Üdv Mindenki!
No nekem meg egy 2007-es 450 exc-m van bibí!
Persze tíz évvel ezelőtt örültem a 30 e Ft-os Mz-nek is, mint majom...
Kár leszólni bárkit is azért mert ilyen meg olyan motorja van, lehet az akinek régi van tíz év múlva 0km-eset vesz a másik meg addigra abbahagyja!
Tanuljatok a 525-ös Ktm-es figurától! Ő sem húzta le a futóművét a próbált motornak... sőt még meg is dícsérte! Mert ugye nem gondoljátok, hogy azóta is azon filózik hogy hogyan tudna a KTM alá olyan futóművet berakni!
De mégis, mért ne dícsérte volna... neki semmibe nem kerül, viszont egy srácot jó érzéssel tölt el...
Mindegy, hátha valakit érdekel:
Van egy cross mezem ELADÓ! Vadonás új! 165-180 cm-es 65-80Kg-os emberre való! Kék-fehér, Troy Lee Designs A KTM színével nem bírom sehogy sem összeegyeztetni! Ócsón megszámítom!
Képet tudok küldeni Mail-ben. Ha érdekel valakit: raksanyik@freemail.hu
hallod
"ha lenne fizetőképes kereslet rá mo-on akkor már lecseréltem volna"
"enyém az 2004-es és saját pénzből vettem és saját pénzből szervizerltetem és tartom fent"
Pontosítanál?
Kerkyra téged félkézzel odaver a pályán sőt megmerem kockáztani hogy RoekJózsi is
szerintem ugyanúgy le lehet szólni téged is meg akárkit. ki vagy te? amugyis nem leszólásnak nevezném azt amikor valaki elmondja a véleményét
faszomat sem érdekli hogy hanyas motord van
pályán kell pofázni ott nem a szöveg számít
láttam én már ilyen nagypofájút zsír uj 450 es krosszal kikapni dt-től is
meg amugyis ide az emberek azért járnak hogy a hobbijukról életformájukról társalogjanak
meg a motorzást én élvezetből csinálom
Kerkyra meg kicsitt másabb korosztály mint te, élőbe meg sem mernél szólalni
No nekem meg egy 2007-es 450 exc-m van bibí!
Persze tíz évvel ezelőtt örültem a 30 e Ft-os Mz-nek is, mint majom...
Kár leszólni bárkit is azért mert ilyen meg olyan motorja van, lehet az akinek régi van tíz év múlva 0km-eset vesz a másik meg addigra abbahagyja!
Tanuljatok a 525-ös Ktm-es figurától! Ő sem húzta le a futóművét a próbált motornak... sőt még meg is dícsérte! Mert ugye nem gondoljátok, hogy azóta is azon filózik hogy hogyan tudna a KTM alá olyan futóművet berakni!
De mégis, mért ne dícsérte volna... neki semmibe nem kerül, viszont egy srácot jó érzéssel tölt el...
Mindegy, hátha valakit érdekel:
Van egy cross mezem ELADÓ! Vadonás új! 165-180 cm-es 65-80Kg-os emberre való! Kék-fehér, Troy Lee Designs A KTM színével nem bírom sehogy sem összeegyeztetni! Ócsón megszámítom!
Képet tudok küldeni Mail-ben. Ha érdekel valakit: raksanyik@freemail.hu
joccakát
"ha lenne fizetőképes kereslet rá mo-on akkor már lecseréltem volna"
"enyém az 2004-es és saját pénzből vettem és saját pénzből szervizerltetem és tartom fent"
Pontosítanál?
Kerkyra téged félkézzel odaver a pályán sőt megmerem kockáztani hogy RoekJózsi is
faszomat sem érdekli hogy hanyas motord van
pályán kell pofázni ott nem a szöveg számít
láttam én már ilyen nagypofájút zsír uj 450 es krosszal kikapni dt-től is
meg amugyis ide az emberek azért járnak hogy a hobbijukról életformájukról társalogjanak
meg a motorzást én élvezetből csinálom
Kerkyra meg kicsitt másabb korosztály mint te, élőbe meg sem mernél szólalni