Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész. A mai nap egy csőd.
Valemi elképesztően szart mentem ma Nyársapáton, az egyik telószáram elfosta magát, mi kellhet még?
az elsö kép és a második talán eggyezik de a 3.-ik már ujjab az olyan 00 évjárta
az öregebbik az nem tudom
Sziasztok srácok! Segítségeteket kérném. SUZUKI RM 125-ös kb 1985 évjáratú crossmotorhoz keresek vezérlő elektronikát. Ha valakinek van,vagy tudnátok tippet adni hol érdeklődjek,légyszi szóljatok. Segítségeteket előre is köszönöm. Képek a motorról,és az alkatrészről:
Szerintetek ez mikori gép?
Zdana,a Mágocsi pálya mély homokos.Lehet menni eső után is.Hivd Gepit,ő csinálja a pályát!Tel:203562107.Üdv!
Te mekkora idióta vagy az összes topic szét offolásával. Megérdemelnél egy bannt.
Van fönt egy drága xx a hirdetések között szép mi ,ennyit meg ér !
debrecen környékén van vmi motocross klub ?
jah 15 éitt ördögároknál ktm tesztnap
szeva!dombovár közelében van mágocson 1 jo pöpec pálya homokos talajjal 1x nemtommerre meg hogy mertmég nemvoltam mert mindig akkor volt szar a mocim mikor odamentem volna aztán pécsen ördögároknál van holnap nemhiszem h ott szabadlesz a pálya mert dilinapot tartunk a csapattal de lehet h felengednek jo buli lesz aztán van liget ...kb ennyi amiről én tok
szevasztok.tud valaki pécs közelében jó pályát ajánlani...pl holnapra.ugyanis esőt mond és ha nagyon agyagos akkor az csak kinlódás,m olyan mint a jég.benn van cuccolva az autóba a motor,tehát biztos megyek,csak lehet,a "divatcrossos" spanok megijednek egy kis zuhitól...na szóval ha valaki ismerős pécs dombóvár környékén adjon vmi tippet.
őőőő
Ajkarendek nagypálya 2006!
értem értem.Nevelőapám azzal baszogat hogy mielőtt motort veszek keressek fel valamien klubot hogy ha megvettem csatlakozzak.Csak debreceni klubrol nem tudok,van a környéken valamiféle egyesület?
meg pl 1csomo kedvezményt kapsz 1es helyeken nekem pl alkatrész ruha 10% sisak30% szal csak előnye van hehe
és véletlen nem tudtok valami egyesületet debrecen környékén?
és így a versenyzés is olcsóbbra jön ki,ha valamelyik egyesületnél váltasz licencet
kevesebb a nevezési díj a versenyekre
Nagyon szívesen!
Ha ilyesmivel kapcsolatos kérdésed van, nyugodtan kérdezz, s ha tudok szívesen válaszolok!
Köszi!
Szia!
Hát annak sok előnye van hogyha egy klubhoz, vagy egy szövetséghez tartozol.Mondok 1-2-t.Például, azokon a versenyeken amiket az a klub vagy szövetség rendez ahol te is tag vagy, (ott ugyebár kell tagsági dijat, meg licence díjat is fizetni,=használtai díj) de mivel ezeket fizeted évente, így a szövetséghez tartozó pályákon ingyen lehet gyakorolni, valamint évente van díjkiosztó, ugyértem hogy ha a klub saját versenyein részt veszel év végén van egy összesités miszerint a szezon végén jutalmaznak attol függ hogy a szezonban hogy teljesítettél, és ugyebár minden versenyen amit a klubod rendez az eredményedért pontok járnak, amivel haladhatsz felfelé a ranglistán.nahát nagy vonalakban ennyi
További sok sikert
nem tudja vki hogy mien előnyei vannak ha egy szövetséghez vagy klubhoz tartozik?
én szerintem a motorex cross power2T az is 3600. de én most átt tértem a fuchs silkolene re az 6300ft
üdv,
én is ilyen olajat használok, tudsz esetleg valamilyen olcsóbb megoldást a beszerzésére?
junti
Én Castrol Power Racing1-et használok, boltban 3700/liter, de nem boltban kell megvenni.