Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Szerintetek melyik a legjobb Ár/Minőség-i olaj 2 ütemű motorba?
Kösz akkor megnyugodtam.
egy közönséges ráfutófékes trágyarángatón visszük lassan egy éve a motorokat, Tesco gazdaságos spaniferrel. Még sosem volt baj. Az az újságíró béna volt
csak mert olvastam a tesztmotor.hu-n hogy az egyik ujságíró szerint nem biztonságos mert neki már borult le a futórol motorja és ebböl gondoltam hogy nem az,de akkor ezek szerint ő tévedett vagy béna volt.Köszi
Igen, ha rendesen kikötöd, miért ne lenne az? A spanifert meg az arra kialakított pontokhoz kell kötni
biztonságos utánfutón szálítani motort?És ha igen hova kell rőgíteni hevedert?
Szia.
Engem érdekelne. Küld egy elérést lécci.
Üdv.
van egy HIGASHI tuning rendszerem CR 125 re valo!00-07 ig tuti jo de sztem 98 ra is felmegy! rövid dobbal!ha valakit érdekel irjon egy mail-t vagy ide is bökheti. ( petrusch@citromail.hu vagy adatlapon van msn)
találtam itthon egy 2000-es suzuki rm 250-hez valo service manualt, ha kell valakinek akkor 1 ezresért elkűldöm,,,
hali!egy képet esetleg nem tudsz mutatni vagy linket?érdeklödnék felöle! üdv
ez olyan dolog, ki mire esküszik, akinek nincs KTM-je az azt mondja, hogy drága fenntartani, drága hozzá az alkatrész, akinek meg van az meg esküszik rá, szubjektív dolog, rossznak biztos nem rossz az biztos
Szia!
A fenntartása melyiknek olcsóbb? Mi a véleményed a KTM-ről?
Srácok! Van 03-04-es kx 125-250-hez gyári service manualom,német nyelvű. Ha valakit érdekel írjon és elküldöm!

Nekem viszont 2000 kx 250-hez kellene manual! Ha valaki tud megköszönném!
srácok mondjatok már nekem légyszi 1-2 jó crosspályát Nyíregyháza közelében, 40 km-es körzeten belül a mandai pályáról meg a borbányai lőtérről tudok, bár utóbbi az csak endurós hely.
250-esek között nemhiszem, hogy lenne nagy különbség, lényeg, hogy jó állapot és minél újabb évjárat legyen sztem, de ez a megtekintésen ugyis kiderül, CR, YZ, RM
hát ez az!ennyiért már órát lehet kapni
azt én is láttam hogy legyártják! aszthiszem 9-10ezer/db ért de szerintem nefoglalkozz vele! meg kell rendelni a kawátol! tudom sulyos ezresekröl van szó de máslehetöséged nincs! énis végigtornáztam mindent anno! megvettem bele az öszzes kapcsolofogaskerekt 130ezret fizettem érte és elfért a tenyerembe! igy kaptam vagy 20rongy kedvezményt!
OK!
Szia. Még nem. 240. Még nincs

De van némi elővételi joga Kakukk barátomnak, ha ő eláll a vételtől, mire össze lesz rakva (kb. egy hét), akkor viheti más is.
Szeva. Összeraktad a 94-est? Menyit kérsz érte? Képed van róla?
13 volt a számláló ilyen sendec, rablás
Dabas
Helyileg hol van a motor
nem vagyok otthon,itt nincs msn.majd holnap!de mondhattad volna,hisz ma találkoztunk