Tudok egy 2003-as CR250-est 550-ért, szerda este megnéztem, hát én azt megvenném. Még a gyári láncszett van rajta, nem mondanám, hogy szét van hajtva...
Igen, az kellene! Valaki már megköszörülte a kapcsolókörmöket. Valaki egyszer hírdette, hogy gyártanak minta után, de elég rossz tapasztalataim vannak a kisipari dolgokkal kapcsolatban!
kawasaki márkakereskedés! rendelés 1honap ha minden ok! ha elbasznak valamit akkor 2! fogaskerekek darabja 19-22ezerft/db és gondolom hogy a 4ik kellene párban! mert az a leggyengébb láncszem! azt évente dobálni kell belöle! amugy szerintem a 2001 paszol a 96hoz !de amit tölem vittél el mx azt ne ad oda mert mind szar! azért lett cserélve!
Heló!Láttam már HGS,Pro-Circuit,Doma kipufogót sőt egyszer csináltattam egy egyedi kipuffot egy Albert nevezetű Veszprémi sráccal!Nagyon szép lett megnézheted a neten beütüd az Albert kipufogót és kidobja!Nem akarlak elkeseríteni de felvilágosítottak róla tévedés, hogy egy márkán belül változtatják a dolgokat ezek préselt cuccok és csak a motorhoz és a felfogatásokhoz illesztik!A fordulatszámhoz és a teljesítményhez számolják a hosszát és ebben a 125 alig tér el egymástól,és így a gázlengések közel ugyanazok lesznek!Egyébként teljesen igazad van elméletileg,de a gyakorlat sajnos nem ezt igazolja talán még régebben mikor még két ütem volt a sláger készülhetettek ilyen egyedi dolgok!Volt is szerencsém egy kawasaki 125 Doma egyedihez de az teljesen más mint a kereskedelembe kapható cucc,és nem is tudtam kihasználni mert annyre fönt ment,én meg csak amatőr vagyok az profiknak való!
de az előbb irtam h van a szomszéd az megoldhato de 1 képet ha küldenél h mégis h nézki h kb jolenne e formára azlegyen a legnagyobb baj h az elejét átkell hegeszteniaz megvan 2 perc alatt
MSN elmesélem.