nem, mert elég poros volt a pálya előtte, egyébként a képek csalókák. A pályavonalon még annyire nem is, de mellette sarat lehetett dagasztani. gyere holnap motorozni ha nem hiszed!
Kibicajoztam a pályára, gondoltam szívok egy kis friss levegőt, készítettem róla egy pár képet eső után. Iccsi is érdeklődött utána. Mondjuk a legtöbb kép egy kalap sz*rt sem ér mert elég felhős volt az idő és a gépem sem 3 kilós kategória sajna.
Ráadásul olyan szinten ráragadt a sár a bicóra, hogy megsértődött, az ülés lefittyent a kormányagy pedig fellazult, úgy tekertem haza a szakadó esőben mint egy béna aki le akar esni róla. :))))))
Már bocsánat, de itt hová érkezik az illető? :)
Mert nagyon lap érkezésnek tűnik, az ilyen mag-ből pedig rendkívül előnytelen lehet a mogyik számára...:)
jaaa a dombtetőn arra a leugróra gondolsz?
az még annyira nem is vészes....
kókán a 2. leugró...na az....arra ránézni alig merek...nem hogy elugratni róla...
ez?
Arra a meredek érkezős cuccra gondolok. Én pattintónak hívom az ilyen kis eldobókat. Mert igazából nincs is nagy ívük, csak így ledob a mélybe. A Grill durván belerogyolt, aztán fék a végén és szép kis íven, keveset töltve a levegőben, letette a motort a mélybe. Nem is kell azon olyan nagyot ugarni szer. inkább kisebbet, pontosat és még gázt húzni neki a kanyarnak, na persze könnyű mondani de biztos ,hogy ez a leggyorsabb.
olvasd, nézd