Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a válaszokat !
Köszönöm a válaszokat!
Használtan akarok venni, nincs pénzem újra.
2005-2006-osokat néztem, én is a Kawasaki felé húzok ,de majd meglátom találok-e megfelelőt Yz-t v. Rmz-t is akkor nézegetek.
Eladó egy megkímélt jó állapotban lévő CRf450R crossmotor! 95%-os gumikkal, új láncszettel, a gyári felújítószett most lett belerakva azóta 2 üz.órát futott! Extrák: ufo alubetétes kézvédők, Yoshimura tsr kipuff rendszer, gyári idomszett + a fekete Bull-os idomszett + pár tőmítés! igény szerint teljes felszereléssel eladó! a képen a kézvédők még nincsenek rajta! hitel lehetséges: 20% kezdővel!
Ja megkimélt még hazudsz is kis csira.
hagyad mert neked is 2T "szutykod" volt
Ne fényezd már annyira azt az öreg szar motorodat. Hogy tudsz egy ilyen régi motorral menni nem ciki? Apuci még nem vett neked másikat kis csira Szerintem még nem is ültél motoron.
csá!
nekem van egy 2004-es eladó crf-em jó áron telis tele extrákkal! új szelepekkel dugóval stb... amugy crf-ben csak 2 kettő szelep van titánból és így cdak ezek kopnak el a másik 2-őt nem kell cserélni! meg hüyeség az h zabálja a szelepeket - ugyanannyit megy mint a többi japán és erőre is a legerősebb!
http://www.kepesmotor.hu/honda... !
én személy szerint kawát vennék szerintem nagyon penge lett az uj 450es
CRF-et szerintem ne (szelepcserés...) YZ az mondják nagyon megbízható, KX-ról is jókat hallani, RMZ is érdemes meggondolni. Meg próbáld ki mindegyiket és meglátod melyik fekszik jobban.
1tanknál szerintem csak lightosan mennyél
2tanknál már kicsit huzhatod,de power ne nyisson
3tanknál már power nyithat de nem csutka
4tanknál már kennyed a szájának
A jó bejáratás kb ősszesen 500km!
Sztem Z:3 tank;ny:1,5!Kb 300-350 km!összesen és 100-150 kb75% gáz minden fokozatba!
szóval zártnál 3-4 tank nyitott 0,5-1 tank?
Most mennem kell,később még benézek!
olvasd ujra amit írtam! nikaszil+1 tank zárt!
nem versenyezek! hobbybol crossozok! AMugy zárt power alatt hány tank benya? nyitottnál meg hány tnak?
acél hüvelyes henger esetén + 1 tank benya!30-40 óránként kell verseny körülmények közt dugot cserélni!De van akinél gyakrabban!
de nekem acél perselyes!
Ha nikaszilos a hengered akkor zárt powerrek kb 1,5-2 tank benya,utánna nyitottal de nem nyélen 0,5-1 tank benya!Én igy szoktam...1:30-as keverék!
ki kell égetni,ahol lehet nyelezzed!
Ha nem húzod neki,élöbb - utobb megtelik a dob és a rezo oillal és szép lassan koksz lessz belőle!
Sziasztok!
Birtokomban kerül Kawasaki kx 125 crossmotorom!
Szét szedünk és kijavitottuk a hibákat satöbbi!
Nos észrevettem hogy csöpög olaj kipufogó elején mármint a dobnak a bejárata! ez normális? vagy tul sok olajat kapott vagy nem égetett jól póver szelep alatt?
egyik ok :gondolom hogy keveset égetett a hengerben mert nem nyitottam póver szelepet mert attól többet eszik meg több olaj kell neki mármint henger meg dugó falára legyen kenése stb
azért nem nyitottam power szelepet mert bejáratós a motor...
acél perselyes meg uj dugót is kapott szal nem szabad power szelepet nyitni különben hamar lekopik a dugó !
másik ok: túl sok olajat kapott 1:30 keverék miatt? de bejáratásra kell!
ha ki van járatva akkoris 1:30 keverékkel használjak? vagy 1:40?

másik kérdésem nem tudjátok hogy meddig kell bejáratni? Confused
olvastam hogy addig kell amíg nem ragad meg a dugó hengerbe!?
vagy addig kell kb 5 üzemórát kell enyhe power szelep utána fél gáz meg vvisszaváltáskor kuplung be és kis gázfröccs nem igy kell? Confused
Amugy bejáratós a motor! mivel acél perselyes és 1:30 keverékkel használok meg uj dugót is kapott ezért 30 üzemórát kell járatnom fél gázon nem szabad kinyitna póver szelep mert akkor vége a dugónak
amikor eltelt a 15 üzemóra akkor 1:40 keverékkel fogok használni!
ha kész van bejáratás akkor 1:50 keverékkel!
Castrol full synth increased Accelaration for 2T olajat használok benzinbe!
AmUgy milyen váltóolajat ajánlotok? Igol? Mogul?
előre is köszi!
KX vagy RMZ!
Ismeretségi körömben van mind a 3 típus hondán többször kellett szelepeket cserélni, yamahának a váltóját javították többször kawának még semmi baja nem volt,pedig Zóka Attila supermotyó versenyzö hajtja nekem is az van igaz 250 4t de én két éve nyúzom hibátlanul üzemel. Választás a tiéd.
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket, tapasztalatokat.
Amiket kinéztem: Honda CRF 450 , Kawasaki KX450F, Yamaha YZ450F.
Szóval aki tud jót, rosszat róluk azt kérem írja meg, ill. még más márkákról is meghallgatom a véleményt.
Köszönöm!
Most vettem olyan Zero7 páncélt, ami nagyon kényelmes (nem hálós) és elég erős, magnézium háta van, csak ajánlani tudom :)