Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg leszóltam és ez fáj mindenkinek, dehát ha ilyenek vagytok és nem tudtok dolgokat megérteni akkor haggyuk
Csak veled az a baj hogy ha valakinek nem úgy áll a zászló motor ügyileg akkor nem kéne bántani leszolnod hogy öreg mocija van. Én sem új motorral kezdtem meg sokan mások sem.
A karátsony nem a szeretet ünnepe?
Kerkyra-yama 1:0
az a problem h elöbb is vkinek szoltál h "vegyél inkább motort" ez az egy baj, h ha neki cask 20 évesre telik mondjuk akkor emiatt nem kell lenézni, engem most nincs miért mer a DT-n tuladtam és remélem tudok venni lassan egy másikat mert meloztam nyáron és összejött a zs nagy része... csak a mostani nyár még messze, tavaszra meg nagyon jo lenen a moto, ha találnék végre egy faszát akkor talán adnak kölcsön ösök... (de akkor mehetek egész nyáron melozni...)
tod min indult a vita már régen h egyszer beszólt a srác h az ő 125-ös 20 éves szarja jobb mint az új motorok meg azzal is lehet nyerni meg stb... már boccs
hallod nemtom mire van ekkora pofád, megkérdezhetem miszámít neked motornak?
Igen én is pont ezt akkartam mondani hogy a yamának nincs kitöltve az adatlapja!
ha ez fontos neked
Én nem akartam veled vitázni, csak kicsit nagyon fent hordod az orrodat és ez baromira irritál engem és még nagyon sok embert itt
múltkor raktam fel képeket de azok régiek voltak már és majd rakok fel újakat az adatlapomra
nincs szó lenézésről nemkell beszólni, ha jobb motorja van azt meg elismerem
De én nem látom a kitöltött adatlapodat
különben is miért vitázunk most nem értem h mi fáj neked?
Arról beszélek hogy szerintem le kellene állnod ezzel mert hatalamasnak hiszed magad mert van 1 450es krosszmotor a segged alatt és emiatt lenézel mindenkit köztük olyat is esetleg aki ha rááll a pénztárcjára akkor kétszer olyan magas
egymásra mutogatás az oviban még cool dolog, de nem azzal mutatod meg h te vagy a jobb h tovább osztod...
a suzuki az célzás volt
Ebben az egyben igazad van.
láttam az adatlapodat.
de most már megtanultad h japán mocit szabad csak venni
én már nem is szoltam h nem suzukiXD mert épp a képeid néztem, de ugy vagyok vele hadd nyomjátok:D
kawa v suzuki az az évjárat ami neked van azok egyformák
miről beszélsz itt gerre, nincs ilyenről szó az öregnek ilyen napja van vmi nem tetszik neki, én nem szóltam be neki ő nem bír magával
Kawám van baromarcú nem suzuki és volt 450-es mocim ha megnézed az adatlapomat. Ugy hogy tudom melyik erös melyik gyenge
apád adja nem? BOCS nem hagyhattam ki:D
Ez az internet nagy előnye. Szemtől szemben kissé más jellegű érvek szoktak előtérbe kerülni időnként...