Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg rajtad visitok h lehet vki ennnyire ilyen!
Jesszus Mária! Átnevezem a topikot Ki a nagyobb lóvé nevü topikra és Yamaha lesz az Admin
te meg kussolj el v vegyél magadnak vmi motort!
én vettem meg gerre-töl! most épp elárulom h 2010-ben dobjuk piacra az uj Riga EM sorozatot ami ki fogja szoritani az összes nagy gyártot a világpiacrol...
nekem vanpénzem motorra és szervizre is! már boccs
Én csak jót röhögök a kis faszon hogy milyen idegbeteg lett fáj neki az igazság
te vagy nagyon-nagyon eltévedve....
az egy dolog hogy nemtisztelsz senkit, de ez meg tény hogy hiába ajnározod a mocidat mert már olyan régóta hírdeted hogy az embereknek azóta már annyi kp-jük van hogy inkább jó motort vesznek!
Mikor is hazudtam? ird már le faszkalap. Normális ember nem vesz hitelre használt crossmotort. Ha nincs annyi pénzed akkor inkább ne ülj motorra mert nem tudod szervizelni sem.
Nos, Gábor? Cukrod rendben?
jokat röhögök rajtatok, ilyen gépekkel igazán van miért egymást basztatniXD
ja irigy meg azért lennél mert azok beszélnek így a gyenge "suzukiddal" meg inkábbkussoljál
te vagy hazudozó sztem!
ha lenne az embereknek ennyi kp-jük már rég elkelt volna mitgondolsz a hitelt meg használtmotornál kevesen vállalják be!
annyira buta vagy ember fuuuu!
gondolkodjá már te hazudozó vén ember istenem h lehet vki ilyen mint te!
Rigán már tuladtam nem láttam benne fantáziát
A Riga nem érdekel?
Sziasztok ! Annyit szeretnék mondani hogy megvettem a Ktm gyár 60%át és a Hondában is van részesedésem...
Te egy kis hazudozó nagyszájó pojáca miért is lennék én irigy? Szerinted miért nem veszik meg a motorodat biztos olyan fasza állapotban van
te utolsó
enyém az 2004-es és saját pénzből vettem és saját pénzből szervizerltetem és tartom fent te irigy geci ez van! te az vagy és kész!
Szeva!Én is gondolkodtam rajta hogy csinálok egyet de jobbnak látam ha veszek egyet!8500 volt kintröl hozta egyik haverom!
helló all!nem tudna nekem valaki mondani egyx cross motor emelőhöz valami méreteket?
mert nem akarok venni inkább megcsinálom cska nem tudom a méreteket:S:S
előre is köszi a segítséget
Szerintem fiatalabb a motorom mint a te 2003-as apád által vásárolt crf-ed én a saját pénzemböl vettem te kis csira
saját motoroddal törödjél te bunko!
ha lenne fizetőképes kereslet rá mo-on akkor már lecseréltem volna, de a te régi szar kawád hát ne hasonlitsuk össze a kettőt van jó pár különbség, remélem nembántottalak meg ja és ebben a motorban csak 3-om verseny van
érdeklődnék motor emelő mármint bak után...
kéne mérete , stb hogy tudjam elkészíteni magamnak!