és mitudsz az fe 450 ről meg hogy mien tartós kb.nagyon szervizesek amúgy?
alkatrész ellátásvan e hozzá.meg úton szeretném használni akkor naon sokba kerülne előre is köszi
A szegényebb motorosoknak és ronisnak sincs akkora pofája, mint neked! Takarodjál már valahova te rakamazi taknyos! Kelted itt a feszültséget a szarod miatt!
apám, lehetne hát a genyót nemérdekli gazdag geci aki veri a nyálát hát tiszta szégyen az ilyen szerintem többre nézem az összes szegényebb motorost mint ronist
uh 600ezer? szép összeg! én ezt a moct 450ért tudtam eladni! full ujj váltóval csapágy szimering prox hajtókar wössner dugo központi és elsötelófelujitva, uj gázbovden,kuplungbovden, himbába az összes tügörgöscsapágy,féktárcsák cserélve, uj kuplung fémlamella, +3 légszürö+ 2garnitura idom! szoval nekem 800ba volt! érted? de van egy másik sztorim mikoris beajánlottak a mostani mocért 1.1-et a nyáron kb 5-6 oravolt a bringába! csak számoljam be a srácét 1 millába! ami egy 2004 kx250 ! szóval kemény 100ezret pótolt volna! mindegy jót nevettem akkor is meg mostis!
James Stewart
2008. november 04.
A Fox Company jelenti hogy felbontották a hosszú évek óta élő szerződésüket James Stewart-tal , mivel hogy 2009-es szezonre ahol a művész úr CSAK az SX bajnokságban indul már és a MX out door-on nem , ugyan azt a pénzt kérte. Kevesebb munkáért ugyan azt az összeget , ....... ez még őneki sem sikerült ! Thor-ban fog menni az előjelek szerint..... aztán hogy ők kifizetik-e ? ....lehet érzik még az erőt.
" sok pénzes köcsög aki egy majom csúfságoljátok a másik motorját nemtom minek kell ez ha valkinek ilyenre telik nemkell emiatt nehesztelni rá lehet hogy azzal az ócskával 6szor leszopat."
Normális ember nem költ 300000-et egy 6 éves motorra, közben meg nyávog, hogy neki csak ez jut! Azért megnézném azt a listát, mi került annyiba! Valamit azért írhatna magáról!
várjál meret idő kell neki mire megtalálja a spacet-t!
Úgy látom kezdenek elfajulni a dolgok, megint egy névtelen szájkaratés faszkópé!
Ha én úgy "tudnék motorozni" mint ő, akkor a helyében simán bevállalnám az erdélyi utat, ingyen fuvar, szállás stb-biztos felejthetetlen élmény lehet!
alkatrész ellátásvan e hozzá.meg úton szeretném használni akkor naon sokba kerülne előre is köszi