Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy többet is
Az elég sok azért ha van vmi eladó crossfelszerelése vkinek az írjon köszi
C.Roland@vipmail.hu
hát,akkor költök hogy ha hallom hogy szar a hangja...
te suzukidba a dugó kb 30 körül van
Kerkyra 80-90 órát meg egy dugóval meg szelepekkel
ha jól emléxem
okok de még megsincs a motor majd ha meglesz veszek 1 et
jól tolja a csóávókám http://www.youtube.com/watch?v...
amúgy te milyen sürün költesz a gépedre?akinek 4 t je van annk mennyi idő a dugócsre olvastam lentebb h azt írta vki h 80-90 ez igaz?mert van 1 ismerősöm akinek 2t je van és ő azt mondta h kb 6 hónap után fog cserélni benne!és megy azért vele eleget!te faisst hogy vagy ezzel a kérdéssel?
nem
a weblapon tényleg nincs fent
de holnap hívd fel őket és rendeld meg úgy
faisst írd meg nekem légyszi h hol van az üzemóra mérő mert nem találom seholsem!ekkora abalfasz lennék ?!
kösszi faisst!megnézem most és lenne olyan kérdésem hogy tud e valaki használt csizmát 45 össet illetve ruhát pluss védőket olyan 190 cm vagyok köszi
budaörsön van
jaja,lehet rendelni is
www.universalmotor.hu
megbánni nem fogod,jó motorok
szelepekre figyelj,ellenőrizd amikor kell...mert akkor megbánnád ha beszakadnának
itt nálunk itt is van motorkereskedés de sztem itt drágább a mérő mert itt van a 8 as fő út mellett!és ez az universál hol van?rendelni is lehet?
gondolkodtam én is a 2t n is de inkább maradok a 4 t nél úgydöntöttemde lehet megbánom bár nemhiszem
10ropi az universalmotornál
vegyél a motorra üzemóra mérőt...akkor tutira tudod mikor kell olajat cserélni
Igazándiból olyan heti 4-6 óra amire most gondolok mert akinek van érzéke hozzá annak nem kell annyi idő h belejöjjön a dolgokba de gyakorolni azt kell sokat de ez mindennel így van!de lehet h lesz belőle heti 10 is kitudja még
én még 2t vel megyek
Szerintem 4t be jó a castrol r4,motorex cross power 4t,motulnak valami 4t olaja
ezek mind jók
Ja ne haragudj félreértelmeztem!azthittem kevesled a 40 et!De most már látom h sokallod mégegyszer bocs!Ti milyen olajat használtok t4 be?
mondjuk az is elérheti a 40 et...attől függ mennyit motorozol
nem úgy értettem a 40et

Egy jó motorra,ha nincs vele semmi para,akkor csak olajra kell költeni meg benzinre.
Úgy csinálsz mintha 1 liter olaj 15ezer forint lenne!És ez a 6-8 ez kitolódhat 2szer annyi időre is attól függ hmit hozol ki a gépből!
http://www.alpha-sports.com/su... akinek SUZUKI-ja van itt megtalál mindent robbantott ábrák cikkszámokal
havi 40?
6-8 óránként olajcsere
ennyi amit rá kell költened....feltéve ha jó állapotban van
Szisztok én most akarok lekezdeni komolyabban foglalkozni a motorcross-al!Már elég rég motorozom volt régen endúróm do most kihagytam kb 2 évet azóta nem motoroztam !elég faszán ment régen szerintem azért is mert akkor voltam önmagam ha téptem a bajszát !A jövő 7 en veszek 1 suzuki 250 rmz t már kibebaszottul várom és olyan kérdésem lenne ,hogy mt gondoltok mennyi a fenntartása 1 ilyen paripának én olyan havi 40 re tippelek ami még belefér !meg azt szeretném, kérdezni hogy ajkáról van e aki szokott gyakorolni vagy aki komolyabban foglalkozik a motocrossal mert nem igazán akarok plussz pénzt kidobni azért az ablakon h az alapoktól oktassanak és szívesen kijárnék velük edzegetni! Előre is köszi
egy ajkai
Na ezt az üzemórát már a másik forumon kiveséztük ,de szerintem a ha mész egy órán keresztül akkor az 1 üzemóra . igaz nem verseny tempó
Indul 1 rugásra melegen..ez az üzemora mit jelent mert ugyebár én..vagy mi nem ugy motorozunk mint a "nagyok" pl ha elmegyek hétvégén olyan 3-4 orahosszára mocizni akkor az mennyi üzemorának számit?
Oda nem ir senki