Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet benne valami, mert biztonságosabb érzés ugrani vele.
Tisztelet mindenkinek.
Tegnap sikerült hozzájutnom egy 2007 SXF-250-hez.
Szép is jó is narancs is fekete is eddig 2T-vel nyomtam(estem-keltem)szóval nekem Ő az első 4t.
Kérdés:
Hideg,meleg indítás rigoják,nyavaják mire figyeljek........stb.Minden érdekel mindenkinek a véleményét
szívesen veszem.
előre is köszi.
Ti hallotatok már olyan motor szálítórol amit az autó hátuljára kell felrakni,úgy mint azokat a bicikli tartókat?A crosspályánál egy srác egy olyanon vitte a motorját.Az házi készítésü vagy lehet kapni valahol?
Ezért lehet vele gyorsan menni, nem kell úgy figyelni a robbanásokra, ami elveszi a koncentrációt.Hatásosabb fék a motorfék miatt levegőben jobban irányithatobb mint a 2t szerintem.
nem arra értettem, hogy unalmas, ahogy megy. Megy az, mint a mérgezett egér, a kezességére értettem, szinte az unalomig kezes. Nem csinált semmi meghökkentő "robbanást", a 2T néha meglep.

Az a KX125 szerintem 500-körül ér.
most rögtön adok érte 350-et,,,
Ennek a motornak a piaci ára 400 -450között max.Akkor az én 2004-es kx250f-es motorom mennyit ér ha ez 6kiló?
nemazért h baszogassalak de 800 000 hufér veszek egy 2007 es cr 125-öt vagy 650 000 ér 2006os crf 250
ez így van ez egy ijen hobbi ebbe csak a pénzt lehet ölni. De ezért motoros a motoros
azt sose fizetik meg amit ráköltesz egy motorra
mért lenne az 300kiló költöttem rá
ilyet sem hallottam még a 250 4t-kről,mondjuk 1/4ed gázig tényleg el lehet aludni de, a felett nemmondanám unalmasnak
Nem sok az egy kicsit?
elado cross gatya 10.000huf FOX 360!
600 az ára
nemértik a témát
Én 125-ösön kezdtem, szinte csak azzal megyek, haverom 250-nel, azt vettem észre, hogy annyira megszokta a nyomatékot, hogy a 125-ösön NEM VÁLT VISSZA, és csak fulladozik. Leszáll, és közli, hogy ez gyenge... Én meg mondom neki, PÖRGESD, bazze
én is gondolkodtam, meg ki is probálnám, csak szerintem ugy lennék mint a 25ssel el fogyna az erö. amit én nem komázok
Dícsérem én is, de azt azért hangsúlyozom, hogy szinte az unalomig kezes
ja bocs igazd van én nem figyeltem, mindenki dicséri a 250-4tket
Az KX250F...
A kx a kétütemű.

Nah, szóval...Kurvajó
Iszonyúan kezes, nyomatékos alacsony fordulaton is, a fékek nagyon finomak. Otthon éreztem magam rajta. Egy baja van az egésznek: unalmasabb, mint a 125 2T seggrakéta.
a tesztnapot mondom amivel le vagy fényképezve...
A KX250? Nekem sok. Ma rájöttem sajnos, hogy minden 250-es 2T nekem még sok.
keme, milyen a 250 kx? jol ki lehet motorozni?
Irányár?