Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én értem de csak ez egy próba volt mert én még csak 14 vaok és hátha lesz valami
Te ki vagy?
Kocián gyerek meg a KTM:)
de még sok igazán jó crossostnak sincs szponzora,pedig már mutattak fel pár dolgot......
persze biztos van kivétel a simsonosokbol is akik kiemelkedöen nagy tehetségek...
elhiszem neked,hogy milyen rosz ha nincs pénze az embernek a motorozásra(és tudom is)
butykolo most viccelsz? szerinted 5évnyi rigázással meg simozással talász szponzorokat
ha már fotó...akkor itt van pár amit mostanában csináltam.

kawa tesztnap: Kawasaki

ktm tesztnap: KTM

g.
sziasztok én sponzort keresek mert szeretnék motocross ozni de sajnos nincsen rá pénzunkde öt éve motorozok kisseb motorokkal simson mini riga stb... ha szeretnél támogatni akkor ezen a számon tell 0620/2410675vagy az email cimemem értek el butykolo@freemail.hu ha tudtok akkor támogassatok létci mert naon szeretnék motorozni meg sztem van is hozzá tehetségem csak még gyakorolnom kell ha tudtok segiteni akkor hivjatok vagy küldj email t. na csátok jók a képek!
Én is bedobhatom az egyik képemet? nincs még vágva és nincs ps.!
Hello ......légyszi ha tudsz valami infót hogy tatán mikor lesz lehetőség crossmotorral tanulni akkor írj nekem erre a címre : zotya.racz@freemail.hu............ vagy a részletekről vagy ha esetleg tudsz egy telefonszámot küldeni (annnak a telefonszámát aki oktat) előre is köszi.......hello
Köszönöm szépen!
Hogy rajzol az EOS-1D MrakIII?
Motogp 46 meg mint mindig, most is hozza a formajat! Akciodus kep, jo beallitassal. Gratulalok!
Ezzel nem tudok mit csinalni! Igy jo ahogy van! 1/500 mar alakul!
figyelem motorosok! ezen a héten vasárnap kezdődik a téli felkészülés! amatőr, és profi eddzések minden vasárnap esetleg hétköznap is. a trainingeket majer laci tartja. első eddzés sóskút, vasárnap 10óra! enduró valamint cross motorozás elsajátítása teljesen az alapoktól a profi versenyző szintig. eddzések lesznek még tatán, tatabányán, illetve igény esetén egyéb helyszíneken is. egyéb infokért irjatok és küldöm laci számát!
jaja bocs elfelejtettem hogy kicsi a méret,igazad van,de azért kössz,ez a kép már elég nagy méretbe:)
Kicsit szinesebben:
Az a baj, hogy nagyon kicsi a merete! A nagyobb jobb! Legalabbis lehet vele dolgozni! EOS 30D-vel rawban fotozz! Utanna Lightroom es aztan jpg. Szerintem.
Ezeket Ps Lightroommal nyomom.
fasza lett a kép,ha van idöd kivagdoshatnád meg zoom,meg elforgatás meg minden,vess be mindent:(mien progal dolgozol photoshop?a te képed zsir,kössz,ez is jo kép amit feltettem,csak tompa,meg nincs elforgatva,hogy forgatod el?by
Ha rovidebb zaridot hasznalsz, akkor a por kimerevedik rendesen!
Ez pl 1/2000
Itt is egy kicsit kevesnek erzem az 1/250-et.
Embereket levagtam, szineket, tonusokat kiemeltem egy picit. Most nem volt jo otletem!
Hajra
Kössz a képet,faszán megcsináltad,ebböl mit tudsz kihozni?!?!?!
Meg esetleg a blendet 9-nel kissebb ertekre allitottam volna, hogy jobban elmosodjon a hatter!