kis gyerek ne dumáljál, mondjad merre laksz, péntek este ott leszek érted a vitoval, berakjuk a szépen felujjitott motorkádat,, ingyen leviszlek romcsiba, bemutatlak az erősen szociopata motoros barátaimnak, és megmutathatod mekkora legény vagy,,,
amugy a hétvégén megint megyek romcsiba motorozni, itt a lehetőség rammstein gyere el, és mutasd meg mekkora egy menő vagy,, el is viszlek ha akarod,, de most megmondom ha szarul teljesitessz akkor hazafelé lábon jössz,,,
Amúgy ti láttatok már olyan motor szálítót amit a kocsi hátára kell rakni?Olyan mint az új Opel Corsának az a kihuzható biciklitartó csak ez motor.Mer láttam hogy egy srác egy ilyenen vitte a motorját csak nem tom hogy most az házi készítésü vagy vette valahol.
hátnemtom nemhívnak a motor iránt az nagy kár sajnálom is már vagy 10en hívtak a kx miatt és ha mindnejólmegy decemberben elis viszik.Mjad akkor néztekamjd nagyot ha elviszik 600 kilóba
Sziasztok! Endurot szeretnék venni 125 cm kategoriában és nem tudom hogy milyet vegyek. Az alábiba kéne hogy megfeleljen: birja a krosz pályát, erdöt stb. ugyanakor ne legyen üzemorás, stabil motorja ( ne keljen hozzá nyulni) ugynakor keveset fogyasszon, De legyen benne erö. Én egy yamaha dt 125 -re gondoltam ( tudom nem a legerösebb a kategoriában) vagy aprilia rx 125 ( bársokan azt mondják szerviz igényes és nem annyira mebizható)
Ez csak elképzelés nem tudom milyet vegyek?Nem csak az elöbbi felsoroltak lehetnek. Várnám a válaszokat , véleményeket, tapasztalatokat, az adott motorokkal.
Nálad az igazság! Nekem egy 2003'-as RM125-öm van. 450-ért odaadnám, mert szerintem az reális ár, de a kutya sem hív! Az egy dolog ki mennyit költ rá, mert annak van egy piaci értéke, amit te is írtál! Ha én egy milát költenék az RM-re, akkor 1450-ért kéne adnom? Ezen a kollégának nincs sértődnivalója!
Amúgy ti láttatok már olyan motor szálítót amit a kocsi hátára kell rakni?Olyan mint az új Opel Corsának az a kihuzható biciklitartó csak ez motor.Mer láttam hogy egy srác egy ilyenen vitte a motorját csak nem tom hogy most az házi készítésü vagy vette valahol.
Mi a véleményetek a Husqvarnákról? Tudna nekem valaki mondani valamit róluk!?
Ez csak elképzelés nem tudom milyet vegyek?Nem csak az elöbbi felsoroltak lehetnek. Várnám a válaszokat , véleményeket, tapasztalatokat, az adott motorokkal.