Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!Hobby színten sem lehet(ne) pályát építeni,Kizárólag szakhatósági engedélyekkel a zsebben.Nagyban függ azomban a terület környezetvédelmi besorolása,elhelyezkedése,önkormányzati rendezési tervben szereplő használati előirányzás,stb.
Epítési engedélyre is kötelezett a dolog abban az esetben ha a földmunka mértéke meghaladja a terepszinthez képest a + illetve- 1-1 métert.
Csomó barom szabálynak meg kell felelni a pályának mire a MAMS-nál elkezdhetitek jegyeztetni magatokat,és ott is kiosztanak egy csomó dolgot amit még meg kell csinálni.

Egyetlen könnyítéssel lehet élni ha valamilyen hivatalos helyről(pl. önkormányzat) szereztek igazolást hogy a pálya 1994 előtt már ott volt.
94 től van valami szopós földügyi törvény ami tiltja az ilyesmit,arról nem is beszélve hogyha 10 éve működik ,fennmaradésra jogosult.
Magyarul nem tudják mindjárt szó nélkül félredobni az ügyet.
Szeva TAKI! Mi is hasonló gondokkal küzdünk mint ti! A pályaépítésre gondolok!
Gyerekeknek építenénk egy hobbycrosspályát,de eddig még csak falakkal találkoztunk az önkormányzati részről!Ez is sajnos legelő pillanatnyilag,és ki kellene vonatni ma művelésből,STB! Pedig igazából egy soha semmire nem használt külterületről van szó!
Ezért,ha megtudsz valamit a pályaépítés témakörében,légyszi küldj egy mailt!
fenyooldrider@freemail.hu
sziasztok!94-es rm 250-hez keresek berúgókart!ha valaki tudna segíteni ,jelezzen!
mert mindenbe csak gáncsoskodnak.elvileg a talajt is el kellene merni nemtudom milyen mélyen mert vesz. hulladék
Zajvédő fal? Ezek hülyék. Ott van a pálya mellett a bánya, az nem zavaró, mi? Pff.
Szevasztok!
Holnap megyünk Monorra csapatni, nem tudtok a pálya jelenlegi állapotáról vmit?
Az Uzsai tulajokat is b...szogatják,állítólag a legujabb,hogy 6 m. magas zajvédő falat kell épiteniük a falu felé.

Macmx! Milyen sportra adtak eng.Motor? Mert itt ha technikai akkor már gáz, de azt hiszem irok az Öregednek,KÖSZI!
Fox sfx crossmez sürgősen eladó!
Egyszer sem volt használva.
Fix ár: 12 ezer Ft
Érd.: 06309950721
pl. a mi crosspályánk egy meddőhányón épült, és megkaptuk a területet sport célra. Építési engedély szerintem nem kell, de esetleg majd megadom apum elérhetőségét, és ő mindent tud. Vagy írj egy e-mailt a macmx@citromail.hu-ra az összes felmerülő kérdéseddel, és akkor majd megpróbálunk válaszolni.
Hello!

Miért nem beszélsz az uzsai pálya tulajdonosával?
lehet , hogy a dobozára gondoltak ...mert az lehet, hogy azonos minőségű
A vertex és a prox nem azonos minőség!akkor 13 ropiért mit kaphatsz?
Ja és még hogy elmennék arra de messze vagytok,én dunántúl,Sümeg
Inkább a pálya épitése körüli gondokra gondolok,mivel megváltoznak a terepviszonyok(ugrató,mandiner),és kellhet e hozzá épitési eng. vagy a földhivataltól,körny.véd. hivataltól valami?Mert most úgy szerepel mint gyep és az művelési ág.
Ugyan miért büntetnék a hobbimotorozást Egyébként 1600-2000m hosszúnak kell lennie, mindenhol 6 méter szélesnek, meg még van pár kritérium, majd utánanézek pontosan. Ja és amiröl beszélek az a MAMS nemzetközi engedélye. Szerintem ha komoylan gondoljátok a dolgot, gyertek el hozzánk, nézzetek szét.
Amiért büntethetnek az az illegális verseny rendezése. Az illegális verseny szerintem az olyan versenyeket érintik, amelyik nem MAMS tagok.
Adott lenne nálunk 1 terület amin már megkezdtük kialakitani a pályát,de viszont mindenféle előírások stb. lenne ezzel kapcsolatba,ami úgy néz ki hogy in kább neki se állj semminek.Igazábol az érdekelne,hogy engedélyek nélkül lehet e valahogy müködtetni hobbi motorozásra úgy hogy ne büntessenek érte!Mert amennyire tudom horibilis összegek(a büntik).Nálatok hogy müködhet?
Apum csinálta a Visontai pályát. Mi lenne a kérdés? Lehet énis tudok válaszolni.
Licenc kell. C2-es. Meg ugye az ahhoz szügséges papírok. Itt minden le van írva: www.gezamotor.hu
Hali! Van köztetek olyan akinek tulajdonába van cross pálya?Lenne pár kérdésem!
SZiasztok!Ha részt szeretnék venni a Kelet Kupa egy futamán milyen papírok kellenek?Licenc stb.
Ok. Jó úgy is.
A lap kicsit leállt (fotós híján), de versenyszezonban jönnek az újabb képek.
Hello Iccsi,megszámoltam a képeket van 40db,inkább kiírom cd-re,és ha legközelebb jöttök motorozni Visontára,akkor oda adom......Ja amúgy zsír a weblapod.
Szia Sala! Jaja, nem bánnám!
helo iccsi,küldjek 1pár képet a tavaji keletkupáról,amin tevagy?