Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz a gratuláciot,megtettem mindent,kisseb technikai bajok voltak a motorral,de igyis nehezen beértem meg persze a pálya se volt autopálya,voltak bajai második futamra,kondit kivánt rendessen.Te indultál?
Grat, jól toltad! Mértem Neked köröket, 2.04 körül voltak
Megvolt,jóvolt Uzsa:)!egy képem van ,az is telefonos,kicsit szétcsuszott:)
Április 19-én Uzsán verseny
http://www.kalmarmotorsport.co...
ha van hozzá forgalmid és letudod műszakiztatni akkor igen.
ha havonta felszeretnéd újjítani a motorodat...hajrá
Sziasztok! van egy cross motorom és ha felszerelném mindenel lámpa visszapilantó stb:. akkor használhatnám közúton?
Amit adtál azt már más is ajánlotta, és már hívtam a múlt héten, egyenlőre nem volt...
siker?
Köszi, megpróbálom!
06204271314
ő csak bontott cross cucokkal foglalkozik
neki talán van amit keresel
Köszi, de valami konkrétabbat szeretnék!
Bontókat hívtam.... a fékbetét nem lényeg, csak másoltam a szöveget és benne maradt.
Azért kösz!
fékbetétet szerintem lehet találni elég sok helyen
berugókar meg gyujtás doboz meg ilyenek...azokat meg bontóban szerintem
Sziasztok!

YZ 250 '89 -re keresek berugókart, h. dobot, gyújtásdobozt, h. fékbetétet, tud valaki ebben segíteni?
Előre is köszi!
Üdv:Kálmi
Kösz!
ITT részletes eredményeket találsz!
Mindkét futamban a 9. helyen ért célba. Összesítésben valóban 8. hely!
8dikk
hellotok!Valaki nem tudja hogy a kornél hányadik lett az első versenyen?
Talán annyi baja lesz hogy nem lesz poros meg sáros
Sziasztok!
Sokak szerint a pályagépek az aszfalton tönkremennek..de sokan használják a versenygépüket supermoto szettel aszfalton...
az lenne a kérdésem h' az nem árt a gépek ha a versenycrossgépet supermotoszettel használom aszfalton?
Rmz 250...
Elado Rmz 250 es K5 ös moci nagyon szép megkimélt állapot ill szervizelt.Focus érdekel értékegyeztetéssel.email:cross04@freemail.hu
Sziasztok!

Eladnám vagy elcserélném Suzuki RM-Z 450 -es motoromat GSX-R 600 K4 vagy K5-re értékegyeztetéssel. A motor hibátlan, nem volt újítva, a blokkja megbontva! 20 üzemóra van benne amit én hobbi szinten raktam bele. 2007.04 évjárat. Ha valakit érdekel küldök képet róla.
Ár: 1.090.000 Ft
Köszi!
Szia!

Én EZT használom, nekem bejött.