Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ugy tom hogy 3 tank kb 10 üzemórának felel meg! legalábbis a husqi szalonba azt mondták!
Egyik túrkevei ismerősöm mocijait eltulajdonították 22-én az esti órákban.
3 motort: egy 07es RMZ 250, egy 05ös RMZ 450 és egy 06os TM 450
ha valaki lát vagy hall valamit, szóljatok légyszíves!
köszi.
és vigyázzatok a gépekre!
a gyertya gyútásait számlálja de mind1
1 üzemóra az 1 üzemóra
tök egyértelmű
üzemóra számláló és rezgések alapján számolja,hogy mennyit jár a motor
Mondjuk üzemóra-számlálóval. Kapható bármelyik KTM-kereskedésben.
Hello Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne hogy a crossmotornál mit jelent az üzemóra?
Mennyi idő egy üzemóra? Vagy hogy kell ezt nézni?
Előre is köszi a segítséget!
Kawa tesztnapról pár kép (nem én csináltam őket).
közértekben, hypermarketekben lehet kapni " fém-dörzsit " amit a mutterod használ az odaégett edények súrolásához mosogatáshoz !

üdv.!
http://dirtzone.hu/tesztek_uj_...
olvasd el ezt a tesztet
Hello mindenki!

2007-es RMZ 450-ről tapasztalatok?

Szervízigény? Alkatrészek milyen időközönként? Kb mennyibe fáj?
hali kerkyra

nemtudom a kolléga milyen évjáratban gondolkodik, de 2006-tól már nem egyformák. onnantól külön úton jár a fejlesztés.
kawa 06-tól aluvázas és új saját fejlesztés.
suzi csak 07-től alu + új motor. első évjáratos motort én nem vennék, külföldi fórumokon azért olvasni érdekeseket. amúgy nagyon jól sikerült a fejlesztés, csak még "nem ért össze".
2008-ra sokat csiszolnak a suzin, megbízhatóságot illetően. a 2006-os suzi tulképp uaz mint a 2005-os kawa.
fentiek 250 4t-re vonatkoztak.

zozy
nekem 07-es kawa van így én a suzit javasolnám.......
viccet félretéve, mikor mocit kerestem körüljártam a témát rendesen elhihetetd.....mindenképp kawa szvsz, vagy yamaha.
Sziasztok. Suzuki DR-600 hoz keresnék motor alkatrészeket 87es évjárathoz. Akár komplett blokk is érdekel. Köszi
Eladó a mocim:

http://www.hasznaltauto.hu/ker...

Akit érdekel írjon: metox15@freemail.hu
CSá! Tud valaki valami infot mondani a hétvégén megrendezendő Pannonhalmi motocross junior kupárol ? az érdekelne hogy leszneke e nagyobb gépek vagy csak 125 -ős ig? +belépő?
Sziasztok!

S.O.S.

Voltam ma az OBI-ban, fémgyapotot kértem, azt mondták nem forgalmaznak csak üveg- ill. kőzetgyapotot. Valakinek van ötlete, hogy hol lehetne kapni? Meg kellene tömni a kipuffot. A motoros bolt lesz a végső megoldás ha nincs más, de ott tuti rárakják a maguk sápját. Ráad nem kell nekem, hogy valami márka legyen ráírva, ha egy no name is tökéletesen megteszi.

thx
Tök mindegy melyik motort választod a két motor alkatrészei csere szabatosak egymással annyi a különbség hogy az egyik sárga másik zöld. Ja és a suzihoz olcsobb az alkatrész. Úgy számolj hogy a négy szelep 60000ft a dugó 30000ft körül van és egy ilyen művelet kb 80-90üzemóránként esedékes . Olaj csere kb 6-8 óránként.
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy egy 250es hengerbe kerülő hüvelynek mennyi kell legyen a falvastagsága?
Kx-f és Rm-z között vacilálok-------de nem tudok dönteni...valamiért inkább a suzuki talán a szine....
Én két éve nyüstölöm a kx250f-et szerintem nagyon jó kis motor nagyon semlegesen viselkedik jó a súlyelosztása az ugrásoknál és könnyü 92kg oda teszed ahova csak akarod rmz dettó ugyan az enyém hidegen melegen jól indul keveset fogyaszt.
Köszi az infót...
rmz 250 az nagyon fasza kis motor!
k6 ossal mentem sokat régebben...futőmű nagyon fasza hogy jól beállítod,a motorja annyira nem erős...kicsit lomha...felső fordulaton nincs benne semmi erő,csak középen van használható teljesítmény.
sokat bír..haverom 1,5 szezont ment el egy dugóval...jó hát ez mondjuk emberfuggő
normál esetben olyan 80 oránként generál...
kxf ről nemtudok semmit..
Hello...Tudnátok nekem tanácsot adni..4T szeretnék venni...eddig 250-es Rm-em volt mondjatok már v.mit a 4T-röl...Rm-z?vagy Kx-f?jót is rosszat is----250be szeretnék venni..köszi
ez nem pit bike hanem pocket bike 2ütemü.....ha körbenézel akkor lehet még 20ért is kapni
pit bikeot még nem nagyon láttam 100alatt
http://www.kepesmotor.hu/aerma...
Ez megfelel?
/Nem az enyém/