valaki mondja meg nekem miért káros a telonak ha nem bakon teszem el a gépet téire, hanem csak háromszögel kitámasztva... azmondják a motor jobban szeret téliálmot aludni a jo meleg bakon...
ELADÓ mégis a képen látható kipufogó rendszer!Mert a kedves vevöm azután jött rá hogy ez nem jó a mocijára miután feladtam postán,és visszakülte.Ezzel buktam a postai kölcséget 3000ft,ugyhogy bekaphagya az az Egri k......g a f......t.!A rendszer 1996-2001es Yamahára való,sztem 2002-2004ig is jó yamahára!2006karácsonyán vettem nettó 84.000ft-ért,kb mentem vele 10órát.De sztem másmien japán csodára is fel lehet tenni a rendszert.Az ára semmi több mint 30.000.-ft,alku nincs,igy is kajak olcsón adom!Csak ugy adom el postai utánvétellel,hogy a vevő fizeti a postázást ami kb 1800ft,én igy nem bukok mégegyszer!Ha kell jelentkezz minnél elöbb,mert a multkor is verekedtek érte.By
Kösz az infót, lehet az lesz, ha nem találok hozzá egyértlemű leírást, mert anélkül nme fogok hozzákezdeni, nehogy szétbarmolom.
Ettől függetlenül, ha valakinek van hozzá leírása, vagy tudás anyaga, szívesen venném! :)
Mivel a szimering pontos,és kicsipés mentes visszarakásához szükség van spéci cuccokra.....
ezért szerintem jobha elvsized szerelöhöz 1részt nem áll fent a veszélyes,hogy elbazsod,másrészt nem kell otthol szopozni vele.....itt felénk 3ropiért cserélik ki szerintem felétek sem lehet sok pénz
Szeretnék segítséget kérni, 98-99 kx 250 kayaba fordított teló szimering csere ügyben. Van valami sajátossága ennek a telónak szétszedéskor, amire különösen oda kell figyelni? esetleg van tippetek, hogy tudnám ezt megoldani a legkissebb szétrámolással?
Különben isten ments hogy az üzletedet rontsam (inkább a magamét javítsam ) de utána néztem és az új árak:
Platinum Exhaust Pipe: $229.95
Standard 304 Stainless Silencer: $119.95
A dollár jelenleg: 173,86Ft
Azaz összesen: 60 833,614 Ft
Ugyebár erre jön rá még párezer hogy megkapjuk a hazai árat.
De akárhogy is nézem max 70k-ba jön ki ami ugyebár mégse 96k bár azt nem cáfolom hogy Te ennyiért vetted.
Na de lényega lényeg hogy 29k irányárnak még így is nagyon jó és még mindig érdekel a dolog!
Csak azért kérdezem mert ha tényleg a képen látható állapotban (hibátlan) van a cucc és stimmel az én 2006-os modellemre akkor vinném is
Árról majd mailban vagy telefonon de nem akarok nagyon cigánykodni...
200km-re vagyunk egymástól sajna szóval nekem is valami futáros/postás móka lenne az ideális.
Ja még annyi érdekelne hogy tényleg 10 órás vagy ez ilyen kamu 10 óra? Mailban jöhet a válasz őszintén
Címem: schullergabor[kukac]gmail[pont]com
Annyit még megmondanál hogy hol vetted?
Csak kiváncsiságból.....
Ettől függetlenül, ha valakinek van hozzá leírása, vagy tudás anyaga, szívesen venném! :)
ezért szerintem jobha elvsized szerelöhöz 1részt nem áll fent a veszélyes,hogy elbazsod,másrészt nem kell otthol szopozni vele.....itt felénk 3ropiért cserélik ki szerintem felétek sem lehet sok pénz
Szeretnék segítséget kérni, 98-99 kx 250 kayaba fordított teló szimering csere ügyben. Van valami sajátossága ennek a telónak szétszedéskor, amire különösen oda kell figyelni? esetleg van tippetek, hogy tudnám ezt megoldani a legkissebb szétrámolással?
Köszönettel..
Platinum Exhaust Pipe: $229.95
Standard 304 Stainless Silencer: $119.95
A dollár jelenleg: 173,86Ft
Azaz összesen: 60 833,614 Ft
Ugyebár erre jön rá még párezer hogy megkapjuk a hazai árat.
De akárhogy is nézem max 70k-ba jön ki ami ugyebár mégse 96k bár azt nem cáfolom hogy Te ennyiért vetted.
Na de lényega lényeg hogy 29k irányárnak még így is nagyon jó és még mindig érdekel a dolog!
06209111991!
Árról majd mailban vagy telefonon de nem akarok nagyon cigánykodni...
200km-re vagyunk egymástól sajna szóval nekem is valami futáros/postás móka lenne az ideális.
Ja még annyi érdekelne hogy tényleg 10 órás vagy ez ilyen kamu 10 óra? Mailban jöhet a válasz őszintén
Címem: schullergabor[kukac]gmail[pont]com
Várom a válaszod ide vagy mailban.
Lehet engem is érdekelne!
Megmondanád hogy milyen évjáratra való, illetve te milyen évjáratú modellel használtad?
Előre is kösz!