Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

97-98évj
Hali. Szerintetek ez mikori motor?
ok értem köszi.részleteket tudsz?holnap vasárnap ugye nyitva van?szeged vagy hmvásárhely a szinvonalasabb?
Zdana a link Neked szól!
körülnézek! De már nem sok képem van.
szeged környékén tud valaki pályát?holnap arra járok és a kisbuszba már benne van a motor,tehát ha tud valaki akkor irjon légyszi,m másik fórumon nem sok sikerrel jártam,hát csak van szeged környékén is pálya!?!?!
Annyira sikerült ráhangolódnom, kikellet mennem 2 körre az utcára,hogy kipróbáljam rendbe jött -e a könyökem!
KAKTUSZ nincs olyan képed rólam amit még nem láttam?Ha van megnézném:)kössz
ok.
ráhangolódásként egy kis MOVIE
Bajner Józsi Gyálon? megvan a száma, tegnapelőtt hoztam el tőle első telóimat, szépen megcsinálta, de tavasszal a 90-es CR-é is ott lett felújítva. 12ezer.
csatlakozom 10-11-óra felé. Legkésőbb dél, ha ma éjfélig szerelek
szerintem az lessz! bár nemvészes! szerintem szimeringhez nemis kell nyulniuk! nemhiszem hogy szarnak van kopva féléves futómű! első perctöl eztcsinálja amugy! a régi kawámnak sokkal job volt a hátulja! ennek ha alul totál bekatintom akkor se fogja vissza! szoval valami van vele! Bajner József röl tudsz valamit? ö csinálja grill meg borka futómüvét!
hali,
holnap akkor egy buggggyi?
úgy néz ki kimegyünk...
kéne neki egy teljes felújítás...
olaj,gáz,szimeringek,meginden cucc amit ilyenkor szokás
vidd el déczihez,15 ropiért megcsinála
mikor bemelegszik bepuhul! meg visszafele nemcsillapit eléggé! már volt olajcserézve sürübb olajjal de az sem oldotta meg a problémát! az a baj a környéken nincs egy komoly szerelö felküldeni meg nemakarom mert járt már ugy másis hogy nemazt kapta vissza amit elküldött! de ha lemegy a szezon lehet felviszem én vagy déczihez vagy bajnerhoz!
kened vágod a témát nekem még belekell jönnöm 1 éve kezdtem
Lehet.
a központi telódba mi a rosz ?
mert tok egy szerelőt aki megcsinálja
Én azt hallotam hogy az Alpinestar jobb.Ezekszerint igaz?
Az enyémben azért egy kicsivel több van.
De a tiéd az enduró talp az enyém a cross változat.
kb 30-35 órát volt használva többet biztos nem
aha csak mert kezdtem megijedni h selejt az enyém ien
szóval szar a fox csizma?:D(Általában?)