Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Taki!ki a te unokatesod?Valoszinü ez az alkoholista a képen
HI!Mult évben én is voltam Rendeken 1 futamon.(az unoka öcsém lett a bajnok 250-be)A pálya nagyon tetszett!Mi is próbálkozunk Sümegen de sajna itt beleszól az irigység+ a pénz!Ja és a zöldek + a földhivatal,pedig saját tulajdonunkban van megfelelő terület.megnézhetitek itt az "ugrabugra" cím alatt!csá!
egy barátom bízta rám,hogy adjam el a sisakját. egy BELL MOTO 6 LAROCCO REPLICA-ról lenne szó, 60cm-es mérteben.Súlya:1300gramm. Ára:40ezer
Rendben.
Hali
nincs nálam, a vidi,1 éve camerán van a havernál:D:D:D és majd holnap töltöm le ha minden igaz
aha
keresek még képet,csak a sok cd közül nem vágom meik meik
márcsak holnap este leszek
cső
Nem tudod most felrakni a vidit, vagy átküldeni legalább?
Majdnem, de családban marad. A fiatalabb, Kori. A kép címe: Az OB.dobogón Cserénfán, 1996-ban
Mondjuk azt nem teljesen értem, mert akkor 13 éves volt.
jaaaa
tavaj év elején készült még,év elején még jó volt a pálya:D
Na neee. . ez a rendeki pálya!
kicsi a képed,nem látni az embereket,de biztos ID NTH&Borka valameik
ÉS EZ?

És kik vannak rajta? (Az egyiket tudom)
jó kis pálya lehetett anno...
cserénfán,elöbbi képek közt ott van a tábla romokba a castrolos
Na, hol készült a kép?
Hajrá, várom a vidít. Mikorra tervezitek az akciót, szívesen lejönnék megnézni, nem tudom, hogy fogok akkor anyagilag állni, de megpróbálok majd hozzájárulni a pálya rendberakásához. Valamelyik nap nagyon bekattantam, majdnem elindultam egy kirándulásra, olyan érzésem volt muszáj megnéznem a pályát. Kár, hogy olyan messze van. . .
Davon,találtam a rendeki nagypályáról videot a haveromnál,még rolam készült 2006ban,valameik nap feltöltöm:)azon látni a szinkülönbséget.
Farkashegyröl nem tok semmit,Cserénfárt remélem akkor az az ember megcsinálja,rendek meglessz ugynézki,eggyeztettem haverommal összedobjuk a lét rá!
Én sajnos nem hallottam azóta semmit róla! De bízom benne, hogy sikerül Neki! Szurkolok, hogy megvalósuljon az elképzelése, és újra felemelkedik a cserénfai pálya, a hozzá illő színvonalra.
Ha jövőre, vagyis idén, tudnék menni a rendeki pályán már az is nagy dolog lenne számomra.
köszi, valóban.
nos, hallott valaki azóta valamit?
Onnan vettem a képeket!
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6432&cat=
hali

bocs, hogy közbevágok, sajnos még nem találtam meg a linket, de ha olvastátok anno a motorinfon a MON körül kialakult vihart, akkor ott a fórumokon volt egy Győri József nevű úr, aki Cserénfa felújításán munkálkodott, és ha emlékezetem nem csal akkor olyat is olvastam, hogy sikerült megszerezni a területet csak tamogatók hiányában nem indult még el a munka. nos, azóta nem hallottam a dologról...
estleg Ti?
Van még egy pálya, ami engem nagyon érdekelne, de arról abszolult semmit nem tudok, csak hallottam róla, ha jól tudom 79-ben szűnt meg. A Farkashegyi pályára gondolok. Erről a pályáról nincs valakinek infoja, hol volt pontosan, hogyan nézett ki, esetleg kép stb? Illetve Faterom mesélt még egy pályáról, de nem emlékszik már ő sem pontosan, valahol a balcsinál volt még egy nagyon jó pálya (nem a szemesi), B.szárszotól kellet felfele menni. ?