Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári új UFO alu merevitős kézvédők eladók!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com-on
Sziasztok! Kinéztem egy motort, csak nem tudom, hogy jó e mert erről a márkáról még nem nagyon hallottam. Tudna nekem vki mondani tapasztalatokat vagy véleményt? Mennyit esznek ezek a gépek kb 100-on? Ez egy Moto Tm 125 versenyenduro.
sziasztok! tudna valaki segíteni 94'-es yz 125-nél a vízpumpa ha mefogom nem forog el, de ha megy a moci akkor forog. normális ez hogy 1 ujjal le lefet fogni vagy valami baja van? Ha igen akkor mit lehet vele kezdeni szét kell e szedni a blokkot? esetleg kívülrül is ragasztható? cr-en néztem ott rá van csavarozva itt meg olyan mintha csak rátolták volna a tengelyre!

Köszi
sziasztok!

most szeretnék venni egy mocit,van egy yamaha yz 250 95 évj 300 körül kérnek érte
valaki jót vagy rosszat a yz ről?reális az ár?
vagy van jobb moci hasonló árban?
kösz
hali skacok
4-5 uzemoras GP tuning henger meger 50-60 e ftot?
nem tudom miben jobb ez mint a gyari, dugoval hengerfejjel 1utt ennyi
hy!
ktm mx 125 ,83 évjárathoz keresek robbantott blokk rajzot.ha tudtok segitsetek!
elöre is köszi!
üdv!ha valakit érdekelne van 1 eladó acerbis páncélom kifogástalan állapotban!iá:10000ft
Eladó Honda crf 250 x tipusú endúróm! 2007 07. havi
szép állapotban 5500km-rel 1000km-ént szervizelve!

Érdeklődni: dreamer89@citromail.hu vagy esetleg msn: majsagergely@hotmail.com
Kösz szépen kaktuszpeti!
Ez is elég lesz!
Üdv: Nono
Ennyit tudok segíteni!
Hy!
85-ös Yamaha YZ-125-höz keresek rajzot,meg powerszelepet, és még sok apró cuccot!
A Gerecse motort ne ajánljátok,mert nincs nekik! Ha van valakinek alkatrész, vagy rajz róla,az szólhatna!
Az is jó,ha valaki tudna képet csinálni a powerről,mert nekem nincs benne!
Előre is köszi!
Üdv!
Pont most értem haza és válaszoltam a leveledre . Kb 15 percig vagyok aktiv még azt szunya . Holnap 6 után tudsz neten elérni vagy telefonon egész nap .
Jóccakát!
ha vagy akkor nézz rá a mailedre dobtam 1 et!
hali dobtam 1 mailt!
köszi hnap dobok rá 1 mailt!
KITARTÓ !
mustar.laszlo@t-online.hu
akkor adj 1 mail címet:D
Nem vagyok a nettársadalom ilyen magas szintű tagja hál istenek Nme használok sem távrecsegö spykot sem massangert . Csak ha valami kell akkor vagyok gép elött.
akkor mid van ? skype?
Sajnos a msn-em sérült valamiért . Amúgy sem használom .
nem parázok csak ott gyorsabban tudok írni meg a válasz is gyorsabban jön
vegyél fel!
Tedd fel nyiltan . No para!
köszi van msn ed mert lenne pár kérdésem?
Semmi gond !
A legalja 30.000 píz . Az alku miatt irtam 35.000-t , hogy akinek veleszületet tulajdonsága az alkudozás , legyen sikerélménye . De 30.000 alá nem mehetek , mert mint látod nagyon egyben van . ( nem hegesztett , forrasztot , stb sufnituning....) . A gyári rezo 130.000 .
Ui .: gratula a mocidhoz ! Jó látni , hogy mennyire büszke vagy rá
Csáó
jah most nézem képesmotorra is feltetted
hát az ára az nekem kicsit nagyon sok
úgyhogy azért köszi