Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KAKTUSZPETI!Lettek Képeid Csákánydoroszloi -os futamról?Izi joban vagy már?Én máma már nem fo..am:),márcsak visszakéne szerezni az eröm:)

ELADÓ a mocim 250-2T 2001 480.000.-
eladó supermoto felnik adatok.Behr 3.5-5 colosak lamellált hullámos tárcsákkal,200 km-t futottak ,időhiány miatt eledók ,karcmentessek,suzukin volt de megvannak agyári Ktm távtartók istel.06702786646 iá.230.000.-
NémeTH Kornélról egy videó nézzétek meg.
Ez egész baráti ár. Köszönöm.
1500 ft a pálydíj,egész napra
Sziasztok. Ismeri valaki a tatai cross pályát? Érdekelne, hogy lesz-e ott vasárnap valami ami miatt nem lehetne menni a pályán, vagy magán ember mehet-e rajta ill. ha igen milyen feltételekkel?
Sziasztok! Most regisztráltam erre az oldalra. Van egy suzuki dr big-em 800-as.Csomagtartót keresek hozzá, ha valaki tudna eladót megköszönném. .
Ja, akkor az 250-es volt, oké ezt nem tudtam eldöntein
Köszi a választ!
nem nem mentem 125ös kawáva,1est nemsokat,de pályátol függ,meg ccm-töl:)
Amúgy 125-ös Kawával mentél, ugye? Sokat használod az 1-es fokozatot?
Ha minden igaz akkor ott leszünk Csákányon is. Most már jobb lesz a rajtbesorolásom legalább ennyi elönyöm lesz
És itt hol tudom emgnézni mert csak motorokat látok
legyenszíves valaki konkrét linket adjon köszönöm
Valaki adna nekem 1 oldalt ahol meg tudom nézni h mikor hol lesznek a versenyek?
előre is köszönöm
Nem találtam a 169-es képet, meg mx2-ről is csak ennyi van sajnos, pedig csináltam kb 190db képet! De ott leszek vasárnap Csákánydoroszlón és kattogtatok majd rólatok!
Petya kösszi a képeket,nagyon faszák lettek!Töbit meg majd megoldjuk valahogy,vagy van töb még?
Ici kössz mégegyszer,meg mindenkinek kössz a szurkolást és a gratuláciokat,motorom szétdöntöttem már,eszközlöm a hibát jövövasra:)Ici grat neked is,gyere csákányra ha tudsz,jó helyezést értél el,lessz jobb is ha végigcsinálod!
Szia Kaktuszpeti!
Esetleg a 169-es Hondás fiurol nincs képed esetleg?
Ha van akkor légyszives dobd fel ide őket, vagy küld el az: ici16@freemail.hu-ra.
Köszi szépen elöre is.
Ja és még1* Grat Csirke, jo kis verseny volt...
Én nem, de látom, nem maradsz kép nélkül. Nagyon jó képek!

Amúgy néztem az elején elég erősen mentek,de a talán középmezőny és a vége fogható.
mx2-nek!
Ja te tegnap nem csináltál képeket?
Jaja Yamaha volt,meg az is lessz nemsoká,ez csak átmeneti vas:)de ez is nagyon jó:)Na akor edzél 1000el,aztán go verseny,de sztem ebbe bárki elindulhat,nem nehéz:)
Neeem, én nem.Most megnéztem, hogy mentek a B-ben. De jövőre szeretnék, ha tudok idén rendesen edzeni.

Neked nem Yamid volt? Legalábbis úgy emlékszem. Fura volt Kawán a115-ös.