Ja ja ugyan az csak ez zöld minden alkatrésze megegyezik.3 éve nyüstölöm hiba nélkül még nem hagyott ott sehol . Cseréld az olajat sürün 6-8 óránként takarítsd minden motorozás után a légszüröt. 20-25 óránként ellenőrizd a szelep hézagot akkor nem lehet vele gond . Melegen indul rendesen ? mert ha nem akkor az már szelep gondokra utal .
Az elvileg megegyezik az Rmz-vel nem?
1 kicsit tartok töle h nehogy legyen vmi baja mert akkor oszt...lehet javittatni..te mit mndasz rola én eddig 2T-tem..ugyhogy most váltottam..
Akkor abban nincs külön hajtómü olaj . Alul a blokk alján van az olaj leeresztő csavar enged le az olajat kb1.3 liter van benne cseréld ki a az olajszüröt, és töltsd fel 10v40-es jó minöségü 4t motor olajjal kb 1.3 liter kell bele. Addig tölts amíg a kémlelő ablakon a feléig lesz az olaj .Többet ne tegyél bele mert elmelegszik a blokk
hello
szétszedtem a telóm mert beletört a keménység állító csavar feje a tetejébe....eddig jutottam a szétszedéssel, és most hogyan tovább? köszi a segítségeket előre is
Ha Szombathely felöl jössz,lefordulsz a főtér felé a vasút állomással szemben,a főtér felé vezető uton lesz kitéve tábla,hogy cross verseny és ott kell majd balra fordulni,majd az út végén megint balra és onnan majd úgy is látni fogod.
Valakinek van infója Kőszegen most vasárnap (6-án) osztrák ob motocross futamról?
időpont, merre van a pálya ilyesmik?
hétvégi kirándulásnak pont jó lenne.
1 kicsit tartok töle h nehogy legyen vmi baja mert akkor oszt...lehet javittatni..te mit mndasz rola én eddig 2T-tem..ugyhogy most váltottam..
Rmz 250 K5
szétszedtem a telóm mert beletört a keménység állító csavar feje a tetejébe....eddig jutottam a szétszedéssel, és most hogyan tovább? köszi a segítségeket előre is
Érdeklödnék h Rmz 250 ben kell cserélni hajtomü olajat?és ha igen hol?
Info:
Valakinek van infója Kőszegen most vasárnap (6-án) osztrák ob motocross futamról?
időpont, merre van a pálya ilyesmik?
hétvégi kirándulásnak pont jó lenne.
Tehát 2008. ápr 5. Amatőr krosszverseny, MONOR
További info:
http://www.mams.hu/dokumentum/...
!
esetleg ha valakit érdekel hátsó cross gumi irjon.5000Ft..postán is elküldöm120/90/19 mitas c10 fullos állapot!