én ahogy nézegettem ott körül van mint a kx és olcsóbb mint a suzuki.Persze csak használtat tudok venni.Én úgy gondolom láttam a neten jó árban lévő ktm-et a többi típushoz viszonyítva.
nekem csak egy yz 426f em van én ezzel meg vagyok elégedve nagyon szerintem ez is verseny gép amugy 5éves és semmi traktorhang mint egy 5éves ktmnél igaz ez csak 4tre vonatkozik de pl ktm olajpumpája ugy van elhelyezve hogy egykerekezésnél nem ér bele az olajba szall hosszutávon egykerekeznek vele az tréé és ezért szétt is baszódik tőle és ezért jön a lötyögés
köztudott...mert mindenki ezt hallja a barájának az anyósának a hugának a növérétől aki a egyik szomszédtól hallotta...
hagyjuk már ezt....semmivel sem szervizigényesebb mint egy japán gép...
na hát de nem menet megszakitás ról van szóó hanem a csavar keményebb ötvözet mint a blokk és 4 szét szedést már nem mindig bir ki enyi ez az anyag minőség
a dugyattyú nyilván azért lötyög 1-2 év után...mert már szétkoptak...ergo túllépték a megadott üzemórát...de ugyan ez van az öszes crossmotornál...szóval ez nem ktm hiba....
azért vékony mert ezek versenymotorok...súlycsökkentés szempontjából...a menetmegszakításról meg annyit,hogy ha értessz hozzá,akkor nem szakad meg....
én nekem csak a 4t vel van tapasztalatom de valószinü a 2tnél is ez a helyzet segitettem egy motor szervizben egyik nyáron és pl: minden ktm nek lötyögött a dugatyuja 1-2 éves korukban meg nagyon vékony nekik a blokk fele és ez akk jelent gondot ha netalántán 1nél többször szét kell szedni és sajna ezeket szét kell :s az a para vagyis az volt hogy aluminium a menet és dzétt baszódik hamar és utána nem lehet kijavittani mert nincs olyan fal vastagság szal ilyen apróság miatt hogy elbazodik a blokkon a menet el lehet dobni meg hát vedd fel ktmesekkel a kapcsolatot menyi a gond velük nekem 4-5 ismerősőm s olyat használ de többet szervizelik mint én na de csak a véleményem mondom amugy szerintem is egy nagyon jóó motor a ktm motorozás szempontjából de viszont ez tény hogy drágább fenn tartani
Nos én nem szeretem az ázsia dolgokat .Persze nem mondom hogy rossza mert nincs velük tapasztalatom de inkább európai cuccot vennék.Nekem azt mondták ugyan úgy szervízigényes mint bármeik 2T cross.Am kifejtenéd bővebben hogy mire gondolsz az anyagminőség alatt?
szia! én is imádom a ktm et de nem vennék semmi képp mert kibaszott szerviz igénye nem a legjobb az anyag minőség :S szerintem a japán vonalon nézegess de annyira nem vágom a 2T t nekem yamaha yz 4T van csak jóót mondhatok róla japánok itt is mint kocsiban azért komolyan adják elő ez csak az én véleményem! üdv
Én annyit tudok, hogy folyton fikáztam a KTM-et, hogy ne ússzak a divattal, de 2000 óta marha jó motorokat gyártanak...