szeva!dombovár közelében van mágocson 1 jo pöpec pálya homokos talajjal 1x nemtommerre meg hogy mertmég nemvoltam mert mindig akkor volt szar a mocim mikor odamentem volna aztán pécsen ördögároknál van holnap nemhiszem h ott szabadlesz a pálya mert dilinapot tartunk a csapattal de lehet h felengednek jo buli lesz aztán van liget ...kb ennyi amiről én tok
szevasztok.tud valaki pécs közelében jó pályát ajánlani...pl holnapra.ugyanis esőt mond és ha nagyon agyagos akkor az csak kinlódás,m olyan mint a jég.benn van cuccolva az autóba a motor,tehát biztos megyek,csak lehet,a "divatcrossos" spanok megijednek egy kis zuhitól...na szóval ha valaki ismerős pécs dombóvár környékén adjon vmi tippet.
értem értem.Nevelőapám azzal baszogat hogy mielőtt motort veszek keressek fel valamien klubot hogy ha megvettem csatlakozzak.Csak debreceni klubrol nem tudok,van a környéken valamiféle egyesület?
Szia!
Hát annak sok előnye van hogyha egy klubhoz, vagy egy szövetséghez tartozol.Mondok 1-2-t.Például, azokon a versenyeken amiket az a klub vagy szövetség rendez ahol te is tag vagy, (ott ugyebár kell tagsági dijat, meg licence díjat is fizetni,=használtai díj) de mivel ezeket fizeted évente, így a szövetséghez tartozó pályákon ingyen lehet gyakorolni, valamint évente van díjkiosztó, ugyértem hogy ha a klub saját versenyein részt veszel év végén van egy összesités miszerint a szezon végén jutalmaznak attol függ hogy a szezonban hogy teljesítettél, és ugyebár minden versenyen amit a klubod rendez az eredményedért pontok járnak, amivel haladhatsz felfelé a ranglistán.nahát nagy vonalakban ennyi
További sok sikert
Valemi elképesztően szart mentem ma Nyársapáton, az egyik telószáram elfosta magát, mi kellhet még?