Csak veled az a baj hogy ha valakinek nem úgy áll a zászló motor ügyileg akkor nem kéne bántani leszolnod hogy öreg mocija van. Én sem új motorral kezdtem meg sokan mások sem.
az a problem h elöbb is vkinek szoltál h "vegyél inkább motort" ez az egy baj, h ha neki cask 20 évesre telik mondjuk akkor emiatt nem kell lenézni, engem most nincs miért mer a DT-n tuladtam és remélem tudok venni lassan egy másikat mert meloztam nyáron és összejött a zs nagy része... csak a mostani nyár még messze, tavaszra meg nagyon jo lenen a moto, ha találnék végre egy faszát akkor talán adnak kölcsön ösök... (de akkor mehetek egész nyáron melozni...)
tod min indult a vita már régen h egyszer beszólt a srác h az ő 125-ös 20 éves szarja jobb mint az új motorok meg azzal is lehet nyerni meg stb... már boccs
Arról beszélek hogy szerintem le kellene állnod ezzel mert hatalamasnak hiszed magad mert van 1 450es krosszmotor a segged alatt és emiatt lenézel mindenkit köztük olyat is esetleg aki ha rááll a pénztárcjára akkor kétszer olyan magas
de most már megtanultad h japán mocit szabad csak venni