HI!Mult évben én is voltam Rendeken 1 futamon.(az unoka öcsém lett a bajnok 250-be)A pálya nagyon tetszett!Mi is próbálkozunk Sümegen de sajna itt beleszól az irigység+ a pénz!Ja és a zöldek + a földhivatal,pedig saját tulajdonunkban van megfelelő terület.megnézhetitek itt az "ugrabugra" cím alatt!csá!
Hajrá, várom a vidít. Mikorra tervezitek az akciót, szívesen lejönnék megnézni, nem tudom, hogy fogok akkor anyagilag állni, de megpróbálok majd hozzájárulni a pálya rendberakásához. Valamelyik nap nagyon bekattantam, majdnem elindultam egy kirándulásra, olyan érzésem volt muszáj megnéznem a pályát. Kár, hogy olyan messze van. . .
Davon,találtam a rendeki nagypályáról videot a haveromnál,még rolam készült 2006ban,valameik nap feltöltöm:)azon látni a szinkülönbséget.
Farkashegyröl nem tok semmit,Cserénfárt remélem akkor az az ember megcsinálja,rendek meglessz ugynézki,eggyeztettem haverommal összedobjuk a lét rá!
Én sajnos nem hallottam azóta semmit róla! De bízom benne, hogy sikerül Neki! Szurkolok, hogy megvalósuljon az elképzelése, és újra felemelkedik a cserénfai pálya, a hozzá illő színvonalra.
Ha jövőre, vagyis idén, tudnék menni a rendeki pályán már az is nagy dolog lenne számomra.
bocs, hogy közbevágok, sajnos még nem találtam meg a linket, de ha olvastátok anno a motorinfon a MON körül kialakult vihart, akkor ott a fórumokon volt egy Győri József nevű úr, aki Cserénfa felújításán munkálkodott, és ha emlékezetem nem csal akkor olyat is olvastam, hogy sikerült megszerezni a területet csak tamogatók hiányában nem indult még el a munka. nos, azóta nem hallottam a dologról...
estleg Ti?
Van még egy pálya, ami engem nagyon érdekelne, de arról abszolult semmit nem tudok, csak hallottam róla, ha jól tudom 79-ben szűnt meg. A Farkashegyi pályára gondolok. Erről a pályáról nincs valakinek infoja, hol volt pontosan, hogyan nézett ki, esetleg kép stb? Illetve Faterom mesélt még egy pályáról, de nem emlékszik már ő sem pontosan, valahol a balcsinál volt még egy nagyon jó pálya (nem a szemesi), B.szárszotól kellet felfele menni. ?
Hali
keresek még képet,csak a sok cd közül nem vágom meik meik
márcsak holnap este leszek
cső
Mondjuk azt nem teljesen értem, mert akkor 13 éves volt.
tavaj év elején készült még,év elején még jó volt a pálya:D
És kik vannak rajta? (Az egyiket tudom)
Farkashegyröl nem tok semmit,Cserénfárt remélem akkor az az ember megcsinálja,rendek meglessz ugynézki,eggyeztettem haverommal összedobjuk a lét rá!
Ha jövőre, vagyis idén, tudnék menni a rendeki pályán már az is nagy dolog lenne számomra.
nos, hallott valaki azóta valamit?
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6432&cat=
bocs, hogy közbevágok, sajnos még nem találtam meg a linket, de ha olvastátok anno a motorinfon a MON körül kialakult vihart, akkor ott a fórumokon volt egy Győri József nevű úr, aki Cserénfa felújításán munkálkodott, és ha emlékezetem nem csal akkor olyat is olvastam, hogy sikerült megszerezni a területet csak tamogatók hiányában nem indult még el a munka. nos, azóta nem hallottam a dologról...
estleg Ti?