Valameik motoX ujságba volt róla két oldalas cikk,képekkel,sztem nemannyira gáz,gaz van de azt tavaszel szépen le lehet égetni,maga a nyomvonalat meg megkellene tolni és kész is lenne.Csak valaki környékbeli foglalkozna vele,sztem mindenkinek nagy élmény lenne azon a pályán motorozni,akár versenyezni,annakidején a vb még tortellini is ment.By
Szomorú, hogy ez a pálya ennyire elveszett a süllyesztőben. Pedig egykor tényleg a legjobb pályák közé sorolták. Pár ével ezelőtt még láttam hirdetést, miszerint árulták a pályát az épületteke együtt, igény estén a mellette fekvő erdővel együtt. Sajnos én se mentem soha a pályán, de szívesen megnéztem volna. Milyen állapotban van most? Gondolom teljesen leamortizálódott. . .
még az öreg Német,meg a Borka mentek itt elhunyt Ajkai Somogyi Józsefel!Sajna én cserémfán sose voltam,de az egyik barátom 6évesen igen,ö mesélt rola,tisztán emlékszik mindenre,mikor mesélte még a hátamon is felált a ször
!
Hát a képet elnézve nem biztos hogy jó! Sajnálom, pedig bizakodtam! Vsz vállban biztosan kicsi!
Mivel nincs vállvarrása a nyaktól a kar végéig 80 cm, hónalj alatt 57 cm széles meg a derék is... kb.
Esetleg egyeztesd vmelyik pólódon ami jó rád ezeket a méreteket!
Szesz!Ezt egy motorboltbol rendeltem!De valoszinü hogy biciklire való de fel lehet tenni amint látod én feltetem!Igaz hogy ami a küllöre megy fel érzékelö azt meg kellett furni mert ugye a motor küllöje vastagabb!Utána meg kicsit bekentem ragasztoval mert ez ilyen rápantitos!Az elendarabnak meg kell csinálni egy tartot amit én a feknyereg egyik csavarjához fogatam fel egy 2-es vagy 3-as lemezel már nem tudom!az orát meg egyszerüen fel lehet rakni adnak a csomagba mindent hozzá!
Hát ennyi!
!
http://motocross.vasarhely.hu/...
kép a vb-röl
Mivel nincs vállvarrása a nyaktól a kar végéig 80 cm, hónalj alatt 57 cm széles meg a derék is... kb.
Esetleg egyeztesd vmelyik pólódon ami jó rád ezeket a méreteket!
http://forum.index.hu/Article/...
vidim
Hóban is nyomod? Milyen gumival?
Hát ennyi!
te merre laksz?