Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Nem tudjátok véletlen h indul e vasárnap Pakson Németh Kornél?
Eredetileg ugy volt h igen de most nem tudom mi van.
kössz
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet Works connection cuccokat rendelni? Az USA oldalon kívül!
Sziasztok.
Eladó lenne, kihasználatlanság miatt:
Terra-Moto tdx 125f négyütemű crossmotor.
Terra Moto TDX-125F KRUSHA
125cc 4stroke, 2 valve, TDX Pro Engine,5plate Manual clutch, Start in any Gear, 4speed Engine
Conventional telescopic fork
Cradle mount high tensile 11A oval spinal frame
Adjustable FastAce rear shock
28mm tapered bars with Forged/CNC Triple Clamps
Twin piston front break caliber with braided brake lines
Stainless/Alloy exhaust system
5-D Shot-0VA patent design plastic

165,000.-
Hello..
Honda Cr 250 érdekelne megvételre..201-02-es...
ha van valakinek eladó képet küldhet cross04@freemail.hu-ra.
sziasztok.Na most a legjobb a visontai pálya!
Hello!

Röviden
Más váltóáttételezés, más futóműhangolás, más teljesítményleadás. Enduron van lámpa, sokon önindító. Hirtelen ennyi
Hello!
Lenne egy szerintem, szerintetek hülye kérdésem:)
Mi az alapvető külömbség a crossz és az endúró motorok között? Sejtem hogy mi csak nem vagyok teljesen képbe. Köszi előre is. (Nem vagyok teljesen hülye csak még nagyon kezdő, olyannyira hogy még nincs is crossmocim csak egy szinyóm, de benne van a fél éves tervbe egy használt moci.)
Sziasztok! Van egy új TRACE XT-1 es csizmám, de sportmotorhoz nem tudtam használni
Eredeti ár 41.6OOFt, akinek kell 25.OOOért viheti. 44-es méret.
Sziasztok!A leghosszabb motoros ugrás.Hátha még valaki nem látta
Videó
úúú akkor nem jó a motorod
Évekig használtam sima motorolajat és soha nem csúszott a kuplungom.
Csak a Kup Lung nem szereti ,mekkcsúszik tőlle!
Nem osztogatok, fosztogatok a blokkba valami normális hajtómü olajat, vagy sima 10v 40-es 4t olajat rakhatsz nyugodtan.Sokan sima autóba való motorolajat is bele rakják attól sem lesz baja
Látom vásárlési tanécsokat osztogatsz.
Tudnál segiteni?
Vettem egy Yamaha endudot ,pont ma csináltam amit ajánlottál az elobb a tobbieknek!
És amogy milyen viszkozitásu olajat ajálsz?
okés köszönöm
Induljon gáz nélkül hidegen melegen könnyen lehetőleg első rúgásra, olajszivárgás ne legyen figyeld meg a hangját ne zörögjön csattogjon: Van e rendes alapjárat rajta. Ha tetszik és megvetted, egyből cseréld le az olajat és az olajszüröt is cseréld ki vegyél bele egy új légszürö szivacsot . Ellenőrizd le hogy nem lazák-e a küllők sokat elárul a motorról és a volt gazdiról. Hirtelen ennyi.
mi az amire még oda kell figyelni vásárlásnál? blokk ra gondolok
voltam máma kinn szombathelyen a szabadidőközpontban, és lazavolt a láncom, volt ott egy rendes manusz és adott kulcsot, megtudtam huzni... vannak még rendes emberek, és ha ittvan akkor kösz mégegyszer....
Van olyan ismerősöm aki 3éve nyüstöli, igaz csak erdőben endurozgat vele ,de még semmit nem kellett cserélnie a crf450-en .
hyy látom te képben vagy most adtam el a mocim cr 250 szeretnék 450 crf inkább erdöben gurulok a szervizelésről kérdeznélek szelepek v lánc stb elég sürün kell cserélgetni vagy azért 1 szezont kifut ha rendben van köss