Kérdés hol van a kilók többsége vállon-e vagy pocakon?
De írj freemail-re (raksanyik@freemail.hu) aztán megbeszéljük! Legfeljebb elküldöm a váll-derék meg mitudoménmilyen méreteit a pólónak!
Valami ilyesmi összegre gondoltam én is. Élni fogok az ajánlatoddal, tavasszal megkereslek és kinézünk a pályára, csak lenne már jó idő.
Képek vannak még?
Ja, bocs. Azt hittem, Magadra érted -viccből- a pálinkás megjegyzést. Tudod, én magamból indulok ki ,reméltem, találok végre alkoholista krosszos havert ,de ezek szerint nem
Bízom benne, hogy hamarosan használható lesz a pálya!
Féreg !nem nem én vagyok a tagja a clubnak,azért montam hogy az egyetlen klubtag több páleszt iszik mint vizet,és azért van leszarva a pálya.Pálya letolása kb 100.000.-ft be kerül ,ez csak az üzemanyag költség,majd összedobjuk a srácokal.Láthatál Uzsán,mentem is versenyen,lehet hogy leköröztelek,,bocs:) Aha Yamahám #115van,most már nem 125ccm:).
Davon pár képet rakok fel a tavai versenyröl.amugy sztem magyarországon,söt europába nincs mégegy ien adotságu pálya!
Szevasztok!
MX2, Davon, köszi az infokat a pályáról, nagyon hasznosak ezek számomra is, mert én is ki akarom próbálni ezeket ha kicsit jobb idő lesz.
Elég keménynek néznek ki ezek a pályák, még jó hogy "már" fél éve krosszozok Megnézzük azért
MX2, szerintem én Uzsán láttalak már motorozni -talán amikor leköröztél -, a #115 és a Yami ismerős. Én eddig csak az uzsain mentem, ahhoz képest ezek a rendeki és polányi pályák nehezebbek, veszélyesebbek, fárasztóbbak?Kezdő kérdések
Más: egyes egyedül TE vagy tagja az egyesületnek? Én viszonylag közel lakom Ajkához, ha tudok segíteni a dolog felélesztésében, szívesen tenném.
Huu azt a mindenit. Király vagy! Ha egyszer egy napot mehetnék rajta, az maga lenne a mennyország, még úgyis ha ezek szerint számomra életveszélyes is lenne. 19 körül lehetem amikor mentem rajta, akkor még jobban is tudtam motorozni, és annál kevesebb eszem is volt. Valahogy csak túlélem..
Milyen összegekről beszélünk, ha egy pálya rendberakásról van szó? (Ha szabad ilyet kérdezni)
Nekem ez az egy képem van, lenne saját is. Fent ahol az a tribün van, onnan fényképeztem, amikor leejtettem a gépet, csak úgy szétreccsent egy vason ami alattam ment keresztbe. Ráadásul nem is az enyém volt a gép.
Davon nagyábol ez a felálás most is,az egyesület neve ez,müködik is 1személyben,tagjaim nincsenek,az az egy szeméj is töb pálinkát iszik mint vizetz,és ezért nem megy a nagypálya,tavaj még ment,mert kisirtam valahogy oda egy versenyt,de idén a kispályára rakták a futamot,és hozá se nyultak,de igérem 2008ra jolessz,valahogy megoldom,ha máskép nem saját kölcségböl rendberakatom az egészet,mert az a pálya cross pálya,minden természetes benne,ahogy ott lett ugy jó.Nagy katlanba van az egész,jol emlékeztél,fel le,kezdöknek nem ajánlom,(életveszéjes)de aki mer rajta menni az jöhet,és aki nem fél a szintkülönbségtöl,mert az van,föleg az elsö lemenö:)az se gáz annyira elég meredek,én 125ös el 3ba leugrom a közepéig:)Nah ennyi,erre jáérsz keress meg,azt kinézünk.Bye
Ja a tavai versenyröl van pár képem,majd teszek fel
Ha a magyar motocross bőlcsőhelyeit keressük,akkor elsők között találunk rá az ajkai motocross pályára.A kiváló terepadottságok szinte építési beavatkozások nélkül tették lehetővé egy igen magas nehézségi fokú pálya nyomvonalának kialakítását. Ez a nagyszerű pálya az igen hírneves klub és nagynevű, sikeres versenyzői által vált híressé, éveken át a sportágban is meghatározó volt az ajkai motocross élet. Nemcsak a pályán bónyolított feledhetetlen crosscsaták tették emlékezetessé a helyszint, de az 1980- as évek elején rendezett rendszeres edzőtáborozással itt alapozott és készült fel a magyar válogatott keret. Nem lenne teljes a kép, ha nem emlitenénk meg a nagyszerű ajkai szurkolótábort, hiszen az itt rendezett versenyeken egy évtizeden át mindig nézőcsúcsnak örvendhettünk.
A késői utódok - az ajkai Víg Motocross Egyesület tagjai- évek óta dédelgetik azt a tervüket, hogy helyreállítják az egykor híres crossarénát és ismét nagy versenyek rendezésével szolgálják a magyar motocross sportot. Nos, ez a tervük ezévben valóra vált és a pálya átépítésével 2003. junius 6.-án sor kerülhetett a nyitóversenyre, az Amatör bajnokság 4. fordulójának sikeres megrendezésével.
Víg Motorsport Ajka SE a pálya üzembetartója, és Tóth Víg Zsolt az illetékes.
Most hogy rátaláltam ismételten, biztos lemegyek a nyáron, ha másért nem is de az emlékek miatt megnézem az tuti! Kíváncsi is vagyok csak az emlékeimben olyan durva, vagy tényleg olyan kemény az a pálya.
A szemesi pályára is kiszeretnék majd menni (a kedvencem), szerintem tavaszal rendben lesz, mert amikor kint voltam, utána beszéltem a Kornéllal, és azt mondta novemberre rendben lesz a pálya.
A mai "menők" nem favorizálják tulzottan az efféle katlanokat, inkább a pocoktúrásokon ugrabugrálnak! Tisztelet a ritka kivételnek! Az utóbbi két versenyen a nevezők fele hazament mert egyszer az volt a kifogásuk, hogy esik, máskor meg hogy por van! Persze szerencsére voltak páran, akik így is mentek, nem is rosszul!
Szerintem ha jobb idők lesznek, okvetlen próbáld ki! Talán gatyábarázzák a pályát!
Kár lenne azért a pályáért. Mikor érdemes lemeni, abszolult nem tartják karban?
Idén szept magasságában voltam a Szemesi pályán, az is elhanyagolt volt nagyon, azt hittem sírok…
Jól emlékszel, ott van a 8-as út mellett! Elég ramaty állapotban van sajnos egész évben, ahhoz képest hogy a régi szép időkben ott készült fel a Magyar válogatott csapat, id.Németh Kornél, Somogyi, Gyurászik stb... A pálya tulajdonosa most nem tudom ki, de talán MX2 tudja!
Elvagyok itt magamba… Az a kép teljesen felkavart.
De egyre tisztább a dolog, csak fel kellet eleveníteni az emlékeket kb 7 éve voltam ott, de lehet még régebben. Herend felöl mentünk a 8-as úton, és valahol ott volt az út mellet, paráztam is nehogy baja legyen a motornak, fordulhattam volna vissza, és az uticél még messze volt.
Ha valaki tud infot a pályáról az ne tartsa magában!
Szinte már el is felejtettem… Légy szíves Mx2, erről a Rendeki pályáról valami infot!? Engem nagyon érdekelne.. Huuu… remélem ez az, lehet rajta motorozni? Pontosan hol van, kb annyira emlékszem, mintha egy szerpentin mellet lenne, és egy kanyarnál kell bemenni, ha jól emlékszem a felső pavilonhoz vezet be az út..
De írj freemail-re (raksanyik@freemail.hu) aztán megbeszéljük! Legfeljebb elküldöm a váll-derék meg mitudoménmilyen méreteit a pólónak!