Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopsz...na ezt nem láttam
pattintó?
őőő mire gondolsz ezalatt?

párp erc és jövök csak hív a természet
3060-as hozzászólás:

"Faisst!
Láttalak Csolnokon. Nagyon kemény kis verseny volt. a pálya eltalált helyen van, és a "kis" pattintó elég adrenalin löketet biztosít ha a kör közben netalán álmos lennél :)
Gratula.
Ahogy néztem a pályát, örültem volna ha végigmegyek rajta egyáltalán. (perec nélkül) :)"

jah, mindegyiken ott voltam. egyik kedvencem Bicske. De a Csolnoki sem semmi. Nyáregyházához pedig még van mit fejlődnöm... mondjuk eddig össz. egyszer motoroztam rajta, akkor is a második motorozásom volt pályán...
mind1iken ottvoltál?
akkor csolnokon is voltál ugye?
ja nekem is c licencem van
ha voltál csolnokon akkor láthattál,mert indultam
Hali!

Igen, Kisújon volt a verseny.
Az itteni pályáról:
Talaja: kemény szerkezetű, poros
Vonalvezetése: több visszafordító, egy-két nagyobb ívű, főként lapos kanyar. két mandíneres.
akadályok: 2 nagyobb asztal van, de sztem még kezdő szinten is könnyedén ugorhatóak. a többi jelentéktelen nyagyságú, nagy részének íve sincs, csak átgurulsz, max. eldob egy kicsit.
De reméljük, hogy hamarosan változás áll be, és egy komolyabb pályával tudjuk már várni a versenyzőket...kiderül.
Mint említettem nagyon nagy volt a por, így a KK vezetők is elgondolkoztak azon ,hogy legyen-e verseny 8-án. A legbiztosabb ha felhívod őket.

Még valami, most Én kérnék segítséget, nem tudod véletlenül annak a KK-ás öregúrnak az elérhetőségét akinek lehet szólni, ha kérsz infot SMS-ben a versenyekről? Elfelejtettem szólni neki, most is csak előző este értesültem a versenyről...

Thx

FAisst:

Köszi
Tömegsportban is indulhattam volna, de több okból még KK-án sem tudtam részt venni. Hol motor gondom volt (a régivel), így edzeni sem tudtam, hol nem volt keret.
Most, hogy meg lett az új, meg csak lépten nyomon sérültem vele. Szerencsére kezdünk összeszokni.
Egyébként minden OB-n ott voltam az idén nézőként, a pályák jobban elő vannak készítve ez tény...
Lehet, hogy megnézek még egyet vagy kettőt idén. (Nyársa., Hódm.)
Neked milyen licenced van? nekem C-s.
Gratula az 1. helyhez
Tömegsport versenyken nem indulsz?
Szia.

Ha jól gondolom a kisújszállási meghívásos versenyről beszélsz. Meg szeretném kérdezni, hogy milyen az ottani pálya mert sajna nem tudtam lemenni aversenyre de a Kelet Kupában megrendezésre kerülő 09.08. ai versenyen már indulok.

előre is köszi az infót
Hali mindenkinek!
Bocsi, a hétvégére nem reagáltam mert egy véletlen folytán itthon találtam elfoglaltságot.
(egy kis részét bemásoltam, aki már olvasta az ugorjon egyet (Gery) ) :)

Volt egy kis meghívásos verseny nálunk Szombaton. Csak előző nap tudtam meg, hogy lesz, a szomszéd városból, nem is készültem, de nem sült el rosszul.
Nem volt rossz, az viszont igaz, hogy légutakban lerakódott a portól még este sem tudtam rendesen levegőt venni, de a 125 B-t nyertem.
Nem volt sok induló a kategóriámban, (kb. 10), egy "07 CRF -es szolnoki sráccal nyomtam nagy meccset, de összességében gyorsabb volt. Első futam, második hely, második futam 1. így nyertem összesítésben. A második futamban hibázott egyet a srác és elmentem mellette, onnan már nem tudott visszahozni.
A mocit is egyre jobban érzem, csak jobb lesz, bízom.
Még az tetszett a versenyben, hogy a rajtokat sikerült elvinnem. Az elsőben ugyan második körül fordultam, de a kanyar végére bevágtam a srác elé, második futamban pedig Én fordultam elsőnek, megérte gyakorolni a rajtolást.
Az elindulást viszont egy kicsit magamhoz képest is lomhának éreztem, inkább féktávon fogtam meg a többieket.
-----
Voltunk Vasárnap EB-n.
Nagyot mentek a srácok. Volt egy orosz, (Tonkov) 2-es rajtszámú Yamival, elég szépen ment elöl, legalább 50 méter volt mindig az előnye.
Czuni az elsőben 3. második futamban 2. lett, nagy tempót ment és kitartóan, de volt egy két hibája.
A quadok pedig durván szállták az asztalokat, csak lestem. A csajok is jól mentek, főleg elöl a két pöttöm, nagyot meccseletek az első helyért.
üdv itthon!
látom az összes korfui motort lefényképezted
naja...te őskókai vagy
Én azokon a leugrokon nevelkedtem Kókán.
az fosatós?
látnád a kókai leugrókat....
na az..űberbeszaratósfosatós
joccakát
messze van még a jövő hét...de lehet róla szó
úgysem mentem még sóskúton...fosatós az a (le)ugró

na jó8
ez is sóskúúút
naja,250 hez kicsit vastag vagyok
köszi
kijhetnél majd te is sóskútra jövöhéten ha megyünk
450 maradt kayaba....úgyis az a te kategóriád

vidi jó...szépen mentek
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt van egy kis sóskúúti videjóóó
nemszóóóóótam
07-től a 250-es showa
kawamatyiban nem kayaba van?
jó lehetett.
én a nagy pihiben lemostam a gépről a monori sarat.....meg kapott egy matricát.
remélem most 7vége összejön
most 7végén valószínű monorra megyünk.
gyere, próbáld ki.
Kösz Spy kolega!Az asszon már nagyon nyagatott érte!
fasza kepek!

hollehet olvasni az eredmenyekrol ?
tuggya valaki ?
Nyáregyházán lőttem pár képet, hátha érdekel valakit:

http://kep.tar.hu/balusk8/5052...