Huu de ismerős ez a pálya! Mintha lettem volna már itt, egyszer túrázni mentünk Szlovéniába, és nem emlékszem merre mentünk, (Herend irányába kb) megálltunk egy pillanatra, és egyszer csak ott volt, majd beszartam amikor megláttam, kénytelen voltam leszerszámozni a vasat…
De aztán lehet hogy keverem, de esküdni mernék ez volt az! Hol van ez a pálya pontosan? Ide visszakell mennem..
Féreg,ugy van ahogy katuszpeti,sebi nagy spanja emlitette.Max annyival egészitem ki,hogyha valamennyire is tudsz mnotorozni,akkor a rendeki kispályára véletlen se mennyél,mert egy nagy rakás szar annak aki ért hozzá.Szigoruan csak kezdö pálya.A rendeki nagy pálya az annál jobb,az VB pálya lenne ha gondozva lenne ,erröl a nagypályárol kiteszek egy képet.Polány sztem a legjobb,jó ugrok,van nagy kicsi,ellépök minden,gyors pálya.Uzsára csak azért mennék mert az tök homok,abba lehet kondit szerezni,meg ugye homok nem fagy meg,meg a ho is elolvad róla.polány sztem megvan fagyva rendessen.Na ennyi.Kép meg rendeki nagypálya:csá
A rendeki nagypálya elég durva, de mellette ott a kicsi, az agyagos jellegű, de nem valami technikás, ellenben a magyarpolányival, aminek jó a talaja és jó úgrók vannak rajt.
Hello!
Van egy 250-es crf-em és az a problémája, h az első kerék űt egy picit (8-as)van benne és ezért befog egy ponton. meglehet ezt még csináltatni, v nem? tárcsa is elmehetett, ha a kerékben van 8-as?
Uzsát mi is tervezzük, gyakran szoktál oda járni?
Mi kb kéthetente előfordulunk ott, mivel nincs nagyon más pálya a közelünkbe (Nagykanizsán kívül).
De hallottam, hogy Ajka felé is vannak, nem tudsz róluk mesélni?
Egyre nehzebb kibirni ezt a nem-motorozást itt a télen skacok,nemtom ti hogy vagytok vele,de én 2008elsö hetén kimegyek csapatni valahova mihelyt kijózanodtam:):):)Aszem homokos pályát kell választani,az nem fagy meg annyira.Lehet Uzsa lessz.Egykis vidámság itt az ünnepekbe,csajomtol kaptam a képet karira:) nahg ez csak vicc:)
De aztán lehet hogy keverem, de esküdni mernék ez volt az! Hol van ez a pálya pontosan? Ide visszakell mennem..