Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket a fotókat ki csinálta
mxvisontacross.eoldal.hu
Északkeletre, elég messze
Jóvan énis eljáccottam ezt
Nekem egy kicsit csúszott most a pálya. Nem annyira teccett. Viszont a hangulat jó volt
Nekem egy kicsit csúszott most a pálya. Nem annyira teccett. Visont a hangulat jó volt
A talaj nagyon jónak néz ki! Ez hol is van Veszprémhez viszonyítva?
ma voltunk visontán motorozni..a pálya,a hangulat,és az idő ís nagyon jó volt!
Sok képem van, de körülnézek!
Na az EC topicba járt már olyan ember aki azt írta elégg baj az ha variállni kell vele télire.
2t volt 125-os 2005-ös és gyujtottem egy fél éves 2t re 125 ösre de most ugyananyiért tudok vadonatuj motort venni 250 4t vagy 450 4t és ugygondoltam akkor már azt veszek csak azt nemtudom melyiket vegyem mert nyilvánvalo 125 2t motor után nem fogok egyszerre maximálisan menni egy 450-essel de a 250-est meg eléggé kiporgetném és ezért gondolkozok 450-et nem kell anyira szervizelni ?
következő lépcső...42
Köszi a jótanácsot,de hányas legyen az alapjárati fúvóka most40-es
ne 3/4re hanem 1 1/2 re csavard ki a keverékszabályzócsavart +télre érdemes átfúvókázni,legalábbis nagyobb alapjárati fúvókát belerakni
Hali ! Most jőttem haza az rmz250-el és a helyzet ua. pedig a levegő csavar 3/4 be van tekerve és ha forró a motor csak magas alapjáraton megy ,ha le veszem 1-2mp mulva le áll. Lehet dugulás?
szerintem hidegvan neki......továbbkell melegíteni...
Akkor mi a kérdés? ? ?
eddig 125 2t vel mentem elotte meg 450 supemrmotoval motoros tudásomat tekintve szerintem halado vagyok :D megy 92 kg voltam ktm tesztnapon ott is a nagyobakkal 525 450 jobban tudtam menni veluk
Ha tudnád h kétévvel ezelött hogy utáltam a kétütemet
igen a jokis 2t ebben egyet értek:):):):)
Ha igényesen karbantartod a motorod+időd is van rá akkor vegyél 2T-t. Ha viszont "csak menni" akarsz akkor vagyél 4T-t. Szerintem a 2T-nek nagyobb a varázsa, mint akármilyen 4T-nek.
Jaaa aszem vágom ki lehetsz,te fényképezel sokszor nem?Rolam nincs több képed?
Ha jól motorozol 450, ha kevésbé akkor 250 ennyi ilyen egyszerű.
Ott, de elszakadt a lánc az RM-en és másik motorral ment.
Josh is ott volt?