képet nm tok sajna most nincs itthon de eltommondani..mi ugy csináltuk meg h 1 u vasbol csináltunk sint a mocinak és az elején 45fokba felfeléaz elsőkerékbe nemtom most pontosan megfogalmazni lényeg az h azt a sint átfurtuk és rácsavaroztuk a futora annyi kárt teszel a futoba h lessz rajta pár luk
sziasztok!
Motorszállító utánfutót szeretnék csinálni normál utánfutóból.Olyan kéne,ami leszedhető az utánfutóról.2 motor szállításához kell.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Ismerőssel csinálnánk meg.Fontos hogy egyszerű legyen,de tartsa a motort rendesen.
ha valaki képet tudna beszúrni,azt megköszönném
ezabaj leszokni sem lehet ...nemis akarok deén megfogok őrülni full komolyan mondomhttp://sportmotor.hu/motoros_v..." target="_blank">ez a hang 1:11-nél meghalok érte
köszi az infót... még azt szeretném megkérdezni h a hátsó kerékbe van 2 oldalt ien szimering persely vagy mi lenne az... na nekem az csutkára le van kopva... olyat hol találok...?
Sziasztok! most vettem egy YZ 250 -est és azt szeretném kérdezni h meg tudná e nekem mondani valaki hogy honnan tudnék szerezni hozzá hátsó fék munkahengert?
Motorszállító utánfutót szeretnék csinálni normál utánfutóból.Olyan kéne,ami leszedhető az utánfutóról.2 motor szállításához kell.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Ismerőssel csinálnánk meg.Fontos hogy egyszerű legyen,de tartsa a motort rendesen.
ha valaki képet tudna beszúrni,azt megköszönném
A krossz az krossz.
Én pl. holnap megyek pályára
Elöre is kösz
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
a fehérnél van 11 ért
Megkérdezetm itt is hátva valaki csak ezt olvassa.
Ismeritek a TM típusú motorokat?
Volt már valakinek?
Mik a tapasztalatok?