Ismerem a módszert, de az illesztőcsap és a kevesebb macera miatt vonz a lehetőség, hogy asztalon egyszerűen körberajzoljak egy kész tömítést, ha véletlen akad.
Sziasztok!Véleményetek kérném honda cr 125be van a parillánál moeteor dugoszett az ára 13ropi azt mondták h a vertex prox márkájuakkal azonos minöségbe!Szerintetek?Mert az ára jo de ki tudja valaki használt már ilyen dugot?
Ja ja.Tárcsafékes.De mikor lenyomom a fékkart akkor teljesen engedi lemenni.fékolaj van benne.de azt mondják a karmantyu mellett folyhat el az olaj.ha az lenne olyat hol tudok venni vagy rendelni?
Sziasztok, segítségetek kérném...
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még vamai pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
Segítségetek kérném...A motorm váza kerekekkel az egyik sarokban, a blokk a másik sarokban, az asztalon, szétszedve, és többszöri rúgásra sem indul, mi baja lehet?
Csak egy másik fórumon regisztráltam és ott megtalált valaki a "TE" neveddel (mx2). Gondoltam rákérdezek hátha, aztán mégse.
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még vamai pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.
30 383 75 69
köszi_
nekem olyan gondom lenne h a cr 125 ös hondámon telejsen le tudom nyomni a hátsó fékkart és nem foff a fék.mi lehet a baja?