A JAPÁNOKON)
itt megtalálod amit keresel!
én eggyetlen egyszer nem vertem magam se pénzre, se arra hogy bármilyen menő lennék, DE,, HA ezt a stilust fogod itt folytatni hogy le öcsémezel, meg mindenféle gazdag köcsög geciknek nevezel, akkor lehet hogy tényleg nekifutsz a kezemnek,,,,,,