Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
kipufogó komplett rendszert szeretnék venni,de még gondolkozok!
lenne egy Pro Circuit kipufogó!
4 féle van 2 üteműre!
R-304
alap 304
296 Spark Arrestor
alap Spark Arrestor
szerintetek melyik a jobb mármint melyiknek van durvább hangjuk?
Mély, mákdaráló féle hangokat szeretem...
szolok ha fenn lessz,haver még nem digizalizálta be!
Mx2 a rendeki videót mior töltöd fel?
Én sajnos csak gondolatban vagyok a pályán, de biztos h fagyos meg havas is, emg jeges is.
Tavaly ilyenkor pedig motoroztunk
van kimondott homokos rész de többnyire földes.Sümegprága felé kell menni,de igy nehéz elmagyarázni.Uzsa talán most tényleg jobb,sóderos és nincs megfagyva.szombaton készülnek többen is,edzés lesz 11-től.
Taki mennyire van kész az a pálya?Meg mennyire homokos?nem földes?Uzsa lehet jobban lehet mocizni ottan eeee most nem?
2 napja nála szerelem(jük) a mocim,majd átadom
jaja,Tibi nyerte mind2-t
Hali!

ha a Tibivel találkoztok adjátok át neki üdvözletem! Legelőször Nysapáton talákoztam vele, majd Hódmezővásárhelyen is versenyzett. sokat segített nekem. Ha emlékezetem nem csal akkor ráad mind két helyen nyert.

köszi
Jaaaaaa ezt még nem halotam Ici felétek mien a pálya?kajak fagyott mi?lehet azon menni péteken?nem homokos az a baj aszem.
V Kolosnak ez a neve nem v vmi ilyesmiröl is hallottam
Te ICI ezzel mit akartál mondani?Vebo Vebo!
R.Ádám
Vebo Vebo
Kaktuszpeti !igen ö a KOlos.
Ez a Kolos, nem?
LINK

Ismeri valaki, a cikk alján a hozzászólásoknál Györi Józsefet? Elérhetőségre lenne szükségem!
Előre is köszi
Szasztok,2007.12.29én ellopták haverom összes motoros felszerelését peströl(köbánya) ha valaki látja ezeket a cucokat,vagy eladásba látja valaki valahol az szoljon.Elöre is kössz.Képet teszek fel a ruhákrol!Ebbe mait nem látni egy komplett lábgép értéke 150.000.- bele tartozik,meg a nayakvédö is ami 125.000.-,meg még jópár ruha bukó,szemüveg stb
Ha valaki tudna nekem egy Gilera Apache motorhoz első hátsó lánckereket!Az jelezzen nekem!Ha lehet az első legyen 13-as a hátsó pedig 51-es!
Félig-meddig van még csak kész,de nyugodtan motorozható!A Tibivel felveszed a kapcsolatot aztán kimegyünk veled nagyon szivesen!
Jaaa Sümegprágán vagy hol lessz a pálya nem?Valami homokbányába!Tényleg hogy áll,lehet már menni rajta?Elmenék valameik nap ha igen!
Igen sejtettem hogy ismerősöd!Ott Rendeken hogy tudják müködtetni a pályát? Mint irtam most fogtunk bele egy uj pályába mert a régit bezárták vagy 1 jóakaró miatt be kellett zárni!Nálatok minden rendben,engedély stb?
Taki,jaaa bocs,mi arendeki nagypályárol beszéltünk,és ott még a Tibi nem indult (2006)ba.
2007be kispálya képet is teszek fele Marton úrrol
a másik az alkoholista #16 a haverom csak azért mondom
M. Tibi ,igaz hogy szereti a szeszt de a képen nem ő van!milyen adat kellene?
Taki,sztem ismerjük egymást,csak te az adatlapodon nem tüntettél fel semmit!Amugy én is a sümegi pályán csapatam sokszor barátommal Borbással mert a sümegi pályát én is elég sokszor csináltam,igy is ugy is.