Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napjainkban...
Valameik motoX ujságba volt róla két oldalas cikk,képekkel,sztem nemannyira gáz,gaz van de azt tavaszel szépen le lehet égetni,maga a nyomvonalat meg megkellene tolni és kész is lenne.Csak valaki környékbeli foglalkozna vele,sztem mindenkinek nagy élmény lenne azon a pályán motorozni,akár versenyezni,annakidején a vb még tortellini is ment.By
Szomorú, hogy ez a pálya ennyire elveszett a süllyesztőben. Pedig egykor tényleg a legjobb pályák közé sorolták. Pár ével ezelőtt még láttam hirdetést, miszerint árulták a pályát az épületteke együtt, igény estén a mellette fekvő erdővel együtt. Sajnos én se mentem soha a pályán, de szívesen megnéztem volna. Milyen állapotban van most? Gondolom teljesen leamortizálódott. . .
faszikák nézétek meg speed barátunk mit hozott össze dr/drz forum
még az öreg Német,meg a Borka mentek itt elhunyt Ajkai Somogyi Józsefel!Sajna én cserémfán sose voltam,de az egyik barátom 6évesen igen,ö mesélt rola,tisztán emlékszik mindenre,mikor mesélte még a hátamon is felált a ször
!
jókis gépek voltak ezek,gondoljatok bele mikor ez uj volt:D:D:D
30méteres asztal
ezt kéne gyerekek ujraéleszteni,meg rendeket!
http://motocross.vasarhely.hu/...

kép a vb-röl
Nagyon szépen köszi!
Találtam a neten egy könyvet, nekem tetszett, igaz régi, de olyan ez mint a bor, az idővel csak érik. LINK
Hát a képet elnézve nem biztos hogy jó! Sajnálom, pedig bizakodtam! Vsz vállban biztosan kicsi!
Mivel nincs vállvarrása a nyaktól a kar végéig 80 cm, hónalj alatt 57 cm széles meg a derék is... kb.
Esetleg egyeztesd vmelyik pólódon ami jó rád ezeket a méreteket!
Tyüüüü olvad a hó 1000el,3fok lassan lehet menni csapatni,jaaa BÚÉK emberek!
Hát nagyon nem motorozok tükörjégen!de egyszerü lenne csak a bütykökbe önmetszö csavart kéne behajtani aztán kész!
ÉS tükörjégen mit csinálsz?
Ja nyomom sima cross gumával!
Szép!
Hóban is nyomod? Milyen gumival?
Szesz!Ezt egy motorboltbol rendeltem!De valoszinü hogy biciklire való de fel lehet tenni amint látod én feltetem!Igaz hogy ami a küllöre megy fel érzékelö azt meg kellett furni mert ugye a motor küllöje vastagabb!Utána meg kicsit bekentem ragasztoval mert ez ilyen rápantitos!Az elendarabnak meg kell csinálni egy tartot amit én a feknyereg egyik csavarjához fogatam fel egy 2-es vagy 3-as lemezel már nem tudom!az orát meg egyszerüen fel lehet rakni adnak a csomagba mindent hozzá!
Hát ennyi!
okés!
egyszer összeröffenhetnénk.....majd meg dumáljuk.
Cső!én meg sárvár környékénn szoktam menni!
én Szombathely környékén motorozom....
te merre laksz?