Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Motor Zsembery!

Szeretnék vásárolni egy Ktm SXF modelt önöknél, ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni pár kérdést.
450-esSXF-ben gondolkodtam, abból a megfontolásbol, hogy:
- nem használnám versenyzésre
-250-es SXF-et sem tudnám 100%-osan kihasználni
-Cross páylán használnám
Ugygondoltam ha 450-es veszek, kevesebbet kell szervizelni, mivel kevesebbet pörög a motor.

Azt szeretném kérdezni melyik motort lehet kissebb szervizelési költséggel fentartani?
Melyik tipushoz olcsóbbak az alkatrészek ?
Érdemes 450-es vennem azért hogy kevesebbet költsek szervizre ?
Amatőr használatban hány szezont megy el a blokk átlagosan megbontás nélkül ?
Köszönet.

Mi a véleményetek erről?Hogy néz ki ugyanez a kérdés a kawasakinál?

msn:villalobos@freemail.hu
Tud valaki arról, hogy holnap Nyársapáton Suzuki tesztnap lesz?

köszi
HalI!

először nehezen ismertem föl magamat abban piros melegítőben, igen kívülről nem sokat látom (:
ugyan még nem járok az érkező körül de ez is mintha még egy "gyertyás" próbálkozásra hajazna (:

kockapofa:
Nyársapát

leta:
persze, hogy lehet. annyi, hogy a hozzá tartozó gyúkbelet rátekered a gyertyakanócra.
ha jól tudom Yamaha Fehér-nél occsóbb. (yamaha-racing.hu)
Sziasztok!
Van egy eladó 3szor utcán használt Axo cross nadrágom ,szinte új!sárga fekete színű!Ha valakit érdekel Írjon emailt!
Képet majd rakok fel!
persze,hogy lehet.....motormann.hu aszem universalmotor.hu is van
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy cross motorra lehet-e utólag szerelni üzemóra számlálót? És hogy hol lehetne venni?
Igen, le. Miért ?
Szia FOXCSAJ!:) sztem nem,én most látlak elöször,deaztán lehet tök elvan meszesedve az agyam,néha kiugranak képek :):):):) Mért is kérded?Sárbogárdon jártam,vagyis dolgozrtam.Na bye
Veled találkozhattam egy másik jellegű fórumon?
Crossmotorrol beszélünk,biztos versenyzett 1-2szer,de én nem tudok róla,amatöröké volt(hobimoto)!
Versenyzett a moci?
520iá,500ba ellehet vinni.
mx2 ez a gép aszem tomi nevü srácé nyir1i mennyibe adja?
Eladó 2000év 250-2T hibátlan a vas!
Van más is aki lszokta tölteni a motocrossdigital magazint a netről?
Hey!Nem ismer valaki egy kiskunhalasi cross os csávot,vagyis volt crossost,ob ment csak a nicknevét tom Hagyma72,most nösül,meg gyerek minden!Ha tud rola valaki valamit szoljon,kössz.Csőőő
Hello!
A második kép véletlen nem Esztergom-Kertvárosban készült?
Szio oxa majd még keresek fotókat ...jah és a verpeléti pályán mi is szoktunk quadulni
Csőő
Tomi
ezt sikerült csinálnom vasárnap
Kössz,én is a Décire gondoltam,sztem akkor az lessz.Bye
(Kiengesztelésképpen amiért ezt nem birtam megoldani egy hozzászólásbanXD)
Azok a fotók engem is érdekelnének. Láttam hogy egy másik forumra is tettél fel képeket és találtamm egyet amin rajta is vagyok.
Ezt a linket is fel kellene rakni pár lap.hu oldalra. A miénk fajta oldal fentvan vagy 20 ilyen oldalon.
köszi aképeket,és örülünk,hogy tetszett averseny.
Szerintem, Bajner Józsi 06 30 2312299 csepelen vagy Déczi Budapest " Öhlins " közelebb nem tudják gázzal tölteni