Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akinek van felesleges 5 ft-ja az odaadhatná nekem.....remélem sokan vtok 90000 5 forintos elégis l enne
ok,nagyjából értem
ejjha ezaztán elég érthetetlen namajd dután most nemmegy ez a dolog
jahh uezt a sint lefurtuk a kocsiba is
képet nm tok sajna most nincs itthon de eltommondani..mi ugy csináltuk meg h 1 u vasbol csináltunk sint a mocinak és az elején 45fokba felfeléaz elsőkerékbe nemtom most pontosan megfogalmazni lényeg az h azt a sint átfurtuk és rácsavaroztuk a futora annyi kárt teszel a futoba h lessz rajta pár luk
sziasztok!
Motorszállító utánfutót szeretnék csinálni normál utánfutóból.Olyan kéne,ami leszedhető az utánfutóról.2 motor szállításához kell.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Ismerőssel csinálnánk meg.Fontos hogy egyszerű legyen,de tartsa a motort rendesen.
ha valaki képet tudna beszúrni,azt megköszönném
ezabaj leszokni sem lehet ...nemis akarok deén megfogok őrülni full komolyan mondomhttp://sportmotor.hu/motoros_v..." target="_blank">ez a hang 1:11-nél meghalok érte
erre nincs ellenszer...
A krossz az krossz.
Én pl. holnap megyek pályára
valaki vmi anyagot adjon ami helyettesiti ezt a sportot mert 15 éig nemhuzomki
Múlt vasárnap, Nyársapát:
valaki aki ma volt kawa tesztnapon és van képe vagy videjoja az igazán rakhatna fel
most volt délelött
a két szimeringgel besétálsz egy csapágy boltba, aztán adnak, vagy rendelnek, vagy elég a száma is ha nem akarod kiküzdeni!
Hy nem tudná megmondani valaki nekem hogy mikkor lesz Egervölgyön a cross pontosan?
Elöre is kösz
köszi az infót... még azt szeretném megkérdezni h a hátsó kerékbe van 2 oldalt ien szimering persely vagy mi lenne az... na nekem az csutkára le van kopva... olyat hol találok...?
Hello
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
azt én is vennék
a fehérnél van 11 ért
Még mindig van eladó monsters tankmatrica KX-re!
szevasztok! nincs valakinek eladó üzemóraszámlálója?
Belépsz az oldalra www.rmcmotor.hu és a "keresés az adatbázisban" mezőbe beírod hogy LEEMB.
belinkelnéd azt a kuplung áttételmódosítót?
Sziasztok!
Megkérdezetm itt is hátva valaki csak ezt olvassa.

Ismeritek a TM típusú motorokat?

Volt már valakinek?
Mik a tapasztalatok?
bontóból érdemes, vagy ha újat szeretnél, akkor Fehér Géza.
Sziasztok! most vettem egy YZ 250 -est és azt szeretném kérdezni h meg tudná e nekem mondani valaki hogy honnan tudnék szerezni hozzá hátsó fék munkahengert?