Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és még ez is visonta
évjárat
Mikori az első képenn lévő CR?
ezis visonta..........
Versenykiírást hol lehet találni?
02.24.vasárnap:Visonta............
Volt már valamelyikőtök az új szombathelyi pályán? én most voltam kint,szerintem elég faxa lett!
mai motorozás visontán!
Majd holnap
Robika,te nem akarod kipróbálni,a szépen elsimított,visontai crosspályát?mi kint voltun,nagyonjó lett!
Eladó egy használt WORTEX tuningelektronika 2004-2005 KX250F és 2004-2006 RM-Z 250-hez. 10 előre beállított gyujtástérképpel különféle stílushoz és pályához.
Köszi,próbálkozunk!Tavaszra elválik a szar a májától!
Kösz az infókat!:fenyő
Szép törekvés! A gond csak az hogy az okosok nem tesznek külömbséget pálya és pályácska között!
Mindet be akarják záratni,mert az érdeklődési körükön kívül esik ez a sport.
Viszont ha az önkormányzattól béreltek területet van esélye hogy nem személy szerint titeket basztatnak majd,hanem a polgit.És ha egy cseppet is érdekli a választóinak a hobbija,simán elhajtja őket.
Ergo nem rossz a stratégia.
Mégegyszer sok sikert hozzá!

Visontára pedig egyszer elnézek motorozni,ha addig élek is
Ma meg lett túrva a Visontai pálya! Lehet jönni motorozni hétvégén!
Köszi a korrekt választ,de mi csak egy gyermek/ifjúsági pályát szeretnénk kialakítani,de ezt is csak "járőrszinen"! Semmi hivatalos verseny,inkább csak az ifjak okítására!De ettől függetlenül,nem egyszerű egy földdarabot (3,6ha) bérelni ,mivel önkormányzati tulajdon, és kicsit nyűgös ez a bagázs!
De azért próbálkozunk!
Nem igazán tudom értelmezni mit is szeretnél pontosan.
Ha a pálya építés alatt a Magyar Motorsport Szövetség álltal támasztott szabályokat érted,az könnyedén utánajárható a MAMS oldalán.A motocross alapkiírásban részletesen megtalálható!
Ha esetleg nem volna világos a leírt szöveg,keresd Nagy Lászlót(elérhetőségét a MAMS-nál megadják)
ő készségesen és korrektül felvilágosít a témában(egyébként ő a rályainspektor,azaz az átvevő!)

Ha viszont jogilag gondolod a pályaépítési procedúrát,akkor hosszadalmas volna leírni a kérdést.
Az biztos hogy az önkormányzatnál kezdjél hozzá!Ha ott nem hajtanak el,már van esély!
Sok( színte minden) múlik a hozzáállásukon.
Aztán keress fel egy ügyvédet,lehetőleg a olyat aki cégek környezetvédelmi,hulladékkezelési stb. dolgaiban képben van!
Csak így lehet konkrétan utána járni a dolgoknak,és a külömböző hivatalokban(földhivatal,a helyi erdészeti gazdaságnál,környezetvédelmi és vízügyi hivatalnál stb)
És ez csak a kezdet!

Mégegyszer sok sikert,és kellő kitartást hozzá mindenkinek!
Nemkell annyira az önkormányzattal foglalkozni...ha nem teccik nekik a crosspálya, bontassák le! Ugysem fogják...
Mondjuk az tény, hogy jobb biztosra menni, de úgy nem lehet haladni.
Hali Fenyő! a motor revü jogdokijától én már kérdeztem ez ügybe de sajna nem találom az archivumukba. elég kimerítő választ kaptam.Én is ebben a cipőben járok de nem jutok nagyon előre!Ha valami fejlemény van megosztom mindenkivel.(nem 1xü)
Szeva SZECSUMX!(PÁLYAÉPÍTÉS) Ha lennél oly szíves,és közölnéd velem az erre vonatkozó hivatalos fórumokat,jogszabályokat,vagy azok elérhetőségeit,azt nagyon megköszönném!
:Fenyő
benzinbe pl castrol r2...4liter nyálhoz egy deci szerintem elég....váltóba pedig r4pl
akit esetleg érdekel,innel le lehet tölteni Németh Kornél hétvégi belga futamainak összefoglalóját
1 futam: http://www.motocrossplanet.eu/...
2. futam: http://www.motocrossplanet.eu/...
Szevesztok .A segitségeteket kérném, hátha tudja valaki hogy mennyi és milyen olaj kell egy 95-ös rmx 250 sebváltójába és a benzinbe , ha én akarom keverni. Elöre is köszönöm.. Tocati
Az a helyzet ha az önkormányzat veletek van ,az több mint fél siker!

Ezekben a "intézni valókban" a polgi nagyon sokat és hathatósan segíthet,eljárhat!

Sok sikert és kitartást!Szükség lesz rá!(sajnos)
Hi! Köszönök minden hozzászólást és segitséget,temészetesen mindig várok ezzel kapcsolatba mindenfélét!Meg probálom magam belevetni mélyebben a dolgokba,mert van itt 1 motoros club,akiknek valahol kell menni,beleértve sajátmagam is.Többektől azt hallottam,hogy ha én saját területemen csak úgy motorozok nem szolhat senki.De itt már nem lehetsz biztos semmiben! Nálunk az önkorm. támogatná vagy inkább nem ellenezné a dolgot csak a többiekkel lenne szerintem probléma.De nem adjuk fel csak lové kevés vagy nincs hozzá
Sziasztok

honda Cr 250-hez 90-91" kellene nekem powerszelep komplet v. hengerrel együtt.
sürgős süt a nap
köszi