én vettem meg gerre-töl! most épp elárulom h 2010-ben dobjuk piacra az uj Riga EM sorozatot ami ki fogja szoritani az összes nagy gyártot a világpiacrol...
te vagy nagyon-nagyon eltévedve....
az egy dolog hogy nemtisztelsz senkit, de ez meg tény hogy hiába ajnározod a mocidat mert már olyan régóta hírdeted hogy az embereknek azóta már annyi kp-jük van hogy inkább jó motort vesznek!
Mikor is hazudtam? ird már le faszkalap. Normális ember nem vesz hitelre használt crossmotort. Ha nincs annyi pénzed akkor inkább ne ülj motorra mert nem tudod szervizelni sem.
te vagy hazudozó sztem!
ha lenne az embereknek ennyi kp-jük már rég elkelt volna mitgondolsz a hitelt meg használtmotornál kevesen vállalják be!
annyira buta vagy ember fuuuu!
gondolkodjá már te hazudozó vén ember istenem h lehet vki ilyen mint te!
helló all!nem tudna nekem valaki mondani egyx cross motor emelőhöz valami méreteket?
mert nem akarok venni inkább megcsinálom cska nem tudom a méreteket:S:S
előre is köszi a segítséget
ha lenne fizetőképes kereslet rá mo-on akkor már lecseréltem volna, de a te régi szar kawád hát ne hasonlitsuk össze a kettőt van jó pár különbség, remélem nembántottalak meg ja és ebben a motorban csak 3-om verseny van
az egy dolog hogy nemtisztelsz senkit, de ez meg tény hogy hiába ajnározod a mocidat mert már olyan régóta hírdeted hogy az embereknek azóta már annyi kp-jük van hogy inkább jó motort vesznek!
ha lenne az embereknek ennyi kp-jük már rég elkelt volna mitgondolsz a hitelt meg használtmotornál kevesen vállalják be!
annyira buta vagy ember fuuuu!
gondolkodjá már te hazudozó vén ember istenem h lehet vki ilyen mint te!
mert nem akarok venni inkább megcsinálom cska nem tudom a méreteket:S:S
előre is köszi a segítséget
kéne mérete , stb hogy tudjam elkészíteni magamnak!