Hali. Ha jól emlékszem 110000ft körül volt az alkatrész. Nem most volt kb 2002 környékén. Elkezd sebbeségben rángatni, és kidobálja a fokozatokat, erős gázra .
Heló!Mennyibe kerül egy ilyen fogaskerék balhé?Van előzménye vagy csak egyszerűen széthullik az egész!Volt egy suzuki rm 125 gépem letört a 5-ös fogaskerék kapcsolókörme,5db új fogaskerék kellett bele 60.000-ért!Nekem szokatlan a Yamaha váltója, furcsa hogy 5sebességes,Kawasakim és Suzukim volt de ez teljesen más!Milyen lánckerékkel használjátok,az enyémen 13-49 van?
28as igen! 18 az nevecséges! 6dbot el vittek már 20ért ! mert az is nagyon jóó ár volt érte már csak ey maradt saját fogyaztásra! Ha még tudok szerezni majd még hirdetem de ruhám az van még esetleg ha érdekel!
Típushiba talán egyedül a váltója egy idő után kidobálja a sebességeket, léptetővilla és a harmadik ötödik fogaskerekei mennek tönkre . Legalább is ismeretségi körbe mindenkinek szét ment már, és az én volt yz-m ben is szarrá mentek a leírt dolgok.
Sajnos azt nem tudom!Vettem egy 2003 Yz 125öst,kis alakítással arra is jó lehetne a legfőbb külömbség abból adódik hogy a vége nem a henger külsejére megy,hanem a hengerbe!Én az Aunernél vásároltam:ott azt mondták a "Nagyemberek" egy jó membránnal kb.3-4le!Én egy srs.membránnal,és srs.hengerfejjel használtam kb 2hétiig fúvókáztuk a gépet, de utánna nagyon komoly lett!
Sziasztok!Van egy RM 125-re való HGS kipufogórendszerem,sérülésmentes szinte új állapotban!1996-2000évjáratú tipusokra jó,én egy 97-es Rm 125ös gépen használtam csak eladtam a gépet!
Érd:06 30 5259748
Érd:06 30 5259748
*eröl a gépröl mi a véleményetek?
Err