Hello!
Lenne egy szerintem, szerintetek hülye kérdésem:)
Mi az alapvető külömbség a crossz és az endúró motorok között? Sejtem hogy mi csak nem vagyok teljesen képbe. Köszi előre is. (Nem vagyok teljesen hülye csak még nagyon kezdő, olyannyira hogy még nincs is crossmocim csak egy szinyóm, de benne van a fél éves tervbe egy használt moci.)
Nem osztogatok, fosztogatok a blokkba valami normális hajtómü olajat, vagy sima 10v 40-es 4t olajat rakhatsz nyugodtan.Sokan sima autóba való motorolajat is bele rakják attól sem lesz baja
Látom vásárlési tanécsokat osztogatsz.
Tudnál segiteni?
Vettem egy Yamaha endudot ,pont ma csináltam amit ajánlottál az elobb a tobbieknek!
És amogy milyen viszkozitásu olajat ajálsz?
Induljon gáz nélkül hidegen melegen könnyen lehetőleg első rúgásra, olajszivárgás ne legyen figyeld meg a hangját ne zörögjön csattogjon: Van e rendes alapjárat rajta. Ha tetszik és megvetted, egyből cseréld le az olajat és az olajszüröt is cseréld ki vegyél bele egy új légszürö szivacsot . Ellenőrizd le hogy nem lazák-e a küllők sokat elárul a motorról és a volt gazdiról. Hirtelen ennyi.
voltam máma kinn szombathelyen a szabadidőközpontban, és lazavolt a láncom, volt ott egy rendes manusz és adott kulcsot, megtudtam huzni... vannak még rendes emberek, és ha ittvan akkor kösz mégegyszer....
hyy látom te képben vagy most adtam el a mocim cr 250 szeretnék 450 crf inkább erdöben gurulok a szervizelésről kérdeznélek szelepek v lánc stb elég sürün kell cserélgetni vagy azért 1 szezont kifut ha rendben van köss
Nem tudjátok véletlen h indul e vasárnap Pakson Németh Kornél?
Eredetileg ugy volt h igen de most nem tudom mi van.
kössz