Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza...d emiért nem dobod fel ide is?
na itt egy video a múltkori úgróiskolázásról

MONOR
Felhívás crossosoknak,quadosoknak!

Találkoztam motorossal,quadossal akiket meg akartak állítani a rendőrök polgárőrök...erre ők elmenekültek.Ne motorozzunk természetvédelmi területen,tegyünk azonosítót a mocira quadra és ha megállítanak álljunk meg.Tudom nem egyszerű de próbáljuk enyhíteni a feszültséget a rendőrök,erdészek,polgárőrök irányába.Egy vadász próbált belémkötni a háza előtt hogy mit is keresek én itt a quadommal (földúton lassan mentem) megálltam bemutatkoztam és elbeszélgettem vele 1 óra múlva mosolyogva váltunk el harag nélkül.Megkértem hogy ne lépjen fel mindjárt agresszívan a motorosokkal szemben hisz mi is emberek vagyunk.Engem már rendőrök is állítottak meg természetesen megálltam tisztelettel beszéltek velem amit hasonlóképpen viszonoztam...megkértek hogy a legrövidebb úton menjek haza,és hogy óvatos legyek.Ordibálni,bunyózni lehet de minek még több probléma.Mindenkit kérek hogy próbáljatok lakottterületen lassan menni,ne bosszantsuk az embereket feleslegesen.Viszont ahol nincs kitéve a természetvédelmi területre utaló tábla ott lehet motorozni..de méginkább ajánlom a pályát ott meg lehet mutatni ki mennyire jó motoros,quados.

Köszönöm hogy elolvastad

Üdv Till
ehhe....komoly kép..remélem én is 63 évesen egy zsír új 2041-es évjáratú crossgéppel fogom nyomni
Vagy hol lehet mert kiment a telo de a szimeringek nem mertb alulról jött ki a cső
és pótolni akarnám
Cső mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy a teloba lehet e olajat tölteni a légtelenítő csavaron keresztűl
Hali!

Kawasaki KX 125 ccm 98-as évjárathoz keresek váltótengelyt!

Köszi!
Sanyi bá 68 múlt és még mindig nyomja
ott lóg a kormányom a kis sámli
(20)
nem lehet elég korán kezdeni..és nem lehet elég későn befejezni...
Feribá 63 éves azthiszem 2007es crf250 el tojja..és tök jól..ő sámlival nyomul a rajtgéphez
Sziasztok!

Spanjaimnak is KTM-jeik vannak naon faszák!

Igaz az enyim annak idején szétrobbant, de az az előző tulaj hibája volt.
Személyesen majd elmondom neked miért szar a ktm sokan nem örülnének neki ha itt leirnám.
Sziasztok. Nem lehet elég korán kezdeni!
ja és eb cimeket még nem is említettem...+ six day-s..stb....
egyik ismerős asszem holnap indul chile-be a six day-s re...és mivel...2008 exc300
miért mondja mindenki a ktm ről hogy szar?
nem is tudom hogy melyik gyárnak van a legtöbb endurós vb cím a zsebébe...
miért szinte csak ktm el mennek a dakaron...nézzz meg egy enzberg verseny vagy eg red bull romaniacs-ot...szinte csak ktm...hát..lexarabb motorral megy mindenki
hat most prox dugo van benne hatso futomu szar most ujitom fel meg torott az 1ik idom meglatom meg tudjak e heggeszteni amugy jo
na hát azért ilyet ne modnjál,hogy a régi kawák egyenesen széthullanak,márcska azért sem mer tnekem is van egy 96os 25ös kx,már lassan egy éve,és szokásos dolgokon kivül már baja nem volt,hálaistenek...
amugy elado 3kiloért
Mit lehet tudni a cr-edről?
vedd meg a CRem :DD
sztem hondat vegyel mert azt hallottam h az osszes tobbi erzekenyebb a valtojara,regebbi kawakrol meg hallom h szinte szetesik KTMet ne vegyel szvsz en is oyat akartam lebeszeltek rola...
jah nyomatek az jol elment :ASD
azon vagyok csak kicsit gorbult a csavar :(
Szeva!
Bocs, hogy ilyen későn válaszolok. A közeljövőben (1 hónapon belül) szeretnék venni egy 125-öss cross mocit. A honda és a yamaha között gondolokodom, ezért kértem a véleményeteket. Egyépként használt gépet akarok 1996-2000 közöttit, attól függ, hogy milyet találok.
hát..olyan mint ha nyitott kipuff lenne..és le fog égni a kipuff szelep..haver sx ével ez volt...kilyukadt a rezó...aztán leégett a gecbe...
tedd össze...meg így nem is megy olyan jól mert nincs semmi folytása a kipuffgáznak
hali
ize szetcsuszott a CRem kipufogoja a rezo utani csatlakozonal. gecihangos lett :)
ez art a motornak v nemgaz?
Ő is megunta? vagy csak megiett az erőtöl?
www.kepesmotor.hu/ktm/i?p=3653...