Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom milyen minöségű lehet még eddig nem használtam de barátok azt mondják jobb mint a motorex, meg a putoline,

ezt irják rola ,:
- SILKOLENE PRO RSF 2,5wt, 5wt, 7,5wt, 10wt, 15wt
Teljesen szintetikus lengéscsillapító olaj versenyzéshez. A széles viszkozitási kínálat minden versenyzési körülményre megoldást nyújt.
hát hogy keletkezik egy ilyen hibrid? 175 centi magas 14 éveseknek gyártják, hogy tudjanak indulni a többi 80-assal egy versenyben?
ezt hogy érted hogy mi az okosság ?((((((((((((((((((((ELADO)))))))))))))))))))))))
boncteremben vannak róla vélemények, olvasd el, érdemes.

...mi az okosság a 125-ös vázba tett 85-össel?
hello én egy suzuki rmz 250es mocit akarok venni (((versenyzésre)))) mik a tapasztalatotok a géppek kapcsolatban? negativ pozitiv véleményeket is irjatok már sürgös mert venni akarom
ugy hivják hogy Rigo Károly, a magyar triál sport egy igen jol ismert arca , hivd fel szivesen segit , : 06 20944-5206 hivatkozz rám hogy tölem kaptad a számot.
valaki adjon már el nekem egy cr 250 2005ös évjáratu makulátlan állapotu gépet!
Hű.. Ez valami extra minőség lehet, mert a gyerek sokkot kapott. Ennek már 1500 literje
Azt a gyárit nem tudod hol találta?Mer ha az megvan esetleg én is tudnák csinálni vagy ccsináltatni egy "home made prototipust".Előre is köszi
Fuchs Silkolene PRO RSF 5 W.
ha megmondod a pontos típusát, megkérdezem, de ilyen 1-200 Ft-okat ingadozik. Kérdezni ingyen van, én meg szívesen segítek.
köszi ez jo segitség,,
köszi , de teloolaj kellene, holnap megnézem az itteni kawásnál hogy van-e, mert elvileg a kawasaki rakja a fuchsot a motorjaiba,,
Fuchs 10W40-et tudok 1800/literért. De más minőségek is vannak. Rákérdezzek?
én is fuchsot használok
bár a telóba még nem cseréltem a blokba meg a keverékem az. Jó drága de nagyón jó minöségü
van egy ismerösöm aki ilyenen viszi a triál motorját, asszem ő csinálta, de valami gyári alapján,,
kaktuszpeti te milyen telo olajat használsz mostanság,,,? Vikotorék nagyon eskűsznek a Fuchs telo olajára, probáltad már,,?
Amúgy ti láttatok már olyan motor szálítót amit a kocsi hátára kell rakni?Olyan mint az új Opel Corsának az a kihuzható biciklitartó csak ez motor.Mer láttam hogy egy srác egy ilyenen vitte a motorját csak nem tom hogy most az házi készítésü vagy vette valahol.
sajnos hiába hivom a srácot, nem akar jönni, biztos elment jetix-et nézni,,
Erre a versenyre én is kíváncsi lennék!
Ígon bíromezeket a dumákat "erössen psihopata" meg "fotelcrossos". Hajrá gyözzön a jobb
Fotelcrossos
Szerintem egy tipikus szájhőssel állsz szemben!