Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lányom pont tizenhét,,,
Már bocs ogy beleszólok de hogy öcsémezel le egy olyan embert aki jócskán az apád lehetne?!Apád vagy anyád meglátná,szerintem igencsak szégyelné magát te helyeted is!
na hol a cimed,,,? akkora szád volt mint az olajto, hogy te igy meg ugy bárkit bármikor,, ,,
most akkor megint elmentél jetix-et nézni, vagy motocrossosat játszol a ps2- ön ,,,,?
van ott alul az a hosszu billentyű,, na avval tudsz szokőztalkotnihogyneegybeirjálmindent,
ne a billentyűket nyomjad ,hanem a cimedet kicsi csira, aztán bizonyithatsz,,,
Meglátom menyire értesz a motorodhoz hogymég normális telóolajat se tudsz hát ennyi egy kis 17 éves többet ért a motorokhoz
megy az osztás 1000-er
ronis nemkell nekem bizonyítani senkinek és neked vannakmég fogyaétokos beválalós haverjaid pfö hátaz itteni spanok lehugyozzák őket 6 szor öcsém
1xer kell meg venni
igen én irtam el a 125ös vázban van a 85ös moci
uhh most néztem az öhlins, meg a procircuit telo olaja 6000 ft / liter,, finom,,,
Elf- 2txt ,full szintetikus jo olaj meg vagyok vele elégedve, pont tegnap néztem bele a hengerbe, nagyon jol néz ki,,,
ronis ha fel hívod az ürgét akkor léci kérdezz rá a pro 2 sx-re árba
Köszi
én is elötte motorexet használtam, de ez még szagra is más sikolene pro2 sx. ez tuti te milyet öntes a gis gas ba?
A Déczitől a www.motoracing.hu -n tudsz rendelni, de lehet a Parillánál is van! Szerintem érdemes kipróbálni!
Pudoréknál?
tudsz valahol a környéken Öhlins-et, hol lehet venni ?
köszönöm,,
Én úgy tudom az összes 85-ös tm-et a 125-öös vázba rakják.
Újat?
Jaki, 30 582 85 39
Holnap hívd, azt kérte.
Utoljára Motorexet használtam, de legközelebb kipróbálom az ÖHLINS-et, vagy a PROCIRCUIT-ot. Nem gázosodnak és állítólag sokkal jobban viselkednek mint a többi olaj!
megköszönném,,,
igen csak én 14éves vagyok és 183cm magas ezért a parillánál kellet megrendelni a motort ami 1.390.000ft ba kerül hogy igy kértük egy sima 125ös vázbol kivették a motorját és egy 85öst tettek bele amugy a motor tavaj ota van meg eddig semmi baja nincs ez egy igazi versenygép nem egy gagyi kinai szar az a baj hogy sok ember azt hiszi hogy ez egy olyan motor hogy mész vele 10métert szétesik alattad de nem a motorral az ugratási rekordom 33.5m és semmi nincs vele imádom csak megkell tölle válnom
ha érdekel, adom a haver telefonszámát, és egyeztettek. Én nem közvetítgetek
Adjam? Sokféle más Fuchs-ot is tud, kb. féláron.