Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mitudsz az fe 450 ről meg hogy mien tartós kb.nagyon szervizesek amúgy?
alkatrész ellátásvan e hozzá.meg úton szeretném használni akkor naon sokba kerülne előre is köszi
Ez a beszéd! Nincs már Husabergem, mert elcseréltem az RM125-re. Volt 98'-as FC600, 00' FC501, 02'FC470 2db.
kaktuszpeti neked most milyen husaberged van amúgy?
hm nemtom kikezdte ezt az egészet semmi értelme sincs ennek az egésznek sose jutunk düllőre és csak az összeveszés van belőle.felejtsük el
A szegényebb motorosoknak és ronisnak sincs akkora pofája, mint neked! Takarodjál már valahova te rakamazi taknyos! Kelted itt a feszültséget a szarod miatt!
ja ujj láncszett! ami kimaradt
apám, lehetne hát a genyót nemérdekli gazdag geci aki veri a nyálát hát tiszta szégyen az ilyen szerintem többre nézem az összes szegényebb motorost mint ronist
uh 600ezer? szép összeg! én ezt a moct 450ért tudtam eladni! full ujj váltóval csapágy szimering prox hajtókar wössner dugo központi és elsötelófelujitva, uj gázbovden,kuplungbovden, himbába az összes tügörgöscsapágy,féktárcsák cserélve, uj kuplung fémlamella, +3 légszürö+ 2garnitura idom! szoval nekem 800ba volt! érted? de van egy másik sztorim mikoris beajánlottak a mostani mocért 1.1-et a nyáron kb 5-6 oravolt a bringába! csak számoljam be a srácét 1 millába! ami egy 2004 kx250 ! szóval kemény 100ezret pótolt volna! mindegy jót nevettem akkor is meg mostis!
James Stewart
2008. november 04.
A Fox Company jelenti hogy felbontották a hosszú évek óta élő szerződésüket James Stewart-tal , mivel hogy 2009-es szezonre ahol a művész úr CSAK az SX bajnokságban indul már és a MX out door-on nem , ugyan azt a pénzt kérte. Kevesebb munkáért ugyan azt az összeget , ....... ez még őneki sem sikerült ! Thor-ban fog menni az előjelek szerint..... aztán hogy ők kifizetik-e ? ....lehet érzik még az erőt.
Különösen holdfogyatkozásnál. Egyszer próbáltam, Hááát... mit ne mondjak, meg kellett állni addig míg elő nem jött a hold.
Szeretek éjjel vezetni, csupa meglepetés. Még izgalmasabb lámpa nélkül.
Az éjszaka nem ezért van, hogy aludjunk !
Hanem, hogy sötét legyen.
respect
Találtam egy rettentő hasonlót, valaki nem aludt még fél egykor se:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
elöször....másodszor....
csak nem 850 az irányára?
szép paripa
Hali,most olvasom az érdeklődésedet az 250-es RMZ felől, most raktam fel hirdetésbe az enyémet,ha bővebben érdekel hívj fel:30/97-36-441
Hello

Nekem meg van egy cirmos cicám, az fogott egy lovat és felvitte a padlásra, megette reggelire.
De lehet tényleg létező figura, mert kitalálni is nehéz ilyen hülyét
Stein 20 mögött ki lehet .....mióta Zéé visszatért azóta ír ide ez a fogyatékosokoska...gyanús vagy te nekem rigó, fütyüljél csak egy kicsikét....
" sok pénzes köcsög aki egy majom csúfságoljátok a másik motorját nemtom minek kell ez ha valkinek ilyenre telik nemkell emiatt nehesztelni rá lehet hogy azzal az ócskával 6szor leszopat."
Normális ember nem költ 300000-et egy 6 éves motorra, közben meg nyávog, hogy neki csak ez jut! Azért megnézném azt a listát, mi került annyiba! Valamit azért írhatna magáról!
Kép van róla? Ha beszólok neked egyszer magaddal viszel Romániába? A kajámat fizetem
várjál meret idő kell neki mire megtalálja a spacet-t!

Úgy látom kezdenek elfajulni a dolgok, megint egy névtelen szájkaratés faszkópé!
Ha én úgy "tudnék motorozni" mint ő, akkor a helyében simán bevállalnám az erdélyi utat, ingyen fuvar, szállás stb-biztos felejthetetlen élmény lehet!