Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy engem lehet érdekelne a dolog! HA lehet külön akkor csak a dob de egyben is viszem ha megalkuszunk.LÁtom te AJKA-i vagy, futárral megoldható ugye? Üdv
Szasztok,enyém a dog,csak 450es re nehezen tudom feltenni:) amugy 125ön tökéletesen megy a rendszer.Akkor én még baromi olcson adom,ha te 45be löted el!
hali
mi történt, nem vált be? vagy nem a tied volt?
nekem is ilyen volt,de hálaistennek jol elpasszoltam 45be plussz adtak egy gyári rendszert az enyémre
Eladó,YZ125re való,max10órát használt,uj ára 96000.-én odadom 29900,.huf ért.Ha tudtok rá valakit jelentkezetek,az ár iá!
De legalább megnézted már a képeket?
Leírtam a helyes begépelési útmutatót (:

Ezzel a link beszúrással meg nem is próbálkozom tovább, úgy sz*r ahogy van...
még mindig nemjó
nem tudtam, hogy ennyire meg fog viccelni ez a ratyi. (de lehet, hogy Én vagyok nagyon zokni...) :)
jól el van Tomi
oké, bocsi, rájöttem, ez a tetű átírja..
a "20 07" részen a két nulla között egy darab aposztóf van k*rva idézet jel helyett.

(per jel nem marad le a 2-es után)
www.hgmc.hu/dani/NY%c1REGYH%c1..."07%20(Milan%20pics)/2/

w ww.hgmc.hu/dani/NY%c1REGYH%c1ZA%20OB%20"07%20(Milan%20pics)/2
/
szókösz mínusz elöl

itt lesz a tuti yo

(fuck!)
w ww.hgmc.hu/dani/NY%c1REGYH%c1ZA%20OB%20"07%20(Milan%20pics)/2
/
a link nem tűnt túl működőképesnek.
here you are:

http://www.hgmc.hu/dani/NY%c1R..."07%20(Milan%20pics)
/2/
Ha már képeknél tartunk.

photos by Milan Kara
Szerintem 2t nél mindegy hogy milyen fajtát választol. Az a lényeg hogy jol mennyen és ne csörögjön meg stb ...
92-94-es évjáratban melyik gépek a jobbak egy kezdő krosszosnak: Honda cr125,Kawasaki KX125,Yamaha YZ125,Ktm MX,SX125,Suzuki RM125 Véleményekre vagyok kiváncsi krosszmotorjártasoktól.Amúgy van egy eladó CRM80-asom vagy cserélném 125-ös crossra.
THX
sziasztok nekem van egy kawasaki kx 80 om eladó akit érdekel irjon emailba a :nandi193@citromail.hu jah és aki tudna nekem oldaltámaszt a kawasakira az szoljon nagyon kelelne köszi
bocsi nem lehetett kihagyni
én eddig biciklivel nyomtam, le a boltba meg vissza- de most szeretnék egy crossmotort itt a számom 6863513,4357,31268 7 válogassál belőle ja és jó nagy motort akarok !
Jah én,mért ismersz?Mit halotál rolam?:)
Te vagy a csirke!
nem akarlak megsérteni, de ennyi idősen sejthetnéd, hogy erre senki nem fog ugrani....
nem hiszem, hogy olyanok olvassák a forumot akiknek felesleges millák lapulnak a zsebbe... ha meg vannak, akkor nem egy idegenre költik.
sorry, de én így látom.....esetleg ha valaki támogatna, szoljál neki és alapíthatnánk egy csapatot, ő adja a pénzt és mi versenyzünk
Ismerem,szoktunk együtt mocizni.115ös a rajtszámom.