szeged környékén tud valaki pályát?holnap arra járok és a kisbuszba már benne van a motor,tehát ha tud valaki akkor irjon légyszi,m másik fórumon nem sok sikerrel jártam,hát csak van szeged környékén is pálya!?!?!
Bajner Józsi Gyálon? megvan a száma, tegnapelőtt hoztam el tőle első telóimat, szépen megcsinálta, de tavasszal a 90-es CR-é is ott lett felújítva. 12ezer.
szerintem az lessz! bár nemvészes! szerintem szimeringhez nemis kell nyulniuk! nemhiszem hogy szarnak van kopva féléves futómű! első perctöl eztcsinálja amugy! a régi kawámnak sokkal job volt a hátulja! ennek ha alul totál bekatintom akkor se fogja vissza! szoval valami van vele! Bajner József röl tudsz valamit? ö csinálja grill meg borka futómüvét!
mikor bemelegszik bepuhul! meg visszafele nemcsillapit eléggé! már volt olajcserézve sürübb olajjal de az sem oldotta meg a problémát! az a baj a környéken nincs egy komoly szerelö felküldeni meg nemakarom mert járt már ugy másis hogy nemazt kapta vissza amit elküldött! de ha lemegy a szezon lehet felviszem én vagy déczihez vagy bajnerhoz!
ráhangolódásként egy kis MOVIE
holnap akkor egy buggggyi?
úgy néz ki kimegyünk...
olaj,gáz,szimeringek,meginden cucc amit ilyenkor szokás
vidd el déczihez,15 ropiért megcsinála
mert tok egy szerelőt aki megcsinálja