de még sok igazán jó crossostnak sincs szponzora,pedig már mutattak fel pár dolgot......
persze biztos van kivétel a simsonosokbol is akik kiemelkedöen nagy tehetségek...
sziasztok én sponzort keresek mert szeretnék motocross ozni de sajnos nincsen rá pénzunkde öt éve motorozok kisseb motorokkal simson mini riga stb... ha szeretnél támogatni akkor ezen a számon tell 0620/2410675vagy az email cimemem értek el butykolo@freemail.hu ha tudtok akkor támogassatok létci mert naon szeretnék motorozni meg sztem van is hozzá tehetségem csak még gyakorolnom kell ha tudtok segiteni akkor hivjatok vagy küldj email t. na csátok jók a képek!
Hello ......légyszi ha tudsz valami infót hogy tatán mikor lesz lehetőség crossmotorral tanulni akkor írj nekem erre a címre : zotya.racz@freemail.hu............ vagy a részletekről vagy ha esetleg tudsz egy telefonszámot küldeni (annnak a telefonszámát aki oktat) előre is köszi.......hello
figyelem motorosok! ezen a héten vasárnap kezdődik a téli felkészülés! amatőr, és profi eddzések minden vasárnap esetleg hétköznap is. a trainingeket majer laci tartja. első eddzés sóskút, vasárnap 10óra! enduró valamint cross motorozás elsajátítása teljesen az alapoktól a profi versenyző szintig. eddzések lesznek még tatán, tatabányán, illetve igény esetén egyéb helyszíneken is. egyéb infokért irjatok és küldöm laci számát!
Az a baj, hogy nagyon kicsi a merete! A nagyobb jobb! Legalabbis lehet vele dolgozni! EOS 30D-vel rawban fotozz! Utanna Lightroom es aztan jpg. Szerintem.
fasza lett a kép,ha van idöd kivagdoshatnád meg zoom,meg elforgatás meg minden,vess be mindent:(mien progal dolgozol photoshop?a te képed zsir,kössz,ez is jo kép amit feltettem,csak tompa,meg nincs elforgatva,hogy forgatod el?by
persze biztos van kivétel a simsonosokbol is akik kiemelkedöen nagy tehetségek...
kawa tesztnap: Kawasaki
ktm tesztnap: KTM
g.
Hogy rajzol az EOS-1D MrakIII?
Ez pl 1/2000
Embereket levagtam, szineket, tonusokat kiemeltem egy picit. Most nem volt jo otletem!
Hajra