Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ez így megy tovább, mindegyiket...nagyon kéne a pénz
MSN elmesélem.
csao,melyik cr-t árulod?
Tudok egy 2003-as CR250-est 550-ért, szerda este megnéztem, hát én azt megvenném. Még a gyári láncszett van rajta, nem mondanám, hogy szét van hajtva...
Igen, az kellene! Valaki már megköszörülte a kapcsolókörmöket. Valaki egyszer hírdette, hogy gyártanak minta után, de elég rossz tapasztalataim vannak a kisipari dolgokkal kapcsolatban!
Sziasztok! Mi alapján döntenétek el, hogy milyen Cross motort vennétek, ha lenne 600 000 forintotok? 250 cm3 az biztos.
Heló!Képet a kipufogóról www.bikepics.com Suzuki RM125 2000évj második oldalán tudod megnézni!Sajnos több képem nincs róla!
kawasaki márkakereskedés! rendelés 1honap ha minden ok! ha elbasznak valamit akkor 2! fogaskerekek darabja 19-22ezerft/db és gondolom hogy a 4ik kellene párban! mert az a leggyengébb láncszem! azt évente dobálni kell belöle! amugy szerintem a 2001 paszol a 96hoz !de amit tölem vittél el mx azt ne ad oda mert mind szar! azért lett cserélve!
tyüüü abba nem tudok segiteni,abba való nincs ,sajna 2001es körüli van!
Elég régi! Azt hiszem 96'-os! Köszi!
Kaktusz megnézem,nekem van aszem 2sor is,csak nemtom meik jó belöle!Mien évjárat?
Heló!Láttam már HGS,Pro-Circuit,Doma kipufogót sőt egyszer csináltattam egy egyedi kipuffot egy Albert nevezetű Veszprémi sráccal!Nagyon szép lett megnézheted a neten beütüd az Albert kipufogót és kidobja!Nem akarlak elkeseríteni de felvilágosítottak róla tévedés, hogy egy márkán belül változtatják a dolgokat ezek préselt cuccok és csak a motorhoz és a felfogatásokhoz illesztik!A fordulatszámhoz és a teljesítményhez számolják a hosszát és ebben a 125 alig tér el egymástól,és így a gázlengések közel ugyanazok lesznek!Egyébként teljesen igazad van elméletileg,de a gyakorlat sajnos nem ezt igazolja talán még régebben mikor még két ütem volt a sláger készülhetettek ilyen egyedi dolgok!Volt is szerencsém egy kawasaki 125 Doma egyedihez de az teljesen más mint a kereskedelembe kapható cucc,és nem is tudtam kihasználni mert annyre fönt ment,én meg csak amatőr vagyok az profiknak való!
Sziasztok!

Mi a véleményetek a CMS CRF bukóról? A tesztekben nem írnak semmi rosszat....
CMS CRF
Köszi
kawasakihoz ki tud a leghamarább alkatrészt szerezni? kx250-hez kellene váltó fogaskerék!
hánem a hondaboltos is aszonta a crosszosok mindent kitalálnak xdxd
rm re van tervezve...nem külsőleg,hanem a gázlengések szempontjából is
nem véletlenül csak azokra a tipusokra jó.
ez az örökös kókányolás.....
heggesztőtrafó 1 pötty
de az előbb irtam h van a szomszéd az megoldhato de 1 képet ha küldenél h mégis h nézki h kb jolenne e formára azlegyen a legnagyobb baj h az elejét átkell hegeszteniaz megvan 2 perc alatt
Heló!Sajnálom,nincs ismerősöd aki át tudná a végét alakítani?Nézz körül és kérdezz utánna,mert megérné tényleg egy profi cucc!
probáld meg 2oldalú ragasztóval!obiban lehet kapni 1cm kibir 25kg-ot.tekercsben van annyit vágsz belöle amennyi kell.mennyi volt a számláló?
üzemóraszámlálót hogy rögzítsem a vázon?
hmm dehaugyvesszük ezmég megis oldható szomszéd lakatos 1 képet tudnál róla mert ha csak ezen mulik lehetsegges
deee kár pedig érdekelt vna ha rámegy főleg enyiér
Helo!A rezó eleje a Cr-nél a henger csonkjára megy rá kívülről,az RM nél a henger csonkba belülről csatlakozik, ez kb 5cm darab!
Helo 40.000-ért adom a rendszert, de valóban nagyon szép állapotban van, egy fél évet használtam!Az új ára 309 euró kb 80.000 ft!
Hali. Aki tudna nekem szerezni viszonylag olcsón egy motoremelő bakot az irjon lécci mert nagyon kéne.