Uzsa full homok, kőhegy sztem egy nagyon jo pálya, sok ugroval, jo nyomvonallal, pakson mg nem mentem, de abban is van homok és ugrok is vannak szépszámal
Egy-két kép Paksrol, ha kell akkor nyomok holnap fel uzsárol és Köhegyröl is!
hy!Köszlhegyen vannak aszatlok sok,számát nem tom de elég jók,meg nagyok.Paks szintén de aszem ott talán ninccs annyi asztal,de ugrobol van elég.Uzsán asztal 3de elég kicsik,uzsa inkább fárasztó mint ugros,ellépök vallak benn de nem tul nagyok azok se.Bye
Hálás lennék ha valaki tudna nekem linkeket, vagy képeket, részletes leírást adni (pl: asztalok száma,mérete,talaj, stb.) az alábbi pályákról:
-Kőszárhegy
-Paks
-Uzsabánya
az idei tömegsport sorozatban szerepelnek ezek a pályák de Kőszárhegy kivételével gyak. semmit nem találtam egyik pályáról sem. Úgy tűnik, hogy vagytok egy páran DU.ról, talán tudtok segíteni.
Hy!Nekem alap 304es em volt,annak is brutál a hangja,ha csak arra mész,de eröbe is észrevehetöbb,simább lessz alaprol a mocib és szol szépen.sztem mindegyik tunig dobnak fasza a hangja ha nyélen közlekedsz
Van egy eladó bukóm, fél éves M-es, 58-59 a mérete. SPY Helmet.
Ha valakit éredekel 11e az ára.
verseny szokott lenni vagy csak néha kimennek motorozni?
ez az egy pálya van hozzám közel(40km-re):D
vmi olcsó kéne a gyereknek150-200cm3
kinai nagyon gagyi
Egy-két kép Paksrol, ha kell akkor nyomok holnap fel uzsárol és Köhegyröl is!
baján van krosszpálya?
mert hozzánk csak Hódmezővásárhely és szekszárd az ami közel van(80-100km)
Hálás lennék ha valaki tudna nekem linkeket, vagy képeket, részletes leírást adni (pl: asztalok száma,mérete,talaj, stb.) az alábbi pályákról:
-Kőszárhegy
-Paks
-Uzsabánya
az idei tömegsport sorozatban szerepelnek ezek a pályák de Kőszárhegy kivételével gyak. semmit nem találtam egyik pályáról sem. Úgy tűnik, hogy vagytok egy páran DU.ról, talán tudtok segíteni.
(bármi jöhet, videó, infok)
előre is köszi!
Kinek van Yamahára elsötárcsa müanyag védöje?nem találok sehol !
Lehet, holnap én is kimegyek...
Össze állt a CR?