Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb 30 üzemóra, nem versenyzett, első hátsó futómű tuning, Renthal kormány, tökéletes állapot, időhiány miatt eladó. 890.000.- Az ár irányár. 30-953-73-85
Hali mindenkinek!Cross csizmát vennék 20000ft körül ha valaki tud az kérem jelezze mert nagyon sürgös lenne!üdv ferus
üdv mindenkinek !

kifigyeltétek, hogy a Villopoto gyerek hüjjjére vert mindenkit Budds Creek-ben ?
Nem gyenge...!
Motocross of Nations 2007 - Budds Creek
http://www.mininova.org/tor/90...
tessék Tomi...ez asszem inglisűűűl van
Hát ugy néz ki a motorozás elmarad Szolnokon a 2. edzésen kiment a térdem igy a versenyen már el sem tudtam indulni. Annyira nem tetszett a pálya az eldobók nagyon jok voltak csak a leérkezőkkel volt gond vagy tul meredek vagy tul lapos volt...
Halihó mindenkinek!

Tegnap sikerült letölteni az MX nations-t. Viszont, megint egy jó kis abmoteurs-os anyagra bukkantam (sajnos), és a francia karattyolás "kissé" az idegeimre megy, főként ,hogy egy mukkot sem értek belőle, de nem is akarok. HAng nélkül meg nem az igazi. Ha kérhetem, ha valaki talál egy letölthető ANGOL/AMERIKAI! videót az említett eseményről akkor az rögtön ossza meg velem. BIGthx.

Holnap Nyársapát! sok sikert mindenkinek!
ÉN ott leszek. (#38 YZ250F)
Sziasztok hol lehet olcso pitbike ot beszerezni?
Én Edelényben szoktam menni, egy xr400r-rel, ha jártok az edelényi versenyre, vagy edelénybe motorozni, akkor biztos láttatok. Jó lesz az edelényi pálya, csak kell neki egy plasztikai eső, mert még elég nyers. Meg az egyik szuperkrossz szerű elem építése közben elvitték a gépet, magyarul van neki eldobója, de leérkező nincs, az nem kellemes, de majd jó lesz. Muzsival egyébként én is jóban vagyok, biztos ismerhetjük látásból mi is egymást. Amúgy dédesen tényleg mehetne Mx1, meg AMA is, Lierop pl. simán szarabb, meg még jó néhány vb. pálya is. Ha egyszer végigmegy rajta valaki, akkor tudja miről beszélek.
Marco merre szoktál motorozni ?
ahha köszi az infot edelényre kiváncsi leszek beszéltem Muzsi barátommal ő is mondta hogy átalakitották ha minden jol megy szolnok után i hétvégén megyünk kipróbáljuk. A dédesi az meg halál voltubnk versenyen (nézőnek ) fúú az nagyon állat egyszer elmentünk kipróbálni pont az endurocross után a szétvágott páylán mentünk egy kört és cuccoltunk haza.
AMA? MX1? Nemáá!
huhh vazze ez nemsemmi!
Hollod, borsodi vagy és nevágod a pályákat? Akkor van egy Nemesbikken, az kezdőknek való, mondjuk van rajta egy trükkös nagyasztal. Aztán a mi pályánk edelényben, most átépült, van benne egy-két trükkös supercrossos rész, meg még épül is. Aztán ott van a dédesi halál pálya, na ott ugrálhatsz, azon nyugodtan lehetne AMA-t, vagy Mx1-et rendezni. Van 38m-es asztal, dombátugró, dupla. leugró, felugró, amit akarsz, ezer és mégegy lehetőség, hogy kinyírd magad. Ha olyan középhaladó vagy, akkor Edelényt ajánlom. Ja meg van Tiszapalkonyán, és Mályiban is. Tolok egy képet a dédesi nagyasztalról.
hello!
Ugylátom megállt az élet vagy mindenki motorozik?
Nem tudtok véltlenül valami jo pályát Borsod megyében vagy a környékén? Mi Rátkára járunk gyakorolni . A pálya még épülőben van de most is van egy pár jo kis ugrató, mosodeszka , mandiner rajta. Mindenkit szeretettel várunk !
hali
mennyibe vannak az uj lazer sapik?
Bocs a fotók címe helyesen:
www.fotofoto.uw.hu
csak az volt szinte..éreztem is másnap , de jó volt!
Pár kép Kőszárhegyről:
www.fotofo.uw.hu
sikerült
zsír a vidi
van benne egy két kellemetlen érkezés
megpróbálom..
Hali!

nem szeretnék belegagyarászni, de lehet ,hogy jobban járnál, ha jobb klikk "mentés másként"-el próbálod.
Én így szoktam többnyire nézni őket, mivel nem oly gyors a netkapcsolatom. csak egy ötlet. (lehet,hogy így csináltad, akkor nem szóltam)
rányomok,de nem történik semmi...
miért?

spy
köszi, lehet feltöltöm
én nemtom megnézni...