Szeretnék vásárolni egy Ktm SXF modelt önöknél, ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni pár kérdést.
450-esSXF-ben gondolkodtam, abból a megfontolásbol, hogy:
- nem használnám versenyzésre
-250-es SXF-et sem tudnám 100%-osan kihasználni
-Cross páylán használnám
Ugygondoltam ha 450-es veszek, kevesebbet kell szervizelni, mivel kevesebbet pörög a motor.
Azt szeretném kérdezni melyik motort lehet kissebb szervizelési költséggel fentartani?
Melyik tipushoz olcsóbbak az alkatrészek ?
Érdemes 450-es vennem azért hogy kevesebbet költsek szervizre ?
Amatőr használatban hány szezont megy el a blokk átlagosan megbontás nélkül ?
Köszönet.
Mi a véleményetek erről?Hogy néz ki ugyanez a kérdés a kawasakinál?
először nehezen ismertem föl magamat abban piros melegítőben, igen kívülről nem sokat látom (:
ugyan még nem járok az érkező körül de ez is mintha még egy "gyertyás" próbálkozásra hajazna (:
kockapofa:
Nyársapát
leta:
persze, hogy lehet. annyi, hogy a hozzá tartozó gyúkbelet rátekered a gyertyakanócra.
ha jól tudom Yamaha Fehér-nél occsóbb. (yamaha-racing.hu)
Szia FOXCSAJ!:) sztem nem,én most látlak elöször,deaztán lehet tök elvan meszesedve az agyam,néha kiugranak képek :):):):) Mért is kérded?Sárbogárdon jártam,vagyis dolgozrtam.Na bye
Hey!Nem ismer valaki egy kiskunhalasi cross os csávot,vagyis volt crossost,ob ment csak a nicknevét tom Hagyma72,most nösül,meg gyerek minden!Ha tud rola valaki valamit szoljon,kössz.Csőőő
Tisztelt Motor Zsembery!
Szeretnék vásárolni egy Ktm SXF modelt önöknél, ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni pár kérdést.
450-esSXF-ben gondolkodtam, abból a megfontolásbol, hogy:
- nem használnám versenyzésre
-250-es SXF-et sem tudnám 100%-osan kihasználni
-Cross páylán használnám
Ugygondoltam ha 450-es veszek, kevesebbet kell szervizelni, mivel kevesebbet pörög a motor.
Azt szeretném kérdezni melyik motort lehet kissebb szervizelési költséggel fentartani?
Melyik tipushoz olcsóbbak az alkatrészek ?
Érdemes 450-es vennem azért hogy kevesebbet költsek szervizre ?
Amatőr használatban hány szezont megy el a blokk átlagosan megbontás nélkül ?
Köszönet.
Mi a véleményetek erről?Hogy néz ki ugyanez a kérdés a kawasakinál?
msn:villalobos@freemail.hu