Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok!Ki tud nekem aban segiteni hogy: hátsó legéscsillapitot ki javit cegléd,kecskemét környékén!Vagy akárhol máshol,netcim is jó,vagy tel!kössz a segitséget előre!amugy gátlot,meg szárat kéne cserélni ja meg olaj gázt benne.
hát csak azért mert ott voltam a tavalyi Kelet-Kupán...kattogtattam...és most megtaláltam a képeket ...non tetszett a szervezés...meg ugy maga az egész színvonalas volt
89, hátul is tárcsa.
helo.-most a legjobb a visontai pálya,álmodni sem lehetne jobbat!www.mxvisontacross.eoldal.hu
Sziasztok!Elisa mire föl ezek a képek?Amúgy motorozható a visontai motocross pálya.
Dave!
Akkor jöttök holnap Nyársapátra? Oszt. társadnak is szólj! Mi Zsinórral már délelőtt ott leszünk. Pis
akkor tessék...pár kép...majd még keresek...mert ez teloval van...a fotomasinásakat még nem találtam meg
Haveromnak is van eladó k7.: 06/30-312-8202
Zozy

Egy barátomnak van egy k7.-ese eladó. márciusban vette márkakereskedésből.
elöl hullámos féktárcsa van rajta. korrekt a gép.
ár:1m Ft
Ha érdekel dobj egy mailt a motorsport2006@t-online.hu címre.

Üdv
Üdv...
Rmz250 K7-et keresek korrekt áron
Email:cross04@freemail.hu
köszi strife33 a véleményt az eloxálásról hali.
és 2T-s mocik pl KTM 125 EXc,Kawa kx 125 stb...
annak hány dB-es hangjuk van,kiváncsiból....
Hali, amennyire Én tudom az eloxálás a legstrababíróbb az egyéb lehetséges és olcsóbb megoldások közül amiket már volt szerencsém hallani (festés, szinterezés, stb.) Tulajdonképpen nem más mint egy oxidréteg színező anyaggal, az alufelnit egy mesterséges oxidációnak teszik ki ami sokkal gyorsabb folyamat mint természetes közegben, és ehhez adagolnak színező anyagot. A tartósságát nagyban befolyásolhatja, hogy milyen egyenletes a felnid felülete, az a legjobb ha teljesen sértetlen, hogy egy összeálló egyenletes réteget alkothasson.

Serfozo:

mit szeretnél egészen pontosan leszedni? a kuplungfedelet, netán a blokkot akarod szétdönteni? lehet, hogy tudok segíteni. csak írd le pontosabban.
ha kiszedtél minden csavart le kell jönnie,esetleg kocogtasd meg kalapácsal egy picit.sztem ennyi
Cső,megnéztem,mien évjárat ez?Hátul mien fékes?válaszod kössz
bocsi itt a kép
hello
kéne egy kis segítség...
nem akar lejöni az oldala a blokknak pedig már minden csavart kiszedtem belőle .....
hol a gecibe foghatja még? vagy mit kell csinálni? már kurvára ideges vagyok
kawasaki kx 250 ről van szó
köszi a segítséget előre is!
mx2, találsz újabb képet az adatlapomon a CR-ről, ha minden igaz, most hétvégén KÉSZ lesz
heló,én másik Sala vagyok,nem voltam nyugatkupán,én csak keletkupán voltam visontán.
Sala Magyarpolány nem voltál versenyen nyugat kupán?
Tóth Ádám szokott edzést tartani,és Gyurászik.
Salamon amugy zsir a pálya,tetszik:D:D lehet elmeek arra egyszer.id NTH nem tart arra edzést?Mert még nem hallotam erröl!
Aha értem Keme!Sztem az enyém volt,igaz én balatonalmádiba adtam el,de a vázat én feketitettem be,arrol gondolom hogy az enyém volt,meg arrol hogy a hátsó rajtszámtábláka nem pont arra a cr-re valok,hanem másikra,ezeket én tettem fel rá ha minden igaz.Ismertetöjelét elküldhetnéd emilbe andrew81@freemail.hu ha az enyém volt lehet visszavenném ha jo árba lessz Ha van mostani képed rakhatnálfel ide.Kössz válaszod elöre Bye