Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Az ember arról ismerszik meg ahogyan a motorjával bánik" - tartja a mondás. Te biztos jó ember lehetsz
Az én gépem is 95' én is úgy fújtam le simánn pirosra műanyagra való festékkel elég jól bírja
igen ott ki is néztem magamnak 1 et sztem meg is veszem csak mondom hátha tudsz te is
hali grat mocihoz cool man Cr
Hello!
Köszönöm.
A holmi '95-ös, csak kicsit jobban vigyázok rá, mint kortársaira szokás a mai világban.
Nincs rajta idom cserélve, símán lefújtam a gyárit.Tegyél a festékbe lágyítót, meg nem árt egy kis műanyag alapozó, és egész sokáig rajtmarad, még a gőzborotvának is ellenáll
http://www.krosszmotorok.cwi.h... rezonátor ügyben itt érdeklődj.
Hello!
szép a cr-ed:)
mikori gép?
hol vetted hozzá a fekete idomokat?
rezót nem tudsz véretlenül eladót?
Hy All!
Nem tud valaki valami infot, hogy lesz-e valahol az országban freestyle motocross show?
Budapest sportaréna nyomtatott kis füzetében még sztárolja igaz időpont nélkül, neten meg nemtalálok róla semmit.
Remélem ti tájékozottabbak vagytok
Köszi!
Hello!

Ilyen matricaszettet keresek CRF 450-hez! S.O.S.
(az universalmotorban nincs)
2004es
Eladó a motorom!549ocsóóó és nagyon jóóó!csak stilustváltok miután eltörte csuklom sm-re!
jah meg engem egybe nem is érdekelt volna mert csak nadrágom nincs minden másom van
Nem a magassággal van a bajj hanem a vastagsággal
Hát vazze mekkora vagy te
köszi de nekem kicsi lenne
Megállapítani a motoron a legkönyebb ha hidegen megprobálod indítani. Álltalában crf 2 re megy 5-6 nál már szelepgyanus. Szoktak csalni szelepállítással de ha egy órát probálgatod a tulajnál kiderül álltalában. 2006-7 meg álltalában széthajtják és ezután adják el üzemóra után, és otthon örülsz neki 1-2 órát aztán már csak bakon rugdoshatod hátha beröffen.
A motort meg 750000re levittem.
scott kesztyű, kenny bukó m-es 58, oxtar tcx 45ös csizma, scott gatya xl 36-os méret. Én 194 centi vagyok jó rám. 10szer használtam 400 euro volt aunerban most 60000ft ért
úhhh hát azok nekem mind kicsi sajna
Ergo az enyém jobban megéri, mert az új és csak 3ezerrel drágább, vegyétek vigyétek
azthittem ilyenkor nehezen indul gyengébb vagy durrog tőle,akkor zsákba macsek hogy mit veszek
vagy vásárlás után eggyből csere aztán akkor ujj.
hali.
van nekemis eggy progrip cross ruhám szürke fekete fefér szinekkel 175cm vagyok a nadrág szinte újj a mezenvan egykét szálhuzáz 17ér.
Száraz, nekem van egy új cemoto KTM-es mezem(L), meg egy FM nadrág...egyik sem volt használva...20e ft a kettő együtt...170centi vagyok, de a gatya kicsit nagyobb, mint a méretem
Hello!
a ruha mien méretű?
sehogy, hacsak szét nem szeded!
hali.és a motoron hogy tudom megállapitani hogy cseréltek e benne szelepet?mert mindenki úgy árujja hogy egy hete cserélték,vagy van ennek valamijele vagy a járásba észrevehető?
Köszi.
Szia én megvoltam vele elégedve, a titán szelepcseréket leszámítva szerintem nagyon jó motor.