én még aba sem kötöttem bele akinek "82-es YZ-je volt, ugy nézett ki ahogy msot elgondolod, de kurvára leszartam mert ö se szol be senkinek, motoroztunk egy jot...
nekem nem vesz motort senki, ha majd kapok kölcsön anyáméktol annyit amennyit nyáron vissza tudok adni, és vehetek egy "uj" RX-et mondjuk (10 éves az már nagyon powa lenne!) 125-öst akkor nagyon boldog lennék... nekem csak öreg vasra futja, majd pár év mulva lesz normális munkám és veszek vmi ujat...
na én ugyan ezt mondom cak ügye a srác akinek a 20 éves van ő beszól meg akinek fiatalabb vanő is és ezen megy a vita!
persze miért is lehet két más rétegből jövőnek egy gondolkodása ez igy van sajnos!
inkább a te felfogásod éredekes... igen nekem egy öreg 20éves ócska motorom van, szal én már nem is szólhatom le senkinek az esetleg új és esetleg nemolyan jó szőrben lévő mociját? (nemtiedre gondoltam most!)
de ha tudod h a tied faszább minek állsz le veszekedni, nekem is nyomatta itt osk faszfej duna parton például mikor még megvotl a DT h ez milyen egy fos, közben az elrohadt simon ült és onnan nyomta h honda cr igy meg ugy, mégse szoltam le hagytam a hülyét... valaki irigy más meg hülye, nem kell velük foglalkozni, örüljön a fejének amig nem basszák be!
Másnak az a 20 éves szar maga a csoda örül neki fáj neki a ilyen faszságokat irogatsz és leszolód a motorját .Örülj neki hogy megengedheted magadnak hogy legyen egy 2004-es motorod Ha csöndbe lettél volna bölcs maradhatnál.
Najó többet nem pofázok bele mert nincs érteleme....De kiváncsi lennék ha a szüleid nem lennének akkor is lenne ilyen arcod? ? ? Tényleg amúgy te nem érzed hogy nagyon magasan jársz ? ? ?Pusztán kiváncsiságból és nem rossz szándékból kérdezem.
nekem nem vesz motort senki, ha majd kapok kölcsön anyáméktol annyit amennyit nyáron vissza tudok adni, és vehetek egy "uj" RX-et mondjuk (10 éves az már nagyon powa lenne!) 125-öst akkor nagyon boldog lennék... nekem csak öreg vasra futja, majd pár év mulva lesz normális munkám és veszek vmi ujat...
persze miért is lehet két más rétegből jövőnek egy gondolkodása ez igy van sajnos!
sztem szerinted is csak nemismered most el miért is!
itt ossza h öreg a motorom 2004-es a tiedé meg 19.. !
persze h beszólok neked csoola