Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Salamon van tesod?Ö is csapat?Polányba nem voltatok?
Hali használta valaki már ezt az olajat? VÉLEMÉNY.http://shop.unas.hu/shop_artde...
Okés vettem, csak mi így szoktuk errrefelé mondani hogy mindenki értse.

http://www.youtube.com/watch?v...
Göngyös az Gyöngyös, Visonta az Visonta, a kettő külön van .A pálya visontához van közzel.Pest felől, Gyöngyös után van Miskolc irányába.
sziasztok érdeklődnék hogy tudja-e valaki hogy az eloxált felni mennyire strapabíró,nem jön-e le az a réteg meg ilyesmi.Várom az infót.köszi.
Szewa!
Szívesen adok infókat, hátha ő az, de képem ennél régebbi nincs, azóta meg vissza lett a váz fehérre festve, stb.
89-es (asszem) Cr125, Vése volt a falu, ahol vettem...darabokban. Különleges ismertetőjegyeit e-mailben egyeztethetjük, ha összerektuk, eladom, mert vettem egy fordított telósat magamnak...
Írj: macesz77@freemail.hu
A pálya Gyöngyösvisontán található, de a link után szerintem ki is van írva.
Salamon de hol van ez a pálya,meret az nem derült ki!?!?!?!?
Keme!Van egy CR fenn a képeid közt!Na arrol a CR-röl restauálás elötti képeid vannak?Azért kérdezem mert lehet az volt az első mocim,nagyon hasonlit rá.Válaszod elöre is kössz.
Mocim, egy 87-es RM125 elöl tárcsafék, bejáratós blokkal, akár pályán is kipróbálhatóan eladó.
Képeket kérésre, vagy adatlapomon, ára meg 160ezer.
macesz77@freemail.hu
Sziasztok!
Ne hagyjuk, hogy holmi úszás, asztalon táncolás, hótaposás és egyéb idétlen a sportágunk fölé nőjön!
Szavazzuk meg közösen mi a legjobb!

kihagy6atlan.hu
sziasztok!ez 1 tájékoztato felhívás!www.mxvisontacross.eoldal.hu
Behorpadt kétütemű kipufogók szakszerű kihorpasztását vállalom.
sziasztok szerintem ez a Szvoboda Bence lehet
erdemes figyelni a ktm-es sracot.
szinte gyorsul a kanyarban is

http://www.sportmotor.hu/motor...
Király kép!
Mindenkinek hasonló szurkolókat kívánok a 2008as évadra.
Megtörtént. Nem teljesen világos még a dolog, de elméletileg 3 részre van osztva a terület, 3 tulajdonossal. Szerintem az egyik rész lényegtelen, a másik belelóg a pálya felső szakaszában (az árok túloldala), a harmadik pedig akivel beszéltünk, durván a terület 80% az övé. Semmilyen terve nincs a pályát illetően, igazából az sem derült ki, akkor miért vette meg. Leginkább azért nincs terve, mert a környéken sokan elkezdtek lovakat tenyészteni, pl a domb másik oldalán, és nagyon ellenzik, akárcsak egy motort is. Ettől függetlenül, bármilyen elképzelés van, lelehet ülni tárgyalni, szerintem egy személyes beszélgetést még megérne a dolog. Hát kb ennyi.
Davon,elég siralmasak a képek,dehát ez van,keresd meg a tulajt azt jöhetnek a továbi infok.By
Nem a legjobb, de mindjárt megoldom..
skypem van
az el is van inditva norbi781
az nem jo
Felveszlek msn-re, ok?
mar felraktam volna ha szettudnam vagdosni
kamerarol vettem at asztali dvd iroval dvd lemezre
az eredetiket letoroltem szalagrol ami lemezen van azt meg nem igazan birom darabolni mert a formatuma bajos

de egeszbe atkuldom neked szivesen
igaz a feltolteni nemtom hogy kell ekkora anyagot
van cserenfarol telesportos 96-os vb-m
cserebe vb vagy ob futamokert kiirom dvd-re azt elkuldom postan