egy közönséges ráfutófékes trágyarángatón visszük lassan egy éve a motorokat, Tesco gazdaságos spaniferrel. Még sosem volt baj. Az az újságíró béna volt
csak mert olvastam a tesztmotor.hu-n hogy az egyik ujságíró szerint nem biztonságos mert neki már borult le a futórol motorja és ebböl gondoltam hogy nem az,de akkor ezek szerint ő tévedett vagy béna volt.Köszi
van egy HIGASHI tuning rendszerem CR 125 re valo!00-07 ig tuti jo de sztem 98 ra is felmegy! rövid dobbal!ha valakit érdekel irjon egy mail-t vagy ide is bökheti. ( petrusch@citromail.hu vagy adatlapon van msn)
ez olyan dolog, ki mire esküszik, akinek nincs KTM-je az azt mondja, hogy drága fenntartani, drága hozzá az alkatrész, akinek meg van az meg esküszik rá, szubjektív dolog, rossznak biztos nem rossz az biztos
srácok mondjatok már nekem légyszi 1-2 jó crosspályát Nyíregyháza közelében, 40 km-es körzeten belül a mandai pályáról meg a borbányai lőtérről tudok, bár utóbbi az csak endurós hely.
250-esek között nemhiszem, hogy lenne nagy különbség, lényeg, hogy jó állapot és minél újabb évjárat legyen sztem, de ez a megtekintésen ugyis kiderül, CR, YZ, RM
azt én is láttam hogy legyártják! aszthiszem 9-10ezer/db ért de szerintem nefoglalkozz vele! meg kell rendelni a kawátol! tudom sulyos ezresekröl van szó de máslehetöséged nincs! énis végigtornáztam mindent anno! megvettem bele az öszzes kapcsolofogaskerekt 130ezret fizettem érte és elfért a tenyerembe! igy kaptam vagy 20rongy kedvezményt!
Engem érdekelne. Küld egy elérést lécci.
Üdv.
A fenntartása melyiknek olcsóbb? Mi a véleményed a KTM-ről?
Nekem viszont 2000 kx 250-hez kellene manual! Ha valaki tud megköszönném!
De van némi elővételi joga Kakukk barátomnak, ha ő eláll a vételtől, mire össze lesz rakva (kb. egy hét), akkor viheti más is.