Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy még annyi sem.
megveszed

kiveszemneked azösszeset utánameg dugd fel magadnak sok pénzes köcsög aki egy majom csúfságoljátok a másik motorját nemtom minek kell ez ha valkinek ilyenre telik nemkell emiatt nehesztelni rá lehet hogy azzal az ócskával 6szor leszopat.
10évem van hátra
olcsó motort akartok?tessék
cr500
AZ ASSZONY NEM EZT MONDJA Szóval egy 39éves embernek már annyi?
lehet hogy apám lehetnél demár kivagy eléggé öregedve csak az a baj de tisztelem hogy ennyi évesen motorozol.
hát err nemudnál 100at költeni egy az mert tuti a gép és én legalább becsületesvok nembaszok át senkit
keme kösz szépen legalább becsületesvok és nemholmi szart adok el akineksok baja lesz vele.
Hát igen én bizony húztam a gázt meg is lepődtem amikor beindult akkorát durrant a kipuff hogy megált bennem
az űtő.
Mindenesetre köszönöm igyekszem észben tartani.
komolyan egyre jobban bejön...minél jobban kiismerem, annál jobban imádom
HÁLÓ.
Igen Pakson.Velem nagyon rendesek voltak egyből felismerték hogy én vagyok a VEVŐ ha érted mire gondolok.
A motor így elsőre OK. leinfóztam ők a boltban is azt mondták amit a szervízben majd a vallatáskor kiderül.
Olaj igen kedvezményt is adtak rá mert nálluk vettem a motort én meg vagyok velük elégedve.
Azthiszem eladták a108-ast.
még jó hogy az
eddig is tetszett, ha norbiék ócsán beszámolták volna az sx-et, akkor most pont ilyenem lenne.
de most a kawa a favorit
Még a végén megtetszik a ktm.
miután kivetted...50nél többet nem is ér...
megveszem a motorodat...csak vedd ki belőle azokat a dolgokat,amiket felújítottál benne....
szép gép...olajat, szűrőket sűrűn cseréld és akkor sok bajod nem lesz.

indítás semmi extra, gázt ne húzd sosem. helyette hidegen szivatót, melegen melegindítót...ennyi.
"Apád lehetnék"
Nana. A kor nem eredmény, csak egy állapot.
AZ, amit Kerkyra bácsi a levegőben művel a motorjával, AZ érdemel tiszteletet!
Apád lehetnék faszfej. Szarok én a motorodra nagy ivben. Csak a véleményemet írtam le, de úgy látszik az értelmi szinted igen alacsonyan mozog.Befejeztem .
Szia hát szerintem ugyan az ezt is melegitteni kell meg stb, azt hallottam ezek a kis 4-t nagyon szervizessek. Olajcserét mindig tartzsd be, meg jóminöségüt rakjál bele, a gyár ha jól tudom a motorexet ajánja, nem is vészes az ára. Másik kérdés pakson vetted? érdemes ott motort venni, meg a 108-as suzuki ott volt még?
Elhiszed nekem, hogy első héten simán rá tudnék költeni egy százast a felújított motorodra? Senkit nem érdekel hogy mennyit költöttél rá. Tuti úgy kezdeném hogy új dugó egyből csere .Majd lánc lánckerék telóolaj motorolaj stb stb. De legyen szerencséd és sikerüljön eladnod 6kilóért . Én biztos nem adnék érte annyit . Akkor már egy olcsóbb, és akkor abban én kicserélek mindent, és akkor tudom hogy minden amit cserélni kell ki van cserélve .
Áhhh, ne húzd fel magad. Adsz egy árat rá, a végén meg elkel, amennyiért elkel, én is kifizettem a 95 (94?)-es CR 125-ösömért 280ezret, pedig 220-körül is lehetett olyat kapni, és nem bántam meg végül, mert gyakorlatilag vettem egy 2-3 éves állapotban lévő motort, ami 13 éves
Minden annyit ér, mint amennyit adnak érte végül, ha olyan veszi meg, aki megbecsüli, hogy milyen, az megadja az árat érte.
Azokhoz képest, akik összevissza hazudoznak, meg átverik a vevőt, annyiban jársz jól, hogy nyugodtan alszol, és nem ellenséget szerzel, hanem elégedett vevőt.
UFF.
denemérted ez fullos 300ezernél többvolt ráköltve hülyegyerek meg a faszt foglakozol mással
jó de enneks emmi baja nemlehet azokmeg nincsennek felújítva ennyi