Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyesbitek 300-as vagy 250-es.
Én sajnos nem ismerek senkit akinek KLX-e lenne. De most komolyan, nem szeretnéd azokat a videókat feltenni, vagy átküldeni legalább, engem érdekelnének. Nyaranta több hetet szoktam szemesen tölteni, ott van egy családi nyaraló, talán lehet ezért nőt annyira a szívemhez. Reménykedtem, hátha kint lesz a Kornél, de sajna nem volt.
nekem kx 125-om van
a klx a havere
de nagyon jo kis gep
itt 3-at ismerek a kornyeken semmi bajuk evek ota /japan kontineres ebbol ketto/
bar en jobban szeretem azert a 10 loval erosebb gepeket de NEM a tul eroseket
Ráadásul egy KLX-el, kikapsz , Te valamit titkolsz előlem…
Ha nem rakod fel a vidit, nem is beszélek veled többet!
cserenfa
aprilisba latogattuk meg
http://www.sportmotor.hu/motor...

enduropalya lett belole sajna

it megegy kep amit dcemberben csinaltam a Kornelrol
Neeee… Király vagy! Elárulnád hol vannak a videók!? És eddig miért nem tetted fel, na ezért nincs jutalom! Kérjük azonnal potolni!
A kedvencem, és muszály volt megnéznem...
mit lehet nyerni ?
az a helyzet hogy ez felenk van ugyhogy tudom
erdekessegkent hozzateszem hogy van 2007 es 2006 decemberi videom is ahol a MESTER eppen itt gyakorol
amugy balatonszemes
milyen alkalombol keszultek a kepek ?
Egy találós kérdés: melyik pálya látható az alábbi képeken?
Megjöttünk Cserénfáról, hmm, jó volt nagyon, a pálya rossz állapotban van, viszont egy nagyot kirándultunk. Semmilyen változás nem történt rajta az elmúlt egy évben! Motorozás kizárva, érdekes módon a pálya nyomvonala megvan, de nagyon-nagy árkok keresztezik, amin látni nem véletlen, bizonyos részein pedig szikladarabok vannak lerakva. Megmondom őszintén, én azt hittem rosszabb állapotban lesz. Nem sokkal előttünk járhatott ott valaki, mert oda hordja a trágyát, és még gőzölgött. Próbáltam informálódni, és kiderült, egy Kaposvári illető tavaly nyáron megvásárolta a területet. Azért ez csak jó jel, nem? Holnap megpróbálok beszélni vele, merre meddig hány méter. Rakok egy pár képet.
Gyerekek itt pécsen szép az idő nagyon tuti a pálya egy,két pocsolya crossosok meg sehol.ÉBRESZTŐ itt a tavasz lehet csapatni.ui:a nagy pocsolyákból elvezettem a vízet.na cső..
Megyünk le Cserénfára, 1 óra múlva kb indulás, megnézzük mi van már ezzel a pályával! (Tudom, hogy halott!) Ha valaki szeretne csatlakozni, az szóljon!
Este rakok képeket.
Hi Strife!

Itt a sportmotoron is vannak videok az uzsai pályáról, írd be a keresőbe, hogy uzsa, kiad párat.

meg majd teszek fel képeket (az indexre már tettem)
köszi!
imádom a krosszt de mivel nincs krosszmocim ezért csak nézném őket
de ez is elég
rendicsek
jövöhétre már tuti lesz gépem
Köszönöm mindenkinek az infokat!

Faisst:

Gyerek! Ezt az oldalt már láttam, azért írtam, hogy csak Kőszárh.-ről találtam eddig (addig) infot.
(:
Jah, egyébként holnap elkapunk a suliban, de ha mégsem akkor tájékoztatlak, hogy jövő hétvégére szervezünk egy kis "motros" edzést, pályagyakorlást Nyáregyen, ott a helyed! A suzis srácnak is szóljál ám! Jah, és persze ha itt a fórumon csatlakozni szeretne bárki is örömmel venném.
peace
Szeva Dudi.Tavaly rendeztek ott délkupa futamokat. Elég jó karban van tartva.Jó szélles de bazimély a homok.
kőszárhegyen sok asztal?
3 van,abból 2 jó,1 meg kb 2 méter hosszú
de amugy kurvajó pálya
ez jóóóó...tettem a kedvencekbe. Köfi fasírt.