Van egy FOX Tracker Boot 2003 Black 44-es használt csizmám jó állapotban egy 20000 Ft ért eladó!
Ha valakit érdekel a 06-30-6492491 es telszámon keressen!
Csáo!
Hát én még ma is rendesen ....... , de már azért jobban vagyok.
Kaktuszpeti ha esetleg most készitettél a 169es Hondás fiurol képet, akkor azokat feltehetnéd.
Köszi
hali mindenkinek, kellene egy kis segítség, cr250r 92-es, 1, 2 be magas fordulaton nem akar húzni dadog, mint mikor hideg a motor, akkor egyszer gondol egyet megint jó, aztán meg nem, 3, 4, 5 be viszont mindig jó, és alapjáratom is egyik napról a másikra elment (lehet vadászni ), karburátor szét lett szedve, kipucolva, akkor sincs alapjárat, ugyanúgy dadog egy kettőbe, gyertya lett cserélve, semmi, falsot nem szív mert megnéztem azt is, mi lehet a gond?gyertyakábel, gyújtás? vagy karburátor, még azon filóztam hogy lehet hogy az alapjárati fúvóka szar, dehát annak nem hiszem hogy köze van ahoz, hogy kisfokozatba nem húz, nem tudom mi lehet, ha van valakinek tippje, vagy már csinált hasonlót a motorja segítsen!
blokkház kellene Köszi
Nagyon fontos lenne!
Van egy FOX Tracker Boot 2003 Black 44-es használt csizmám jó állapotban egy 20000 Ft ért eladó!
Ha valakit érdekel a 06-30-6492491 es telszámon keressen!
Hát én még ma is rendesen ....... , de már azért jobban vagyok.
Kaktuszpeti ha esetleg most készitettél a 169es Hondás fiurol képet, akkor azokat feltehetnéd.
Köszi
Eladó:
Acerbis enduros kabát, M-es, 8e.Ft.
Wind mez, M-es, 3e.Ft.
Spy Targa szemcsi, 5e.Ft.
Lazer sisak, XS-es(53-54), 13e.Ft.
Érd:foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936