Szewa!
Szívesen adok infókat, hátha ő az, de képem ennél régebbi nincs, azóta meg vissza lett a váz fehérre festve, stb.
89-es (asszem) Cr125, Vése volt a falu, ahol vettem...darabokban. Különleges ismertetőjegyeit e-mailben egyeztethetjük, ha összerektuk, eladom, mert vettem egy fordított telósat magamnak...
Írj: macesz77@freemail.hu
Keme!Van egy CR fenn a képeid közt!Na arrol a CR-röl restauálás elötti képeid vannak?Azért kérdezem mert lehet az volt az első mocim,nagyon hasonlit rá.Válaszod elöre is kössz.
Mocim, egy 87-es RM125 elöl tárcsafék, bejáratós blokkal, akár pályán is kipróbálhatóan eladó.
Képeket kérésre, vagy adatlapomon, ára meg 160ezer.
macesz77@freemail.hu
Megtörtént. Nem teljesen világos még a dolog, de elméletileg 3 részre van osztva a terület, 3 tulajdonossal. Szerintem az egyik rész lényegtelen, a másik belelóg a pálya felső szakaszában (az árok túloldala), a harmadik pedig akivel beszéltünk, durván a terület 80% az övé. Semmilyen terve nincs a pályát illetően, igazából az sem derült ki, akkor miért vette meg. Leginkább azért nincs terve, mert a környéken sokan elkezdtek lovakat tenyészteni, pl a domb másik oldalán, és nagyon ellenzik, akárcsak egy motort is. Ettől függetlenül, bármilyen elképzelés van, lelehet ülni tárgyalni, szerintem egy személyes beszélgetést még megérne a dolog. Hát kb ennyi.
mar felraktam volna ha szettudnam vagdosni
kamerarol vettem at asztali dvd iroval dvd lemezre
az eredetiket letoroltem szalagrol ami lemezen van azt meg nem igazan birom darabolni mert a formatuma bajos
de egeszbe atkuldom neked szivesen
igaz a feltolteni nemtom hogy kell ekkora anyagot
van cserenfarol telesportos 96-os vb-m
cserebe vb vagy ob futamokert kiirom dvd-re azt elkuldom postan
http://www.youtube.com/watch?v...
Szívesen adok infókat, hátha ő az, de képem ennél régebbi nincs, azóta meg vissza lett a váz fehérre festve, stb.
89-es (asszem) Cr125, Vése volt a falu, ahol vettem...darabokban. Különleges ismertetőjegyeit e-mailben egyeztethetjük, ha összerektuk, eladom, mert vettem egy fordított telósat magamnak...
Írj: macesz77@freemail.hu
Képeket kérésre, vagy adatlapomon, ára meg 160ezer.
macesz77@freemail.hu
Ne hagyjuk, hogy holmi úszás, asztalon táncolás, hótaposás és egyéb idétlen a sportágunk fölé nőjön!
Szavazzuk meg közösen mi a legjobb!
kihagy6atlan.hu
szinte gyorsul a kanyarban is
http://www.sportmotor.hu/motor...
az el is van inditva norbi781
az nem jo
kamerarol vettem at asztali dvd iroval dvd lemezre
az eredetiket letoroltem szalagrol ami lemezen van azt meg nem igazan birom darabolni mert a formatuma bajos
de egeszbe atkuldom neked szivesen
igaz a feltolteni nemtom hogy kell ekkora anyagot
van cserenfarol telesportos 96-os vb-m
cserebe vb vagy ob futamokert kiirom dvd-re azt elkuldom postan