Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerem a módszert, de az illesztőcsap és a kevesebb macera miatt vonz a lehetőség, hogy asztalon egyszerűen körberajzoljak egy kész tömítést, ha véletlen akad.
szerintem ne azon 10 ezren muljon a dolog lehet jó lehet rosz,de ezen inkább a gazdagok kisérletezzenek
Sziasztok!Véleményetek kérném honda cr 125be van a parillánál moeteor dugoszett az ára 13ropi azt mondták h a vertex prox márkájuakkal azonos minöségbe!Szerintetek?Mert az ára jo de ki tudja valaki használt már ilyen dugot?
a kartonlapot ráteszed arra amit ki szeretnél vágni, villáskulcsal végig kopogtatod és kész a tömités!200ft.
Ja ja.Tárcsafékes.De mikor lenyomom a fékkart akkor teljesen engedi lemenni.fékolaj van benne.de azt mondják a karmantyu mellett folyhat el az olaj.ha az lenne olyat hol tudok venni vagy rendelni?
Ezek is vasárnapi képek
Jók a képek, köszi hogy feltetted.
oksi! már rájöttem
Hát nem az vok:)én csak itt vok.
Szió!

Csak egy másik fórumon regisztráltam és ott megtalált valaki a "TE" neveddel (mx2). Gondoltam rákérdezek hátha, aztán mégse.
Sziasztok, segítségetek kérném...
Ha valakinek van mostanában felújítandó CR125-ös (89-92 körüli) Hondához tömítéskészlete (blokközép, huplungdekni, hengertalp stb..), adja már kölcsön legyen szíves, lemásolnám. Ha nagyon gonosz, még vamai pénzt is kérhet érte
Állítólag 8ezer egy garnitúra, és nekem nem is kell belőle mind.

30 383 75 69
akik vasárnap visontán motoroztak.
Hali Tud valaki Leatt Bracet szerezni használtan ? vagy olcsobban ? ha igen mennyiért ?
köszi_
Segítségetek kérném...A motorm váza kerekekkel az egyik sarokban, a blokk a másik sarokban, az asztalon, szétszedve, és többszöri rúgásra sem indul, mi baja lehet?
héééé...nem ér. Pont szakérteni akartam
van benne fékfolyadék?
tárcsafékes?
sziasztok
nekem olyan gondom lenne h a cr 125 ös hondámon telejsen le tudom nyomni a hátsó fékkart és nem foff a fék.mi lehet a baja?
Szevasztok! Van egy drz400s motorom amit eladnék. Karcsi
Csaó! Valakinek van tapasztalata egybekovácsolt acél szelepekröl, mennyivel bir többet, Karcsi
Ok köszönöm.
1 rajongó,1 néző,szervező!