Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 28as kormánybefogót mennyiért dobod?
Én személy szerint nem tenném bele...
látom nem tudlak meggyőzni
gyrapítsd csak az államkasszát
nem tukmálta rám senki se, de az utóbbi időkben csak ilyeneket tankoltam bele.
lehet hogy hülyeség, de szerintem jobban megy tőle.
igen tom, de azert erdekel mert 230ftert nemigen kapsz 95ost sem
ha jo bele akkor veszek 200litert ha nem akkor meg nem :)
csak azt nemtom kinyirja e v mehet vele?
ha legközelebb a kúton tukmálják rád a magasabb oktánszámú benyát,nyugodtan mond meg hogy hülyeséget beszél mert 91 es kéne a motorba
akkor jól átvertek
haaat nemsokban kul a kocsibenzintol :)
szerelo haver azt mondta vszinu magasabb hofokon eghet v nagyobb kompresszio kell neki
gondolkozz
REPÜLŐGÉPbenzin.....
parasztvakítás az egész...
az oktánszám a benzin azon tulajdonságát jellemzi, hogy mekkora nyomás hatására történik öngyulladás. Ha az üzemanyag a sűrítés ütemében hamarabb belobban mint ahogy a gyújtás történne, akkor beszélünk detonálásról, ami gyengébb teljesítmény eredményez. Fordított esetben hiába bírja jobban a sűrítést a benzin, a gyújtógyertyák a motorelektronika által vezérelt módon, az optimális időben robbantják be az üzemanyagot. Szóval, csupán a magasabb oktánszám nem eredményez nagyobb teljesítményt. Igaz, gyakran a nagyobb oktánszámú üzemanyagok nagyobb energiaértékűek is , de a kettő között nincs direkt kapcsolat.
nemtudom lehet felesleges, en azt akarom tudni tonkrevagja e
mert ez nem sima 100as benzin , hanem repulobenzin adalekokkal
azert erdekel mert olcsobban tudok belole mint 95ost
ezt csak beképzeled...nagyobb oktánszámtól nem megy jobban a gép....
nem tudom hogy van ez de én ha mol evot vagy v-powert tankolok bele érezhetőbben jobban megy mintha sima 95 öst tankolnék bele...
vegyél egy kipuff rendszer ha kevés a motor...
vagy egy 250 est
fölösleges bele a 100 as benya
a mai motorok 91 es benyára vannak tervezve,azzal működnek a legoptimálisabban...bőőőven elég a 95 ös...
hali sracok
benzin kerdesem lenne
nemnagyon talaltam rola infot
100as oktanszamu olmozott (vagy olompotlos) repulobenzinnel megtankolhatok e hosszu tavon egy honda cr 125ost '99
nem nicasilos henger van benne, de ha az lenne akkor nem?
utananeztem ennek a benzinnek http://hu.wikipedia.org/wiki/R...
elvileg sokkal jobb minosegu a 95-98asnal, de nem irja h keverheto e olajjal
230ft / liter az ara wikipedia szerint 55%al dragabb a normal 95osnel szoval boven 450ft felett a literenkenti ara
Miért érdekel? Talán gyenge?
Hát...tényleg nincs mit. Ez nem volt egy nagy segítség...
Köszi ,
Olyan Yamaha szalont érdemes felhívni, akinek nagyobb szervizháttere van, képzett emberekkel. Ha Honda lenne, a TS Integrált ajánlanám Cegléden.
helló! feleslegesséváltak kx250fúj henger boyesen vizpumpa láncvezető vez.müláncvezető 28-as kormánybefogó
Sziasztok ! Valaki tudna segíteni , hogy hány bár kompresszió lehet egy YZF - 426 (2002) -ben ?
Válszoktok előreis köszi nagyon fontos lenne.
valami 4T KTM supermoto jó lenne, 400-600 körül (köbcentiben)
nagyobb baj hogy a tolvajnak is tetszet...rohadna el....
nekem nagyon bejött a 98 as exc...