Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ideje belecsapni az állóvízbe.

olvasd, nézd
nézzétek..már van geléria is..
www.dirtzone.hu
nem, mert elég poros volt a pálya előtte, egyébként a képek csalókák. A pályavonalon még annyire nem is, de mellette sarat lehetett dagasztani. gyere holnap motorozni ha nem hiszed!

nem is láccik hogy esett volna
Kibicajoztam a pályára, gondoltam szívok egy kis friss levegőt, készítettem róla egy pár képet eső után. Iccsi is érdeklődött utána. Mondjuk a legtöbb kép egy kalap sz*rt sem ér mert elég felhős volt az idő és a gépem sem 3 kilós kategória sajna.
Ráadásul olyan szinten ráragadt a sár a bicóra, hogy megsértődött, az ülés lefittyent a kormányagy pedig fellazult, úgy tekertem haza a szakadó esőben mint egy béna aki le akar esni róla. :))))))
ja amugy egy crf450 után vette ezt az rm et a srác
elege lett a 4t ből...ment vele pár versenyt,aztán eltört a váz
most meg egy 2005 ös kx250 el tojja
dehogy lap...itt még csak épp hogy elugratott..még emelkedik vagy 1-2 métert..és utána szépen le érkezőre..ami még kicsit idáébb van
Már bocsánat, de itt hová érkezik az illető? :)
Mert nagyon lap érkezésnek tűnik, az ilyen mag-ből pedig rendkívül előnytelen lehet a mogyik számára...:)
Ágoston...de gecijól ment ezzel az ősrégi rm el is
jaja ez az
Melyikre a leghátsóra vagy arra melyiknél van egy 10 méteres sík rész az eldobó után, a pálya közepénél?
jaja,a másikra gondoltam..az nagyon brutál
ez tűrhető
anyu aggyuk el a házat
Szerintem nem erre a leugróra gondolt Faisst. ,hanem utolsó előttire.de ez sem rossz.
Tudok egy számot aki nekem küldeni szokta az sms t, de ő nem öregúr. Szívesen megadom, de ha nem gond nem írom ki ide. emailben küldöm.
Na ez pl kókán van (nem én vagyok rajta)
ezeket most kaptam
monori képek
akkor bazdmeg
áhhh igy nem hiszem el
nincs róla pikcsőr...
de hidd el nekem...brutálisangecikeményenrohadtdurva
nézek,hátha van
a kokairol dobjaotk már egy képet ami olyan durva
jaaa a dombtetőn arra a leugróra gondolsz?
az még annyira nem is vészes....
kókán a 2. leugró...na az....arra ránézni alig merek...nem hogy elugratni róla...
ez?
Arra a meredek érkezős cuccra gondolok. Én pattintónak hívom az ilyen kis eldobókat. Mert igazából nincs is nagy ívük, csak így ledob a mélybe. A Grill durván belerogyolt, aztán fék a végén és szép kis íven, keveset töltve a levegőben, letette a motort a mélybe. Nem is kell azon olyan nagyot ugarni szer. inkább kisebbet, pontosat és még gázt húzni neki a kanyarnak, na persze könnyű mondani de biztos ,hogy ez a leggyorsabb.
itvok