hát,akkor költök hogy ha hallom hogy szar a hangja...
te suzukidba a dugó kb 30 körül van
Kerkyra 80-90 órát meg egy dugóval meg szelepekkel
ha jól emléxem
okok de még megsincs a motor majd ha meglesz veszek 1 et
jól tolja a csóávókám http://www.youtube.com/watch?v...
amúgy te milyen sürün költesz a gépedre?akinek 4 t je van annk mennyi idő a dugócsre olvastam lentebb h azt írta vki h 80-90 ez igaz?mert van 1 ismerősöm akinek 2t je van és ő azt mondta h kb 6 hónap után fog cserélni benne!és megy azért vele eleget!te faisst hogy vagy ezzel a kérdéssel?
Igazándiból olyan heti 4-6 óra amire most gondolok mert akinek van érzéke hozzá annak nem kell annyi idő h belejöjjön a dolgokba de gyakorolni azt kell sokat de ez mindennel így van!de lehet h lesz belőle heti 10 is kitudja még
Szisztok én most akarok lekezdeni komolyabban foglalkozni a motorcross-al!Már elég rég motorozom volt régen endúróm do most kihagytam kb 2 évet azóta nem motoroztam !elég faszán ment régen szerintem azért is mert akkor voltam önmagam ha téptem a bajszát !A jövő 7 en veszek 1 suzuki 250 rmz t már kibebaszottul várom és olyan kérdésem lenne ,hogy mt gondoltok mennyi a fenntartása 1 ilyen paripának én olyan havi 40 re tippelek ami még belefér !meg azt szeretném, kérdezni hogy ajkáról van e aki szokott gyakorolni vagy aki komolyabban foglalkozik a motocrossal mert nem igazán akarok plussz pénzt kidobni azért az ablakon h az alapoktól oktassanak és szívesen kijárnék velük edzegetni! Előre is köszi
egy ajkai
Indul 1 rugásra melegen..ez az üzemora mit jelent mert ugyebár én..vagy mi nem ugy motorozunk mint a "nagyok" pl ha elmegyek hétvégén olyan 3-4 orahosszára mocizni akkor az mennyi üzemorának számit?
C.Roland@vipmail.hu
te suzukidba a dugó kb 30 körül van
Kerkyra 80-90 órát meg egy dugóval meg szelepekkel
ha jól emléxem
jól tolja a csóávókám http://www.youtube.com/watch?v...
amúgy te milyen sürün költesz a gépedre?akinek 4 t je van annk mennyi idő a dugócsre olvastam lentebb h azt írta vki h 80-90 ez igaz?mert van 1 ismerősöm akinek 2t je van és ő azt mondta h kb 6 hónap után fog cserélni benne!és megy azért vele eleget!te faisst hogy vagy ezzel a kérdéssel?
a weblapon tényleg nincs fent
de holnap hívd fel őket és rendeld meg úgy
jaja,lehet rendelni is
www.universalmotor.hu
szelepekre figyelj,ellenőrizd amikor kell...mert akkor megbánnád ha beszakadnának
Szerintem 4t be jó a castrol r4,motorex cross power 4t,motulnak valami 4t olaja
ezek mind jók
Egy jó motorra,ha nincs vele semmi para,akkor csak olajra kell költeni meg benzinre.
6-8 óránként olajcsere
ennyi amit rá kell költened....feltéve ha jó állapotban van
egy ajkai