Már bocs ogy beleszólok de hogy öcsémezel le egy olyan embert aki jócskán az apád lehetne?!Apád vagy anyád meglátná,szerintem igencsak szégyelné magát te helyeted is!
na hol a cimed,,,? akkora szád volt mint az olajto, hogy te igy meg ugy bárkit bármikor,, ,,
most akkor megint elmentél jetix-et nézni, vagy motocrossosat játszol a ps2- ön ,,,,?
Utoljára Motorexet használtam, de legközelebb kipróbálom az ÖHLINS-et, vagy a PROCIRCUIT-ot. Nem gázosodnak és állítólag sokkal jobban viselkednek mint a többi olaj!
igen csak én 14éves vagyok és 183cm magas ezért a parillánál kellet megrendelni a motort ami 1.390.000ft ba kerül hogy igy kértük egy sima 125ös vázbol kivették a motorját és egy 85öst tettek bele amugy a motor tavaj ota van meg eddig semmi baja nincs ez egy igazi versenygép nem egy gagyi kinai szar az a baj hogy sok ember azt hiszi hogy ez egy olyan motor hogy mész vele 10métert szétesik alattad de nem a motorral az ugratási rekordom 33.5m és semmi nincs vele imádom csak megkell tölle válnom
most akkor megint elmentél jetix-et nézni, vagy motocrossosat játszol a ps2- ön ,,,,?
Köszi
Holnap hívd, azt kérte.
Adjam? Sokféle más Fuchs-ot is tud, kb. féláron.