Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos voltam benne mert a tiéd csak egy kis szar 25-ös
pont egy 15éves gép alá fogja dobni,na de mi van HA
természetesen nem valoszinü,hogy aki megteheti,hogy egy ilyen futomü dolgozzon a gépe alatt
és mivan ha az adott gépben egy full-full-fulll ÖHLINS futomü dolgozik ami több millába van
amugy látom te sem veszed komolyan,hogy akár egy 15éves gép futomüve is vedekedhet egy ujéval
én ezt a"ktm-es dicsérte a futomövét az én gépemnek" dogot csak kamubol és hülyeségböl irtam,yami hátha leugat érte
Üdv Mindenki!
No nekem meg egy 2007-es 450 exc-m van bibí!

Persze tíz évvel ezelőtt örültem a 30 e Ft-os Mz-nek is, mint majom...
Kár leszólni bárkit is azért mert ilyen meg olyan motorja van, lehet az akinek régi van tíz év múlva 0km-eset vesz a másik meg addigra abbahagyja!
Tanuljatok a 525-ös Ktm-es figurától! Ő sem húzta le a futóművét a próbált motornak... sőt még meg is dícsérte! Mert ugye nem gondoljátok, hogy azóta is azon filózik hogy hogyan tudna a KTM alá olyan futóművet berakni!
De mégis, mért ne dícsérte volna... neki semmibe nem kerül, viszont egy srácot jó érzéssel tölt el...

Mindegy, hátha valakit érdekel:
Van egy cross mezem ELADÓ! Vadonás új! 165-180 cm-es 65-80Kg-os emberre való! Kék-fehér, Troy Lee Designs A KTM színével nem bírom sehogy sem összeegyeztetni! Ócsón megszámítom!
Képet tudok küldeni Mail-ben. Ha érdekel valakit: raksanyik@freemail.hu
csak az igazat mondtam
Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt
szoval szerintem a te gépdenek is odavágna az enyém[O09
a rugozásárol emg annyit,hogy egy srác aki 06as 525exc-vel megy sokkal jobban dicsérte az én gépem futomüvét
de nem 20éves csak 12,és még most is megálja a helyét a 07-08as gépek közt,fékei talán még jobbak is mint az uj kx-eknek
aki egyszer beszolt neked,akinek 20éves szar 25öse volt/van az szerintme én voltam
igen ez így van csak tavasszal már másikat szeretnék
Csak itt a sportmotoron 39db crf-et hirdetnek 250-450-est
Ilyenkor télen nehéz motort eladni nem most van a szezonja majd tavasszal.
hát pedig akármilyen hihetetlen is ez van
már a képeket elnézve is egyet kell érteni, yamaha is biztos iylen csak ö még nem mutatott semmit a drága motoron kivül...
joccakát
:D én nem pályázok, max haverral megyek és kisérgetem, ö a crossos nálunk:P de remélem msot h SX-et kapot eljön velem még azért majd erdözni kicsit:D
jah és persze gerre
Mííí tú
hallod
"ha lenne fizetőképes kereslet rá mo-on akkor már lecseréltem volna"
"enyém az 2004-es és saját pénzből vettem és saját pénzből szervizerltetem és tartom fent"

Pontosítanál?

Kerkyra téged félkézzel odaver a pályán sőt megmerem kockáztani hogy RoekJózsi is
Ez jól esett
szerintem ugyanúgy le lehet szólni téged is meg akárkit. ki vagy te? amugyis nem leszólásnak nevezném azt amikor valaki elmondja a véleményét
faszomat sem érdekli hogy hanyas motord van
pályán kell pofázni ott nem a szöveg számít
láttam én már ilyen nagypofájút zsír uj 450 es krosszal kikapni dt-től is
meg amugyis ide az emberek azért járnak hogy a hobbijukról életformájukról társalogjanak
meg a motorzást én élvezetből csinálom
Kerkyra meg kicsitt másabb korosztály mint te, élőbe meg sem mernél szólalni